Agga Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Napisz coś więcej. Bardzo mi przykro [`][/FONT] Quote
ma_ruda Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='favolka']....tag nagle i...już jej nie ma[/quote] Wierzymy, ze jest. Na pewno jest i zostanie w twojej pamięci, wspomnieniach. Z czasem tych wspomnień będzie coraz więcej i oprócz żalu, który pozostanie, wróci w nich radość. Moze już nie taka jak wtedy, gdy była z Toba tutaj. Ja wiem o tym, bo tego doświadczam od ponad roku. Quote
favolka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Kora odeszła po roku zmagań z choroba nerek...była na kroplówkach ostatnie pół roku i w ten poniedzialek też myślała że jedzie tylko na kroplówkę...oszukałam ją i.......mam nadzieję że jest juz jej tam dobrze.Lepiej niż mnie bez niej tutaj:( Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 na pewno jest jej dobrze.. nie cierpi.. patrzy zza TM na Ciebie.. [''] Quote
Iri Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Trzymaj sie! Korusia byla bardzo pewnie dzielna.... a mysle ze ona wiedziala ... nie oszukalas jej, to ona nie dala po sobie poznac ze wie gdzie jedzie..... napewno Cie kocha bezgranicznie... jestesmy z Toba! <****> dla Korusi Quote
favolka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 minęło już tyle czasu a ja wciąż tęsknie za moją sznaucerką:( Quote
Agga Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='favolka']minęło już tyle czasu a ja wciąż tęsknie za moją sznaucerką:( Zawsze będziemy za nimi tęsknić. Quote
Recommended Posts