ksenka1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dziś kiedy przyjechałam do schroniska, na kwarantanne wprowadzano pięknego asta (z daleka był piekny). Okazało się ze przyprowadził ją bezdomny mężczyzna. Sunia jest strasznie wychudzona i ma problemy skórne. Oto ona [url=www.fotosik.pl][/ Quote
Greven Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 DOOOOOOOOOM!! bo będzie następna tragedia :placz::placz::placz: Quote
doddy Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Moze zostala Wam jakas kasa od Andreasa? Moze by ja przeznaczyc na hotel? My sie dolozymy takze. Ja juz nie mam cierpliwosci do Waszego schroniska... Quote
ksenka1 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 A dodam jeszcze, ze suka NIE JEST AGRESYWNA!!! Przy okazji hop Quote
Greven Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja kurw... też nie mam :mad: Dagmara dziś po wizycie w tym przybytku (po 5-cio latka w rozsypce... katowanego) stwierdziła "nie każcie mi tam więcej iść". Fundusz hotelowy jest, zaraz wyślę maila z zapytaniem do wujka. TYLKO TERAZ PYTANIE: mamy miejsce w hotelu???? Quote
ksenka1 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Sunka jest teraz na kwarantannie wiec mamy 2 tygodnie. Jesli Borcia w tym czasie znajdzie dom to mamy miejsce :) (czy ja wogóle oddam Borę?:-() Quote
Agusia i Busiu Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ale ona piękna i smutaska z niej taka . Do góry maleńka i myślimy intensywnie jak pomóc następnej bidzie. Quote
dariaopole Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ksenka : pytanie czy nie oddasz bo nie chcesz ? :cool3: czy , że domek sie nie znajdzie ? :shake: Quote
ksenka1 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='dariaopole']ksenka : pytanie czy nie oddasz bo nie chcesz ? :cool3: czy , że domek sie nie znajdzie ? :shake: Bora ze mną śpi!!! Nie wyobrażam sobie rozstania z nią:-(:shake::-(:shake: Jednak musimy jej znaleźć domek, najlepszy domek- to najrozsądniejsze. W innym przypadku nie będę mogła już pomóc kolejnej bidzie np.tej tu :shake: Quote
andzia69 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ksenka - 1 pies w tą czy tamtą stronę na pewno nie robi rożnicy!!!! nie PRAWIE a WCALE!!! tym bardziej, że masz duużo miejsca(w łóżku i nie tylko) - nie to co ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wracając do niuni - trzeba koniecznie jakiegoś weta przytargac - ona nie dosć, że chuda jak szczapa to te rany nalapkach (pewnie sobie wygryza z nerwów) i te zgrubienia na tylnej lapinie:shake: Quote
ksenka1 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Andziaaaaaaa:x:stop: Taka sunia niedużo miejsca zajmie u Ciebie.:evil_lol: Hopaj mała. Był ktoś w schronisku? Quote
doddy Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Byla Ania w schronisku. Jak znajdzie sie ktos kto bedzie chcial ja przygarnac to schronisko moze ja wydac zaraz po kwarantannie. Sunia ma 8 lat. Ma zmiany skorne i guzy na listwach. Quote
doddy Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Kasia byla dzis w schronisku i zrobila zdjecia bullowatych... Jak zwykle straaasznie ich duzo... Sunia nadal w schronisku. Planowana ma operacje listwy mlecznej, jesli wczesniej nikt nie bedzie chcial jej zabrac pod swoje skrzydla. Fotki: Quote
ksenka1 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Troszkę przytyła sunieczka, ale i jakby posmutniała:shake: Hopaj dzieweczyno Quote
andzia69 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 to ja korzystając z dobrodzieja nata podnoszę sunieczkę, bo nikt o niej nie pamięta:-( Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 pamietamy o suńce i serce się kroi , że ona w takim stanie w schronie siedzi :-( Quote
Greven Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Miejsce w hotelu jest (Bora ma dom!), pieniędzy brak. Quote
andzia69 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 no to trzeba je kombinować...jakieś allegro cegielkowe, bazarki???? Quote
ksenka1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Narazie poczekajmy na ten zabieg listwy. Ja w gorącej wodzie kąpana nie pomyślałam ze.... No właśnie-cobędzie jeśli suka nie dogada się z moimi psami :razz: Luck zajmuje sam pokój "psi" bo absolutnie nie dogaduje się z Lordem i Chilli. Może pomyśleć narazie o tymczasie? A teraz szukac DS dla Lucka. Pies jest bardzo łagodny do ludzi, ale już do zwierząt :shake: Quote
andzia69 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 no to w górę - moze się ktos zakocha w suni? albo w Lucku;) Quote
Recommended Posts