quasimodo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Biedna Kromcia... Marznie a nawet nikt do niej nie zajrzy... Nie mówiąc o domku:-(:-(:-( Quote
Owieczka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ja zaglądam ... moze jakies chociaz jedno zdjęcie uda się jej zrobic .. ciotak fela jedzie do Ostrowi w niedziele...moze by jej pare fot sptrzeliła ?? Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A biedna stareńka Kromcia pewnie trzęsie się z zimna gdzieś w kątku... Zapomniana i nikomu niepotrzebna biedulka... Quote
quasimodo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Czy ktoś wie, jak czuje się Kromcia? Boże taka staruszka trzęsie sie na mrozie, straciła juz pewnie nadzieję na dom i chęć życia... Wszyscy o niej zapomnieli :-( Quote
ronja Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Esperanza napisał,ze może byłby tymczas dla niej, ale w siedlcach. to daleko, a ja w tej chwili nie moge brać na siebie kolejnego psa, bo za chwilę praktycznie nie będzie mnie na dogo... gdyby ktoś chciał zająć się Kromką, byłoby super Quote
quasimodo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ronja napisał(a):Esperanza napisał,ze może byłby tymczas dla niej, ale w siedlcach. to daleko, a ja w tej chwili nie moge brać na siebie kolejnego psa, bo za chwilę praktycznie nie będzie mnie na dogo... gdyby ktoś chciał zająć się Kromką, byłoby super A ten tymczas to "byłby' czy "jest"? Bo jeśli jest to nie ma na co czekać tylko trzeba sunie ratować i wieźć tam! Transport zawsze da sie jakoś załatwić. Rozumiemy, że chodzi o drogę Ostrów Maz. - Siedlce? Quote
ronja Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 chodzi o transport i o utrzymywanie kontaktu z domkiem, zamawianie karmy itp. szczegóły tymczasu zna esperanza - ja jej napisałam,że nie dam rady wziąc tego na siebie, więc nie wiem czy tymczas aktualny, czy Esperanza znalała innego psa Quote
quasimodo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 To może warto by było się zorientować? My pewnie moglibyśmy pomóc w transporcie, a może ktoś inny w pomaganiu tymczasowi? Jest ktoś taki w okolicach Siedlec? Sprawa ze względu na mrozy raczej bardzo pilna... Quote
ronja Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 o to chodzi, ze mało kto jest chętny niestety Quote
quasimodo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 I co - nie ma dla niej nadziei? My mamy za daleko, żeby regularnie przypilnować, odwiedzić... Bardzo nam jej szkoda :shake: Jakby była szansa, to my pomyślimy o transporcie. Quote
quasimodo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Podnosimy Kromeczkę! Ona bardzo potrzebuje pomocy! Quote
Kanzaj Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Domku Kromeczkowy - hop, hop!!!!!!!!:crazyeye: Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Bidziusia stareńka - zapomniana, nikomu niepotrzebna :-( Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Kromeczka potrzebuje naszej pomocy!!! My możemy pomóc w transporcie, czy ktoś może jej przypilnować w tymczasie w Siedlcach??? Quote
quasimodo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Czy ktoś byłby w stanie popilotować sprawę Kromki, bo tak to ona nie ma szans... A z pewnościa jest w wielkiej potrzebie... Quote
quasimodo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Oj Kromeczko, chyba zostaniesz bez pomocy... Tak nam ciebie szkoda :shake: Quote
quasimodo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nikt sie tobą nie interesuje, a ty trzęsiesz z zimna malutka babuniu... A powinnaś siedzieć na kolanach i być głaskana :-( Quote
ronja Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 szczegóły tymczasu zna esperanza Quote
quasimodo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ronja napisał(a):szczegóły tymczasu zna esperanza Może tu zajrzy i napisze, jakie są szanse, jak można pomóc, jak sie czuje mała... Quote
quasimodo Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Biedna Kromka, nikt tu nie zagląda... Quote
Recommended Posts