ronja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 no, jest kilka opcji np bazar rózyckiego:eviltong: tylko konkurencja by nas stamtąd przepędziła Quote
Igusia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='ronja']to może ją ciachnąć w następnej kolejności????[/quote] Takich staruszek sie juz nie ciacha za duze obiazenie nakoza dla ogranizmu:cool3: Quote
Owieczka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ronja, Dziewczyny będa jechały w sobotę do schroniska , poropś żeby zrobiły Babci sesje zdjęciową :razz: Niech ma na stare lata a co :eviltong: Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ronja']a które dziewczyny będą jechały???[/quote] Ma jechać Ewusek i Fela albo ja Quote
Owieczka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jak będę w schronie to zrobię jej więcej zdjęć ... biedna babuleńka, na stare lata w schronisku :-( Tak mi się marzy, żeby ktoś ją adoptował chociaż wirtualnie i można by ją było zabrać do jakiegoś hoteliku ....o domu docelowym nie wspomnę :roll: Quote
Igusia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Owieczka napisał(a):Jak będę w schronie to zrobię jej więcej zdjęć ... biedna babuleńka, na stare lata w schronisku :-( Tak mi się marzy, żeby ktoś ją adoptował chociaż wirtualnie i można by ją było zabrać do jakiegoś hoteliku ....o domu docelowym nie wspomnę :roll: Ja ja moge wirtualnie adoptowac:p ale tylko wirtualnie niestety:oops:. Waska kiedys tez adptowalam wirtualnie i potem znalazl sie domek;) Tylko prosze mi szczegoly techniczo-rozliczeniowe podac bo juz nie pamietam jak to bylo:cool3: Quote
lika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ona jest ładna, malutka i pasowała by dla jakiejś pani na emeryturze. Może trzeba ją ogłaszać nie tylko w necie, ale i w prasie, albo porozrzucać ogłoszenia w lecznicach? Jak myślicie? Quote
Kar0la Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Śliczna mała suńcia. :loveu: Tutaj szukają niedużej, kilkuletniej suni, przytulaśniej i spragnionej pieszczot, ale koniecznie musi być wysterylizowana. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87816 Nie wiem czy coś by z tego wyszło, ale może warto zapytać czy jeśli by była cichnięta to czy pani by się zdecydowała? Quote
ronja Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 dzięki, wlepiłam kandydaturę Kromeczki Quote
lika Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Przytulasta Babcia-Kromka szuka domku na zimę i całe życie. Quote
Igusia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pieniazki na wirtualna adopcje juz wyslane.Mam nadzieje ze wszystko dobrze zrobilam:razz: Quote
Recommended Posts