FredziaFredzia Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Z lasem... Leśna granda? A dla pszeniczniaka... Golden barb? (złoty wąs) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 pytanie do zorienotwanych: Jesli mam juz przydomek, a chcego np. zmienic to jaka jest procedura? Powinnam wyrejestrowac ten i zarejestrowac nowy czy co? :P Quote
Impresja&Simarilion Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 nie mozna zmienić nazwy przydomka. mozna zarejestrować nowy na inną osobę ( męża, córke itp.) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ale wtedy musze przejestrowac suke hodowlana? (wspolwlasnosc?) no i wpisowe, skladka za druga osobe. Nie to mi sie nie podoba :P Quote
justyna9705 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Oto moje propozycje: True Shine Unlimited Księżycowa tajemnica Quote
Hawanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 justyna9705 napisał(a):Oto moje propozycje: Księżycowa tajemnica to mi sie podobą :) a macie propozycje dla Hawańczyka Jakomś krótka nazwe ??? Quote
filodendron Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Hawanka napisał(a):to mi sie podobą :) a macie propozycje dla Hawańczyka Jakomś krótka nazwe ??? Cuba libra ;) Quote
NightQueen Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Hawanka napisał(a):to mi sie podobą :) a macie propozycje dla Hawańczyka Jakomś krótka nazwe ??? La Rosa Negra klub w Hawanie z filmu Dirty Dancing 2 :P Quote
weimaranerklub Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Impresja']nie mozna zmienić nazwy przydomka. Można. Regulamin dopuszcza wyjątkowe sytuacje. Quote
Ajdka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 moje propozycje może komuś się przyda : Celebris Astrum - szczęśliwa gwiazda Atris - wrota Amata Celebris - kochana szczęśliwa i.... pochwalę się swoim przydomkiem AMATA ASTRUM :):) Quote
gombar Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dla seterów proponuję Rude Szczęście, Rude Cudo lub po prostu Rudzielec:-) Quote
filodendron Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='gombar'] Rudzielec:-) To jest fajne. I bez polskich liter :) Quote
Foxowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Może macie jakiś pomysł uniwersalny albo z nawiązaniem do grzywaczy chińskich? :) Z góry dziękuję ;) Quote
Dacote Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Mi się ostatnio spodobały przydomki: For You [ang.] - Dla Ciebie (np. RED For You) Always The Best [ang.] - Zawsze Najlepszy/a (np. RED Always The Best) No Way [ang.] - Nie ma takiej możliwości (?) (np. RED No Way) Love Me Forever [ang.] - zawsze mnie kochaj (?) (np. RED Love Me Forever) Let Me Go [ang.] - pozwól mi odejść/iść (np. LET ME GO Red) My Hero :lol:[ang.] - Mój Bohater. (np. My Hero RED) Po polsku też fajne ;) Smile With [ang.] - Usmiechnij Się Z (np. Smile With RED) Wydaje mi się, że to już jest, ale jest strasznie fajne ;) Quote
Marcin Z Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Witam,czy moze ktos pomóc w wymysleniu przydomka ? Najlepiej dotyczaca nazwa ma nawiazywac do Akity japonskiej i najlepiej cos z japonskiego/ Pozdrawiam Quote
Sandra&ABC Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Platinum już jest :) -Dogi niemieckie. Quote
FredziaFredzia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Marcin Z']Najlepiej dotyczaca nazwa ma nawiazywac do Akity japonskiej i najlepiej cos z japonskiego Japonskiego nie znam, ale wlasnie przyszlo mi do glowy takie kojarzace sie z jezykiem japonskim... Akityashu, Akitashu, (Akitjaszu, Akitaszu)? ;) Quote
Moonlight Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Poszukuję ładnego i eleganckiego przydomka hodowlanego dla rasy Cavalier King Charles Spaniel. Jedno lub dwuczłonowego, najlepiej w języku angielskim- choć po polsku też mile widziane propozycje, aby był łatwy do zapamiętania. Mam łaciate Cavaliery ;) Przejżałam cały wątek, ale niestety to co mi się podoba jest już zajęte. Pomóżcie ;) Quote
gombar Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Sandra&ABC']Platinum już jest :) -Dogi niemieckie.[/QUOTE] O faktycznie, przepraszam... Quote
przeszlus Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jaki temacik :) ja nie zamierzam hodować ale może komuś pomogę :) Dla Japońca po Angielsku : Japanese Dream(Japońskie Marzenie) A wg mnie najlepsze to Ahishi wkońcu tak nazywa się akita Quote
Princess_York Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dziewczyny proszę o pomoc bo dosłownie nie mam nic w głowie .. Przydomek dla Yorkshire Terriera nie po polsku ,najlepiej nic nie znaczące lub po łacińsku ;) . Coś co wpada w ucho ,pasuje do Yorka i jest orginalne . Z góry dziękuje :-D Quote
Princess_York Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 hmm .. konkretnie to nie wiem . Musi być to coś ,jak jakieś propozycje będą to od razu się zauważy to idealne ;) Marzy mi się Thunderstuck ale jest już w fci.be podobne ... Kończy się na s .. Quote
Recommended Posts