Kisses Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A weź, idę jutro do Media po nową klawiaturę, bo ta zna jeszcze czasy mojego dzieciństwa -.- A tak przy okazji. Skąd wiedziałaś? EDIT: Czekaj, dobrze napisałam. W Shreku 2 bylo takie cos 'Zasiedmiogórogód' Czyli 'pochodzisz skąd?' ' z Zasiedmiogurogrodu' :evil_lol: Quote
McDzik Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Kisses_xox']A weź, idę jutro do Media po nową klawiaturę, bo ta zna jeszcze czasy mojego dzieciństwa -.- A tak przy okazji. Skąd wiedziałaś? EDIT: Czekaj, dobrze napisałam. W Shreku 2 bylo takie cos 'Zasiedmiogórogód' Czyli 'pochodzisz skąd?' ' z Zasiedmiogurogrodu' :evil_lol: Obie dobrze napisałyśmy :lol: przypadek a) jest miejscowość Siedmiogród, a Ty mieszkasz jeszcze dalej za nią -> Jestem zza Siedmiogrodu :lol: przypadek b) jest miejscowość Zasiedmiogrogród (tak?) :lol: I mieszkasz W tej miejscowości, to będzie -> Jestem z Zasiedmiogrogrodu :lol: Quote
puzzle Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Kisses_xox']A weź, idę jutro do Media po nową klawiaturę, bo ta zna jeszcze czasy mojego dzieciństwa -.- A tak przy okazji. Skąd wiedziałaś? EDIT: Czekaj, dobrze napisałam. W Shreku 2 bylo takie cos 'Zasiedmiogórogód' Czyli 'pochodzisz skąd?' ' z Zasiedmiogurogrodu' :evil_lol: Wyspij sie kochana:evil_lol: Quote
revii Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 puzzle napisał(a): Cos mi dzisiaj nie idzie:roll: Jak revii wroci to beda porzadne pomysly:loveu: Ooo... jak miło, że ktoś o mnie pamięta :loveu: Niestety, mam teraz taki kocioł na uczelni, że jedyne przydomki jakie mi przychodzą na myśl to "pochodna funkcji", "zmienne decyzyjne" czy "z domu maklerskiego"... :roll: Obiecuję, że następnym razem jak tu wpadnę sypnę jakimiś propozycjami :oops: Quote
Kisses Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 puzzle, McDzik, jak Wy o mnie dbacie :evil_lol: Jeszcze dzisiaj się nie wyśpię, bo się uczyć trzeba, a potem zacznę. A tak w ogóle, to ogólnie mam jakiś kryzys... Quote
McDzik Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jeszcze troche i zaczniesz wymyślać :evil_lol: "Siedem zarwanych nocy" "Siódma gwiazda" "Siedem po północy" i takie tam :evil_lol: Quote
Kisses Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 od siódmego ciepła topnienia? <Fizyka :cool1:> Siedem... Czyżby to azot był siedmiowartościowy? 'Amanda z siedmiu wartości' 'Anastazja siódme ciepło topnienia' :cool1: A jeszcze babce od biologii musze opisać akcje 'zanim kupisz psa' i nie wiem jak to do kupy złożyć Ale SIÓDMA GWIAZDA bardzo fajnie brzmi. Quote
McDzik Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kisses_xox napisał(a): Ale SIÓDMA GWIAZDA bardzo fajnie brzmi. A 'Siódme Ciepło Topnienia' tragicznie :evil_lol: Quote
puzzle Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 wg mni siedem po polnocy bardzo fajne;) revii kto by o takiej glowie zapomnial:razz: chwilowo nie mam weny, ale jak przyjdzie to wam powiem:evil_lol: Quote
Kisses Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A ja znowu żyje. Dzisiaj w szkole wymyśliłam jakieś 10 przydomków, chyba fajnych, a kartke zgubiłam ;d Quote
puzzle Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Co tu tak pusto?:candle: Wszyscy bez weny? To moze ja skromnie cos wrzuce... Pustynny czar tylko pozazdroscic klepsydra z otchlani wielki pies:evil_lol: zawsze przy Tobie sila wiatru zadarte ucho od konkurencji:evil_lol: to za malo powiedziane:evil_lol:(imie np piekny, madry itp.) zakazany owoc kuszaca propozycja ode mnie :evil_lol: dla Ciebie :evil_lol: nie chce mi sie wiecej:diabloti: na ozywienie chyba wystarczy:razz: Quote
Cindy Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hej! To i ja dorzucę swoje 'trzy grosze' :evil_lol: Mam nadzieje, że się nie powtórzą :loveu::loveu::loveu: Długie, zabawne, dające do myślenia...: "... moja miłość" "...moje szczęście" "... soczysty całus" "...woń milości" "...szybszy od wiatru" "...mały, wielki pies" "... to ja" (np. Alma to ja) "...wizja przyszłości" "... naturalne piękno" "... królewska piękność" "...tańczący z psami" "...piękność z Vegas" I takie, takie... no takie :evil_lol:: Kanelly Teo Algarve (to mi sie z czymś kojarzy :loveu:) Tigra Sensitive :evil_lol: Lovely dog My angel My dream I co? :diabloti: Quote
Naikari Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Tak sobie zaglądnęłam... ach.... :crazyeye: cudowne! Ileż pomysłów wy macie! Przeczytałam wszystkie strony i jestem zachwycona :cool3: Nie zakładam hodowli, może kiedyś, jednak miło czytać te nazwy i samemu troszeczke pogłówkować. Jak już coś wymyśle, to dam znać. Quote
Cindy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wichura szczęścia Powódź miłości Trzęsienie radości Lawina uśmiechów Ulewa merdających ogonków Tornado roześmianych pyszczków Zawieja czarnych plamek [CENTER]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/CENTER] Quote
McDzik Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Idę dziś przydomek składać, mam 6 propozycji :lol: Trzymać kciuki :lol: Quote
Cindy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 McDzik... Jak wrócisz to wypisz te propozycje i dopisz które z nich to Twój faworyt, ok;) A są jakieś pomysły z dogo? :razz: Quote
puzzle Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Chwali to sie dopiero jak przydomek jest juz zarejestrowany;), w innym wypadku ktos moze wypelnic formularz, zlozyc i sie okaze, ze formularz wczesniej zlozony przelezal kilka dni, a ten pozniejszy zostanie wczesniej rozpatrzony;). McDzik czekamy na odpowiedz i wtedy napiszesz nam co ciekawego wymyslilas:razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 niektóre przydomki są boskie poprostu :loveu: MxDzik życzę powodzenia ;) mnie sie też podoba np. Płynące serce kwiat nadzieji krolewski włos Quote
McDzik Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cindy napisał(a):McDzik... Jak wrócisz to wypisz te propozycje i dopisz które z nich to Twój faworyt, ok;) A są jakieś pomysły z dogo? :razz: No dobra, mam nadzieje, że nie zapesze, bo nikomu się nie chwale, ale złozyłam dziś ten wniosek, opłaciłam i w takiej oto kolejności wypisałam: 1. Livolly 2.Lilivon 3.Livello 4.from Livolly 5.from Lilivon 6.of Livello Moja mama jest numerologiem i kolejność tutaj jest taka, jaką 'moc sukcesu' niesie za sobą każda nazwa :lol: Może to Livolly dziwnie brzmi, ale idzie się przyzwyczaić , a numerologicznie najlepiej prosferuje :lol: ... Quote
Joy106 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nie wiem, czy już kiedyś było, ale wmyśliłam sobię taką ot nazwę - UTOPIA. Bardzo mi się spodobało.. :lol: Quote
Kisses Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Mc, mi się pierwsze bardzo podoba :loveu: ew. czwarte Quote
diabelkowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Kisses_xox']od siódmego ciepła topnienia? <Fizyka :cool1:> Siedem... Czyżby to azot był siedmiowartościowy? 'Amanda z siedmiu wartości' 'Anastazja siódme ciepło topnienia' :cool1: A jeszcze babce od biologii musze opisać akcje 'zanim kupisz psa' i nie wiem jak to do kupy złożyć Ale SIÓDMA GWIAZDA bardzo fajnie brzmi. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA idz sie wyspij same herezje tutaj ;P azot moze byc najwiecej V wartosciowy... VII to mozesz powiedziec chlor, mangan ale to nie we wszystkich zwiazkach... Quote
Kisses Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 diabelkowa, czepiasz się :diabloti: To było dawno i ten kryzys mam juz za sobą :cool3: Quote
Recommended Posts