Reno2001 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wszystkie nasze dobeczki znalazły nowe domki Dimitris więcej zdjęc post nr 4 Quote
Reno2001 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 juz w nowym domu kirios negra luna bezimienny melon hristo orfeus ESTERA - 20.01.09 TM Quote
Ulka18 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Sunia dobcia 2letnia trafila do schroniska od goscia, ktory koniecznie chcial sie jej pozbyc. Dzwonil do schroniska, chcial ja oddac, ale kierownik radzil mu najpierw szukac domu. Jemu sie widocznie nie chcialo, podrzucil suczke pijaczkom, a ci przywiazali bidulke do sklepu i zglosili o 5 rano strazy miejskiej, ze bezdomny pies jest przywiazany i nie wiadomo czyj. Oczywiscie wszystko potem pijaczki wyspiewaly SM. Quote
Murka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 W Mielcu jest jeszcze taki mix dobka: "Piesek czarny podpalany bez ogona, 2 lata, bardzo ładny i spokojny pies. Mieszka na wybiegu z Mają seterką na wprost wyjścia ze świetlicy" Quote
Reno2001 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Wiadomość z dziś: dobka dwuletnia jest juz wysterylizowana :multi:. Quote
Reno2001 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dobeczki na allegro: Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż.Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=252068478 Quote
Ulka18 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Tak, sunia jest po sterylce [SIZE=4]Wykastrowano 4 kocury oraz wysterylizowano dobermankę i wilczurkę z rzeszowskiego co siedzi z dobermanem. Quote
dzodzo Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 młodą sunię juz wysłałam na adopcyjna dobermanów, pozostałe juz tam sa..czy psiaki maja jakies imiona?młoda ma najwieksza szanse, młode suczki dośc szybko znajduja domy. Mam kontakt do pani szukającej dobermana do 4 lat-do domu z dziecmi i takiego o którym mozna coś powiedzięc ( z tego powodu ze sa tam dzieci włąsnie).Pani jest z dolnego śląska, ale to niesprawdzony dom-odezwala się z allegro w sprawie dobermanka, który włąsnie sobie pojechał do zarąbistego domku:) szkoda, że juz troszke za późno, bo 20.10 ok.7 najwiekszych bid dobermanich jedzie do niemiec, ale pamietamy o tych z mielca także Quote
Reno2001 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Piękne dobeczki nadal czekają na swoją szansę... Quote
Ulka18 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Sunia nie ma imienia. Ani te dwa inne dobusie tez nie. Sunia jest juz po sterylce. Prosimy pamietajcie o mieleckich dobeczkach :modla: Quote
Reno2001 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Piękne dobeczki przypominaja się wszystkim. Idzie zima a one maja króciutką sierść-nie dadza sobie rady w budach. To psiaki stworzone do domu :-(. Quote
Reno2001 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Dobeczki sie przypominają. W sobotę nasze łódzkie i pabianickie pojechały do Niemiec. Niektóre z nich juz są w domkach stałych. Teraz pora na wasze domki. Quote
Ulka18 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Podnosze mieleckie dobeczki...noce juz takie zimne... Ewa, czy Ty masz dalej otwarta aukcje allegro dobciow? Quote
Reno2001 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Ulka18'] Ewa, czy Ty masz dalej otwarta aukcje allegro dobciow? Nieustannie :p. Szkoda, że zero odzewu. Ale wierzę, że to się zmieni. dziewczyny z Nadziei Dobermana mają je też na uwadze (w sobotę razem z dzodzo jechałysmy do Gorzowa, więc było sporo czasu (ok 14h :diabloti:) do pogadania o psiakach. Quote
dzodzo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no to fakt, droga była długa i czasu duzo-tak jak mówiłam Ewie -dla suni mamy potencjalny domek, daleko co prawda ale jest.Państwu Beata podsuneła fotki dobeczki i może cos z tego będzie:razz: Quote
Ulka18 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Daleko, nie wazne ;) Ale jesli dobry domek, sprawdzony i kochajacy dobeczki, to najwazniejsze. Wiem, ze p.kierownik moze podjechac pod Warszawe np. pod Grojec za ok. 150 zl (zwrot za koszt paliwa). A spod Wawy to juz polowa drogi do domu :p Quote
Reno2001 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Mam pierwsze pytanie o dobeczkę. Zobaczymy. Dobrze, ze ona juz jest wysterylizowana. Quote
Ulka18 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 BeataJ tez pytala o sunie. Domek bylby na Pomorzu, daleko. Quote
Reno2001 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Ulka18 napisał(a):BeataJ tez pytala o sunie. Domek bylby na Pomorzu, daleko. Nieważne. Transport zawsze jakoś się dogra. Byle domek był sprawdzony, bo ja trochę nieufnie podchodzę do adopcji takich psów przez ineternet. Quote
dzodzo Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ten domek jest sprawdzony, oni maja juz jedna dobcie od nas, dziewczyny jeżdzą do tych państwa co jakis czas-nawet wizyty u weta zaliczaja wspólnie, tylko żeby sie zdecydowali ostatecznie poza tym gdyby nie wypalilo, to dla suni (u nas na stronce ma na imie Nela)jest ew.dt w niemczech Quote
Reno2001 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 dzodzo napisał(a):ten domek jest sprawdzony, oni maja juz jedna dobcie od nas, dziewczyny jeżdzą do tych państwa co jakis czas-nawet wizyty u weta zaliczaja wspólnie, tylko żeby sie zdecydowali ostatecznie Oby tylko szybko, bo ten pan co do mnie napisał stwierdził, że jest pewny na 100%. Tylko, że ja o nim nic nie wiem. Quote
Recommended Posts