Jump to content
Dogomania

.:: Znaleziono AMSTAFFA - WLASCICIEL ODNALEZIONY ::.

Recommended Posts

Posted

a ja chce trzeciego,ale to nie mozliwe,bo tylko ja z psami chodze,szkoda ze mam tylko dwie ręce.trzymam kciuki.pies piekny jest,zeby tylko trafil do mądrych i dobrych ludzi.to uwazam najwazniejsze przy adopcach a w szczegolnosci Amstaffów.

Posted

Mnie tez dziwi ze nikt go nie szuka.
A raczej wyglada na psa, ktory sie zgubil...
Ale juz od 18 szukani sa wlasciciele...

Fido vel Rudolf zostal znaleziony w kolczatce. Byl czysciutki, uradowany, wiec pewnie dlugo sie nie blakal.

Dzis jest super rozbrykanym psem, ktoremu musimy znalezc dom u kogos kto sie zajmie jego ulozeniem.
Dotad w domu Rudolf nic nie zjadl poza plastikowa miska, nigdy sie nie zalatwil a jednak ma zapedy do krycia i suni i ludzi...

Jutro umowilam sie z Pania Monika na sprawdzanie domku chetnego na niego. Domek w Warszawie w mieszkaniu. Ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie bo jest sunia ONka.

Jesli sie uda, to juz w przyszlym tygodniu musimy wykastrowac niedobrzalca.

A wogole to koniecznie na szkolenie go wyekspediowac ;)

Posted

Wczoraj bylismy u chetnych ludzi w Warszawie z Rudolfem. Rudolf u nich nie zamieszkal ;)
Szukamy wiec dalej domku. Jest juz kilku chetnych, ale czekamy na kastracje.

O Rudolfie -
Rudolf to ok. roczny pies, wyglada na takiego ok. 10miesiecy.
Wyglada na to, ze poszedl sobie na panienki... Na bank sie zgubil. Zostal znaleziony w kolczatce i lancuszku (tak jak widac na zdjeciu).
Podobno byl szukany w Celestynowie w schronisku, ale schronisko nie zapisuje danych jak ktos zglasza zaginiecie... Bez komentarza....
Rudolf to zywe srebro, czyli malo wychowany piesecek... Ciagnie na smyczy, malo wspolpracuje z czlowiekiem na spacerach (on sobie, czlowiek sobie).
Uwielbia psy i otaczajacy go swiat - cieszy sie jak wariat!
Przydalo by mu sie szkolenie w nowym domku dla wygody i komfortu nowego wlasciciela.

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']A oprocz tych wszytskich wad niewychowania jest brzydki :)

Hihihihihihii[/quote]
Beata jak możesz takie głupoty wygadywać :evil_lol:
ty to lubisz się z ciotkami droczyć franco jedna :eviltong:

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Przemoc i bicie to akty niegodne wykszałciucha .
Andzia , zastosuj bardziej skuteczne metody :)

ps, a ja dbam o Twoja wątrobe i podnoszę cisnienie bez użycia kawy czy tez mocnej herbaty.[/quote]

a dziękuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem już po 2 kawach i 3 papierochach;)

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']to o której Ty wstałaś , ze dopiero po trzech ?[/quote]

A O 8 - ale kopcę dopiero jak przyłażę do roboty, a przylazłam koło 10 bo szwędałam się po urzędach:eviltong:

Posted

Wlasciciel Rudolfa vel Fido Dido vel Rockyego ODNALEZIONY

Dzis uazalo sie oogloszenie w gazecie, ze znalezlismy takiego psa w gazecie. I zadzwonil uradowany wlasciciel!

Rocky zaginal w Rembertowie.

Wlasciciel juz po niego jedzie.

Posted

[quote name='doddy']Wlasciciel Rudolfa vel Fido Dido vel Rockyego ODNALEZIONY

Dzis uazalo sie oogloszenie w gazecie, ze znalezlismy takiego psa w gazecie. I zadzwonil uradowany wlasciciel!

Rocky zaginal w Rembertowie.

Wlasciciel juz po niego jedzie.

no i chwała mu za to!!!!! :eviltong:mamy aż nadto psiakow do ratowania - mam nadzieję, ze dostal ochrzan (właściciel - nie pies:evil_lol:)

a swoja drogą to chyba slabiutko szukal psa - ponad 2 tygodnie!!!:mad:

Posted

Odnalezienie Rockyego to smieszna historia. Pies zaginal w Rembertowie czyli 10-20km od Sulejowka.
Zniknal nagle z boiska na ktory codziennie wychodzil na spacerek.
Byl szukany ale nie w str Sulejowka.
Wlasciciel byl na paluchu ale przeszedl po klatkach i juz. Nie zglosil w biurze zaginiecia...

A dzis w Ofercie szukal blotnika bo jeszcze samochodzik sie popsul i wynalazl zamiast blotnika swojego Rudolfa.

Rocky ucieszyl sie jak glupi na widok tatusia!
Tatus przywiozl zdjecia i wszystko.

I okazalo sie, ze Rocky to wogole jest z Lublina :evil_lol: