tygra Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 ja już w nerwach , może inne imiona jeszcze ktoś zaproponuje ? Quote
Witokret Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 tygra napisał(a):może Fanta :), a może inaczej czekam na propozycje A może domek tymczasowy, do którego ma jutro trafić sunia jak ją troszke pozna, to wybierze odpowiednie dla niej imię ??? :razz: Quote
tygra Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 w sumie to dobry pomysł :) Fanta przyszłą mi do głowy bo DT ma już Pepsi :) Quote
tygra Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 hi hi, jutro będą fotki i wieści o ile panna się znajdzie :), ale ja dobrej myśli jestem :) Quote
quasimodo Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 tygra napisał(a):jutro jeśli ją zlokalizuje będzie w Warszawie o 7 rano po nią jadę, mam chwilowy tymczas (ale to tylko tymczas) Obyś ją znalazła! To super, że udało Ci się załatwić domek tymczasowy. Quote
Yona Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A Oranżada?... :p Tak swojsko by było... :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Lemoniada łagodniej i miękko brzmi:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
tygra Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 spytam dt co im bardziej do gustu przypadnie :) Quote
Neigh Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 popowo to też moje okolice( nienawidzę Cię Yona:loveu:). Jeśli się suńka znajdzie dajcie proszę znać, szkoda, że wcześniej nikt mi nie powiedział!! Pojechałabym po nią........ciasno, ale przynajmniej by w domu była. Przecież bym ją zabrała..no przynajmniej jakiś nocleg coś............... kurcze ........poźno się dowieziałam byśmy się telefonami wymieniły albo co,....... Quote
Edi100 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Sunieczko, pokaz się! dobrze zrozumiałam DT w gotowości?:cool3: Quote
Yona Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Neigh napisał(a):popowo to też moje okolice( nienawidzę Cię Yona:loveu:). A wczoraj na wątku Trusta napisałaś, że kochasz :placz: Quote
Marzena&Gusti Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Sunia kolo 10 ma isc do weterynarza:) Quote
Samturia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ja bym dopisała w wątku, że suni jest szorstkowłosa ( w tytule topicu) to też czasem pomaga bo zbiegają się wielbiciele szczoteczek ;) Quote
Marzena&Gusti Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Tak Beatka pojechała po nią i napewno jak wróci do domu napisze co u weterynarza:) Quote
quasimodo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jak rozumiemy sunia została odnaleziona. No to rewelacja. Strasznie się cieszymy. Quote
Yona Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 marzenka1985 napisał(a):Tak Beatka pojechała po nią i napewno jak wróci do domu napisze co u weterynarza:) marzenka, Kochana :loveu: Beatka pojechała po suńkę i już ją ma?... Wiesz coś na ten temat?...:razz: Quote
Marzena&Gusti Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wiem, i nie są to zbyt dobre wiadomości...:( Beatka napewno zaraz napisze Quote
Yona Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 O MATKO !!! Muszę zaraz wyjść na kilka godzin... Co się dzieje?... Przygotowałam już tekst do ogłoszeń... Czekam tylko, żeby wystawić suńkę... Quote
tygra Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Sunia dostała imię BAJKA Dziewczynka jest bardzo grzeczna, samochodem jeździ wzorowo, u weta dała sobie wszystko zrobić - po prostu aniołek Miała kleszcze - wet usunął sunia nie jest przeziębiona ma około 3lat a teraz złe wieści sunia ma nowotwór sutków - trzeba usunąć obie listwy sutkowe :( nie wykluczone że sunia jest w ciąży (ma powiększoną jamę brzuszka), ale równie dobrze może to być efekt po poprzedniej ciąży. Na miejscu dowiedziałyśmy się że sunia została wyrzucona z samochodu - była wtedy ciężarna. Szczeniąt nikt nie widział, ale miała pokarm- teraz nie ma pokarmu, a sutki nie są obwisłe. Guzy ma na obu 5 sutkach i 4. Nie jesteśmy w stanie same sfinansować operacji. PROSZE o POMOC szukamy taniej dobrej kliniki (może znacie kogoś kto wykonał by operacje po kosztach) prosimy o wsparcie pieniężne dla BAJKI - trzeba jej pomóc Sunia jest w tej chwili w domku tymczasowym - szukamy domku stałego. za chwile fotki z dziś Quote
Yona Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ja oferuję 100zł. Po południu na pewno wpadnie tutaj Neigh. Ona chyba zna jakiegoś dobrego weta od nowotworów. Tak mi się obiło o uszy... Ona, albo, no... jak wpadnie to się wyspowiada... No a tekst do ogłoszeń, który napisałam - do wyrzucenia. Wszystko coś inaczej wygląda. Ciekawe, jakie szanse ma suńka z tym paskudztwem... Quote
Witokret Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Zoperuje sie, przy okazji zrobi sie rowniez sterylke i nie bedzie sladu! U niesterylizowanych suk to niestety czesta przypadlosc :(. Nie sadze, zeby jakis wet podjal sie usuniecia wszystkich guzow w jednym zabiegu, wiec to z pewnoscia troche potrwa.. Pomoc finansowa z pewnoscia bedzie dziewczynom potrzebna... Bardzo sie cieszymy, ze sunia juz bezpieczna :) Tam, gdzie jest z pewnoscia bedzie rowniez szczesliwa :) Quote
Recommended Posts