Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yona napisał(a):
Bajka ma zawsze najwięcej obserwatorów spośród psów, które wystawiam. Niestety, nie dzwoni nikt... przynajmniej do mnie.

Czesc Yona , no coz do nas tez nikt nie dzwoni . Chociaż , okolo dwoch tygodni temu odezwala sie jakas mila Pani , ktora chciala Bajke dla Swoich rodziciow . STRACILI W STYCZNIU PIESKA , BARDZO PRZEZYWALI STRATE , ZACZELI MIEC PROBLEMY ZE ZDROWIEM ITD. Miala sie odzezwac po dwoch tygodniach , ktore minely wczoraj i cisza . No zobaczymy . To bylby dobry dom . A co do fotek , to juz taka informacja dla Wszystkich nie mam aparatu ( popsuty ) . Musze poprosic Tygre , zeby wyskoczyla ze Swoim i zrobila kilka fotek , ale nie wiem kiedy bedziemy mialy chwilke czasu . Uwiezcie wyglada rasowo , rasowo . :cool3:

Posted

Agnieszka Dębowska napisał(a):
A co do fotek , to juz taka informacja dla Wszystkich nie mam aparatu ( popsuty ) . Musze poprosic Tygre , zeby wyskoczyla ze Swoim i zrobila kilka fotek , ale nie wiem kiedy bedziemy mialy chwilke czasu . Uwiezcie wyglada rasowo , rasowo . :cool3:

Kiedy idziecie na spacerek?Wezmę aparat:)Tygra zapracowana...

Posted

Dzisiaj dostałam maila od pani chętnej na Bajkę, ale w tym domu jest już 4 małych dzieci, dwa psy, a pani planuje chyba jeszcze dwa (razem z Bajką). Dobre ma serce, ale chyba coś za duży tam tłok... Poza tym zdaje się, że chyba ma jeszcze koty...
No, pech...

Posted

No coz , tak sie sklada , ze Bajeczka nie cieszy sie zbyt duzym powodzeniem . A szkoda , szkoda . Wczoraj do Tygry dzwonila Pani w sparwie Bajki , moze sie odezwie , zobaczymy - z Poznania . Bajka jest juz u mnie siedem miesiecy , rany jak to zlecialo . Dziewczyny najpozniej w poniedzialek zdjecia . Mam zamiar zrobic je juterko ( akurat jestem w domu , wiec bedzie chwilka czasu ) To tyle . A i jeszcze jedno - Bajeczka jest cudownym psiakiem . :loveu:

Posted

[quote name='Agnieszka Dębowska']No coz , tak sie sklada , ze Bajeczka nie cieszy sie zbyt duzym powodzeniem . A szkoda , szkoda . Wczoraj do Tygry dzwonila Pani w sparwie Bajki , moze sie odezwie , zobaczymy - z Poznania . Bajka jest juz u mnie siedem miesiecy , rany jak to zlecialo . Dziewczyny najpozniej w poniedzialek zdjecia . Mam zamiar zrobic je juterko ( akurat jestem w domu , wiec bedzie chwilka czasu ) To tyle . A i jeszcze jedno - Bajeczka jest cudownym psiakiem . :loveu:

No to ta sama pani, która kontaktowała sie ze mną. Właśnie napisała mi dzisiaj, że rozmawiała z kimś w sprawie Bajki. Trochę pogubiłyśmy się.
Co do kotów, to okazuje się, że pani miała koty, a nie ma...

Posted

Chyba źle zrozumiałam to, co pani mi napisała.
A napisała tak:
"Mamy dwa schroniskowce, w porywach bywało tu i do 4 psów, i kilka kotów ;-) "