natija Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hop na wieczorny spacerek moze domek sie jakis znajdzie...... Quote
Agnieszka Dębowska Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Yona napisał(a):Bajka ma zawsze najwięcej obserwatorów spośród psów, które wystawiam. Niestety, nie dzwoni nikt... przynajmniej do mnie. Czesc Yona , no coz do nas tez nikt nie dzwoni . Chociaż , okolo dwoch tygodni temu odezwala sie jakas mila Pani , ktora chciala Bajke dla Swoich rodziciow . STRACILI W STYCZNIU PIESKA , BARDZO PRZEZYWALI STRATE , ZACZELI MIEC PROBLEMY ZE ZDROWIEM ITD. Miala sie odzezwac po dwoch tygodniach , ktore minely wczoraj i cisza . No zobaczymy . To bylby dobry dom . A co do fotek , to juz taka informacja dla Wszystkich nie mam aparatu ( popsuty ) . Musze poprosic Tygre , zeby wyskoczyla ze Swoim i zrobila kilka fotek , ale nie wiem kiedy bedziemy mialy chwilke czasu . Uwiezcie wyglada rasowo , rasowo . :cool3: Quote
KrystynaS Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Agnieszka Dębowska napisał(a): Uwiezcie wyglada rasowo , rasowo . :cool3:Oczywiście że tak bo jest bardzo rasowym kundelkiem. A kundelki to najpiękniejsza rasa. :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Agnieszka Dębowska napisał(a): A co do fotek , to juz taka informacja dla Wszystkich nie mam aparatu ( popsuty ) . Musze poprosic Tygre , zeby wyskoczyla ze Swoim i zrobila kilka fotek , ale nie wiem kiedy bedziemy mialy chwilke czasu . Uwiezcie wyglada rasowo , rasowo . :cool3: Kiedy idziecie na spacerek?Wezmę aparat:)Tygra zapracowana... Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Czyżby dzisiaj nikt tutaj nie zaglądał....?:cool1: Pzdr. Quote
KrystynaS Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Owszem, bo może coś nowego u Bajeczki???? A może te obiecane zdjęcia w nowej fryzurce???? :lol: Quote
KrystynaS Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Przepraszam za offa : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109965 Potrzebna pomoc dla potrzebującej Rodziny i Ich przygarniętego Psa :placz: :placz: Quote
Yona Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dzisiaj dostałam maila od pani chętnej na Bajkę, ale w tym domu jest już 4 małych dzieci, dwa psy, a pani planuje chyba jeszcze dwa (razem z Bajką). Dobre ma serce, ale chyba coś za duży tam tłok... Poza tym zdaje się, że chyba ma jeszcze koty... No, pech... Quote
Marzena&Gusti Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Szkoda,że nadal nie ma fotek "nowej" Bajki-taka odmieniona. Ja nadal chętna,żeby porobić zdjęcia...czekam na kontakt:) Quote
KrystynaS Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No ja to już nie wiem co o tym myśleć. A ten dom 4 psy + jeszcze 2 no i koty :shake: Quote
Marzena&Gusti Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie no ten domek na 100% odpada-Bajka+koty= :evil_lol: Bajeczka najlepiej żeby była sama:oops: Quote
Agnieszka Dębowska Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No coz , tak sie sklada , ze Bajeczka nie cieszy sie zbyt duzym powodzeniem . A szkoda , szkoda . Wczoraj do Tygry dzwonila Pani w sparwie Bajki , moze sie odezwie , zobaczymy - z Poznania . Bajka jest juz u mnie siedem miesiecy , rany jak to zlecialo . Dziewczyny najpozniej w poniedzialek zdjecia . Mam zamiar zrobic je juterko ( akurat jestem w domu , wiec bedzie chwilka czasu ) To tyle . A i jeszcze jedno - Bajeczka jest cudownym psiakiem . :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja mogę dzisiaj coś pocykać:)O której idziecie na spacer? Quote
Yona Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Agnieszka Dębowska']No coz , tak sie sklada , ze Bajeczka nie cieszy sie zbyt duzym powodzeniem . A szkoda , szkoda . Wczoraj do Tygry dzwonila Pani w sparwie Bajki , moze sie odezwie , zobaczymy - z Poznania . Bajka jest juz u mnie siedem miesiecy , rany jak to zlecialo . Dziewczyny najpozniej w poniedzialek zdjecia . Mam zamiar zrobic je juterko ( akurat jestem w domu , wiec bedzie chwilka czasu ) To tyle . A i jeszcze jedno - Bajeczka jest cudownym psiakiem . :loveu: No to ta sama pani, która kontaktowała sie ze mną. Właśnie napisała mi dzisiaj, że rozmawiała z kimś w sprawie Bajki. Trochę pogubiłyśmy się. Co do kotów, to okazuje się, że pani miała koty, a nie ma... Quote
Yona Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Chyba źle zrozumiałam to, co pani mi napisała. A napisała tak: "Mamy dwa schroniskowce, w porywach bywało tu i do 4 psów, i kilka kotów ;-) " Quote
Recommended Posts