KrystynaS Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Bajeczko z okazji Walentynek to dla ciebie Quote
tygra Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 z tego co wiem to Pani nie zdecydowała się z uwagi na niechęć Bajki do kotów :( Quote
Asiaczek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Oj, a ja liczyłam że jednak się uda... Pzdr. Quote
tygra Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Aga zaproponowała próbę, jednak Pani powiedziała że to za duże ryzyko. Ja tam bardziej bałam sie o Bajkę bo dwa koty będące u siebie w chwili ataku przez psa mogą nie uciekać ale też zaatakować. Quote
Chandler Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No cóż - na razie Bajeczka coś nie ma szczęścia do nowego domku...:-( Bajeczka :loveu: - śliczna bursztynowa sunia nadal szuka domu... Quote
KrystynaS Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Prześliczne oczy Bajki patrzą z której strony przyjdzie ten domek . Tak długo już czeka nasza Bajeczka :-(. Też chciałaby mieć ten wymarzony, własny domek, swojego człowieka. Quote
Marzena&Gusti Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bajeczko pokaż się...Hop na początek! Quote
Chandler Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bursztynowa suczka - BAJECZKA :loveu:- szuka domu... Quote
KrystynaS Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dobry wieczór!!!! :loveu: Bajeczka się przypomina, że czeka na swój domek. Może przygarniesz taką cudną przyjaciółkę. Bajeczka obiecuje, że nie będzie sprawiać kłopotu, no tylko trochę będzie się bała w Sylwestra. Quote
Agnieszka Dębowska Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dlugo sie nie odzywalysmy . Ale tak naprawde nic sie nie dzieje w sprawie Bajki , a z Bajenia tez dobrze . Dziewczynka czuje sie dobrze . Sporo odpoczywa . Bodajze w zeszlym tygodniu kontaktowalam sie z Pania , ktora byla bardzo zainteresowana nasza Bajenia , ale ma koty , a prawda jest taka , ze Bajka jak widzi kota to dostaje takiego przyspieszenia , ze sama zastanawiam sie , czy to moja Bajka , czy jakis obcy psiak . Pozwole sobie na takie male wyzwanie - od dziecinstwa w moim życiu bylo i nadal jest dużo psów . I prawie wszystkie bardzo kocham , ale Bajka tak mocno , choć nieświadomie , do głębi poruszyła moje serce . To jest naprawdę cudowny pies . Dlatego też może wydawać się , że przebieram w ofertach , bo takie się zdarzają . Muszę znależć Bajeczce dom ( niestety nie mam takich warunkow , zeby mogly byc u mnie dwa zwierzaki , calymi dniami nie ma mnie w domu ) , ale naprawdę dobry dom . Tak jak już wczesniej pisalam nie można Bajki skrzywdzić kolejny raz . Ona dała człowiekowi szanse drugi raz i nie możemy tego zniszczyć . Pozdrawiam , a Bajenia przesyla mnostwo caluskow . Quote
Chandler Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jak miło Agnieszko, że napisałaś trochę o Bajeczce...:loveu: Cieszę się, że psiulka ma się dobrze. No to co ? - szukamy nadal domu dla ślicznej bursztynowej suczki... Dla Bajki...:loveu: Quote
KrystynaS Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Witaj Agnieszko, witaj Bajeczko, witajcie Przyjaciele Bajki!!! :lol: Szukamy, rozglądamy się za domkiem dla Bajki. Bardzo dobrze Agnieszko, że przebierasz w ofertach domków. Ty chcesz zapewnić Bajeczce bardzo dobry i odpowiedzialny dom a nie wypchnąć ją i mieć kłopot z głowy. Z pewnością zżyłyście się przez ten czas i myślisz o niej nie jak o jakimś psie tylko jak o "trochę Twoim " psie. Pozdrawiam Was, Bajeczkę miziam za uszkiem. :loveu: Quote
tygra Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 jaka śliczna ta nasza dziewczynka :) Quote
Witokret Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A my po dzisiejszych odwiedzinach u Bajeczki... stwierdzamy..., że dziewczyna baaardzo nam "zmężniała" :evil_lol: - no normalnie na ulicy byśmy jej nie poznały :cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Hehe widać,że głodna nie chodzi;) Quote
KrystynaS Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dobry wieczór!!! Ja tylko buziaki i pogłaskania dla Bajeczki :loveu: oraz pozdrowienia dla Agnieszki :lol: Quote
Yona Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Hehe widać,że głodna nie chodzi;) Czyżby Bajeczka była posiadaczką tłustego kupra?... :mad: Quote
Recommended Posts