Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga zaproponowała próbę, jednak Pani powiedziała że to za duże ryzyko. Ja tam bardziej bałam sie o Bajkę bo dwa koty będące u siebie w chwili ataku przez psa mogą nie uciekać ale też zaatakować.

Posted

Dobry wieczór!!!!
:loveu: Bajeczka się przypomina, że czeka na swój domek. Może przygarniesz taką cudną przyjaciółkę. Bajeczka obiecuje, że nie będzie sprawiać kłopotu, no tylko trochę będzie się bała w Sylwestra.

Posted

Dlugo sie nie odzywalysmy . Ale tak naprawde nic sie nie dzieje w sprawie Bajki , a z Bajenia tez dobrze . Dziewczynka czuje sie dobrze . Sporo odpoczywa . Bodajze w zeszlym tygodniu kontaktowalam sie z Pania , ktora byla bardzo zainteresowana nasza Bajenia , ale ma koty , a prawda jest taka , ze Bajka jak widzi kota to dostaje takiego przyspieszenia , ze sama zastanawiam sie , czy to moja Bajka , czy jakis obcy psiak .
Pozwole sobie na takie male wyzwanie - od dziecinstwa w moim życiu bylo i nadal jest dużo psów . I prawie wszystkie bardzo kocham , ale Bajka tak mocno , choć nieświadomie , do głębi poruszyła moje serce . To jest naprawdę cudowny pies . Dlatego też może wydawać się , że przebieram w ofertach , bo takie się zdarzają . Muszę znależć Bajeczce dom ( niestety nie mam takich warunkow , zeby mogly byc u mnie dwa zwierzaki , calymi dniami nie ma mnie w domu ) , ale naprawdę dobry dom . Tak jak już wczesniej pisalam nie można Bajki skrzywdzić kolejny raz . Ona dała człowiekowi szanse drugi raz i nie możemy tego zniszczyć . Pozdrawiam , a Bajenia przesyla mnostwo caluskow .

Posted

Jak miło Agnieszko, że napisałaś trochę o Bajeczce...:loveu:

Cieszę się, że psiulka ma się dobrze.

No to co ? - szukamy nadal domu dla ślicznej bursztynowej suczki... Dla Bajki...:loveu:

Posted

Witaj Agnieszko, witaj Bajeczko, witajcie Przyjaciele Bajki!!! :lol:

Szukamy, rozglądamy się za domkiem dla Bajki.
Bardzo dobrze Agnieszko, że przebierasz w ofertach domków. Ty chcesz zapewnić Bajeczce bardzo dobry i odpowiedzialny dom a nie wypchnąć ją i mieć kłopot z głowy.
Z pewnością zżyłyście się przez ten czas i myślisz o niej nie jak o jakimś psie tylko jak o "trochę Twoim " psie.
Pozdrawiam Was, Bajeczkę miziam za uszkiem. :loveu: