KrystynaS Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Bajeczko śliczna, czekasz na domek a domek się jakoś opóźnia. Ach ten domek, gdzie on jest??? Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 tygra napisał(a):całuski dla Bajeczki :) Całuski dla Tygry od Bajeczki . :multi: Quote
Yona Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No niestety, u Bajki cisza. Trzeba będzie pomyśleć o ogłoszeniach w czasopismach chyba... Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Yona napisał(a):No niestety, u Bajki cisza. Trzeba będzie pomyśleć o ogłoszeniach w czasopismach chyba... Bardzo dobry pomysl Yona . O jakich czsopismach myślisz ? Czy Potzrebna jest jakaś pomoc finansowa ? Quote
Yona Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Myślę o "Moim Psie", tylko że tam trochę zaczekać trzeba... A ogłoszenia daje się za darmo... Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Chandler napisał(a):A może Agnieszko, coś w Twojej lokalnej prasie i zdjęcie Bajeczki (pisałaś, że chciałabyś mieć sunię blisko siebie)...? :roll: Może będzie szybciej niż w Moim Psie? Chętnie się dołożę do kosztów takiego ogłoszenia... Muswzę się dowiedzieć , czy jest taka możliwość . Ale jeżeli będzie to na pewno dam takie ogloszenie . No byloby super gdyby Bajcia mogła być blisko . Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Yona napisał(a):Myślę o "Moim Psie", tylko że tam trochę zaczekać trzeba... A ogłoszenia daje się za darmo... Yona wobec tego daj w lutym ogłoszenie . Pozdrawiam Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Yona napisał(a):Myślę o "Moim Psie", tylko że tam trochę zaczekać trzeba... A ogłoszenia daje się za darmo... Yona wobec tego daj w lutym ogłoszenie . Pozdrawiam Quote
Kanzaj Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Wybaczcie offa, ale tu tyle dobrych dusz zagląda, a tam takie nieszczęście...: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104445 Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nie doszla do Ciebie moja wiadomość na prywatne konto ? Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Yona napisał(a):No i jak Agnieszko?... Dzwoniłaś do pani? Odpisalam na Twoje prywatne konto . Quote
Yona Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Agnieszka Dębowska napisał(a):Nie doszla do Ciebie moja wiadomość na prywatne konto ? Wcześniej nie... :shake: Doszła ta, w której piszesz, że napiszesz mi wszystko jeszcze raz... Quote
Recommended Posts