agaciaaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 taka śliczna sunia.. a domku ciągle nie ma :( Quote
KrystynaS Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Bajeczka się przypomina na dobranoc!! Quote
Asiaczek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ... i na Dzień dobry!....:loveu: Pzdr. Quote
KrystynaS Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Bursztynowa sunia czeka na Domek.....!!! :help1: Quote
tygra Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 halo, Bajeczka czeka cudownego domku :) Quote
KrystynaS Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Historia Bajeczki .. - tak. Ale teraz będzie tylko dobrze. :lol: Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Pozdrawiam wszystkich . Serdeczne dzięki za podnoszenie Bajuni . Bajeczka ma się dobrze , ale mam pytanko , ponieważ wczoraj zjadła kredki Bambino . Czego może Jej brakować ? Potraktowala je jako najlepszy smakołyk . Moje dziecko było w szoku . Aczkolwiek stwierdzilo , że i tak Ja kocha . A teraz co do szukania domku dla Bajki - sądzę , że będzie trzeba rozwieszać ogłoszenia . Może jeszcze nie w styczniu , ale w lutym . Może się ktoś zainteresuje , bo na obecną chwilkę nie ma żadnego odzewu . Chyba , że Yona , ktoś się z Tobą kontaktował ? Szkoda , że tak dlugo to trwa , ponieważ Bajeczka coraz bardziej się przyzwyczaja i będzie Jej naprawdę bardzo ciężko . Idealnie dla Niej byłoby , gdyby trafiła do domu , gdzie nie ma dzieci ( to jest już piesek po przejściach i potrzbuje spokoju ) tylko są osoby dorosłe najlepiej mające dzieci , ale dorosłe . Należy Jej się coś od życia ........ już Swoje przeszła . A i jeszcze jedno goni koty , psy akceptuje , ale czy nie mogłaby by być tylko Ona i czlowiek , który poświęcilby Jej maksimum uwagi . Ona nie potrzebuje już tylko jedzenia i odrobiny miejsca . On chce się przytulić , chce , żeby Ją ktoś pocałował , a nawet porozmawiał ( Ona tak ślicznie slucha ) Powiem jedno , Ona nie jest grzeczna , ONA JEST PRZEGRZECZNA . TO ANIOL , A NIE PIES . Nie sposób Jej nie kochać . W naszych sercach już zagościla i nie ukrywam , że Jej los nie jest nam obojętny . A może powiem inaczej jest mega istotny . Ważne jest dla Nas do jakiego domu trafi i nie ukrywam , że chciałabym móc Ją raz na jakiś czas zobaczyć . POŚWIĘCIŁAM TEJ PSINIE ODROBINĘ UWAGI A ONA ODWDZIĘCZYŁA SIĘ SWOIM SERCEM . Zostala skrzywdzona przez czlowieka , ale dała Mu jeszcze raz szansę - zaufała ....................... pomimo wszystko . Quote
KrystynaS Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Tak Bajeczka się przyzwyczaja, ona nie rozumie różnicy między domem tymczasowym a stałym. Dla niej to po prostu Dom i Pani. Im wcześniej znajdzie swoje miejsce docelowe tym lepiej dla niej. Wydaje mi się, że jeżeli pies jest długo w DT i potem znajduje Dom Stały i ten moment przejścia z jednego do drugiego domu pies odbiera jako "znowu mnie wyrzucili". To mądra i inteligentna suczka, bardzo. :loveu: :loveu: Zjada kredki, może brak jej wapnia, a może dobre by były dla niej takie psie witaminy gdzie są również mikro- i makroelementy (np. moje psy dostają Multivit Canis). Piękne zdjęcia, przepiękne. Dziękujemy. Quote
KrystynaS Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ....i taka prześliczna - jak z bajki :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Coś ciężko z tym domem dla ślicznotki.... Quote
tygra Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Aga mam w domu witaminy z wapniem, powiedz kiedy to Ci podrzucę Quote
tygra Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Kasia a może Bajka - ona jest oazą spokoju i nie jest agresywna, do tego pieszczoch :) pomyśl o tym. Wysterylizowana, posłuszna Quote
Recommended Posts