natija Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jejku jak by byly fotki,to pewnie tez by zwiekszyly sie szanse.... trzymam kciuki... Quote
tygra Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 ja czekam na komputer na którym sa foty i jak będą to jeszcze dziś wstawie Quote
Witokret Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 To juz kolejna bieda z Popowa... Ci ludzie nie maja sumienia :shake:. Podnosimy biedaczke, przed zima musi znalezc domek!!! Quote
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Biedulka, trzymam :thumbs:żeby szybko ten domek znalazła;) Quote
Witokret Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Boze, jaka ona sliczna!!! Widac, ze bardzo chce do swojego czlowieka... Szybko, dzybko domku znajdz sie :-( Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 piękna jest!! kolejki sie powinny do niej ustawiać ;) Quote
Witokret Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Tygra, koniecznie daj w pierwszym poscie to zdjecie, na ktorym sunia spi na ziemi... jest naprawde poruszajace... Quote
tygra Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 dzięki dziewczyny za pomoc ona faktycznie chce do człowieka baaaardzo :( tylko człowiek nie chce jej. ja w weekend chcę tam jechać - bardzo bym chciałą ją zabrać z tamtąd Quote
natija Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jejku jak ktos mogl ja oddac,ona jest taka kochana i tak lgnie do ludzi,widac,ze bardzo chce zeby ktos ja przygarnal....naprawde slicznotka Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 naprawde piekna jest:loveu: ludzie nie maja sumienia:-( Quote
tygra Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 kochane może teraz znajdzie się jakaś dobra dusza z domkiem - choćby tymczasowy :) ja w niedzielę chcę ją z tamtąd zabrać - tylko dokąd. boję się że jak będę dłużej zwlekać już jej tam nie będzie. Podbiega do samochodow - ktoś ją może rozjechać, nie ma teraz wczasowiczów- nie jest dokarmiana nie ma czasu - trzeba dzialac Quote
eria Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ale śliczna ta sunia!!!!!!! :loveu: do góry!! dom pilnie potrzebny!! Quote
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 szkoda, że nie mogę jej pomóc:-( - hopkaj do góry:multi: Quote
Recommended Posts