Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Yona , i jak z ogłoszeniami ? Uda się coś zrobić ?
A tak przy okazji , Bajeczka ma już zdjęte szwy i rana goi się bardzo dobrze . Są jeszcze drobne zaczerwienienia , ale to wynika z tego , że troszkę lizała . Teraz "już" tylko czeka na domek . Od stycznia ruszamy "pełną parą" . I jeszcze jedno makabrycznie ale to makabrycznie boi się strzałów . Sylwester będzie dla Nie prawdziwym koszmarem . :shake:

Posted

Ja też mam sukę, ktora demoluje mieszkanie, przechodzi przez ogrodzenie i pokonuje wszystkie przeszkody, gdy usłyszy strzał lub burzę. Zawsze ktoś z nią musi być w domu i kilka dni wcześniej podaje hydroxyzinę.
Powodzenia piękna Bajeczko.

Posted

KrystynaS napisał(a):
Tak, widać że Bajeczka czuje się bezpieczna i czyjaś. Bardzo dobre warunki + troskliwa opieka + serce = każdy, i człowiek i pies, pięknieją wtedy w oczach. :loveu:

Pięknie napisałaś . Faktycznie , że tak powiem , nieskromnie Bajeczka troszkę odżyła . Kochany to psiaczek . No cóż , malutko się odzywamy , bo teraz mamy problem - zbliżający się Sylwester to dla Bajki koszmar . Jedynie kiedy potrafi się zalatwić to tylko rano , póżniej nie można wyciągnąć Jej na spacer . Jeżeli się uda to już przy klatce robi tzw " osiołka " . Poza tym śpi razem z nami tzn. , nie w łóżku , ale posłanie musiało być przeniesione do drugiego pokoju i to w samym rogu gdzie czuje się bezpieczna . Chodzi za mną krok w krok . Jutro będzie porażka . Mamy leki , ale niestety skromniutko dzialają . Dostaje hydroxizinum . Jutro to już będzie prawdziwy koszmar . We wtorek napiszę jak zniosła tę strzelaninę . A tak przy okazji Tygra , no , no , no :mad:- jaka odżywina ? Po prostu ciupkę lepiej wygląda niż na początku .

Posted

Agnieszka Dębowska napisał(a):
Czesc Yona , i jak z ogłoszeniami ? Uda się coś zrobić ?

Jak tylko fotki pojawiły się na wątku, wstawiłam je do ogłoszenia i zmieniłam z lekka treść :)

Posted

Tak ładnie napisałaś Yona o Bajeczce. Zwłaszcza zdanie że nie ma imienia (na początku). Zdjęcia też tak chronologicznie dobrane i oddają urodę Bajeczki. Bardzo fajne. Oby ją ktoś zobaczył i pokochał na tyle aby chciał zostać jej Panem/Panią już na stałe.