Gosiapk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Czy operacja jest w przyszły poniedziałek czy już była? Quote
KrystynaS Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Operacja dopiero będzie. W najbliższy poniedziałek, za trzy dni, czy dobrze pamiętam? Bajeńko wszystko będzie dobrze, będziesz zdrowiutka maleńka bursztynko. Ale się będę denerwować w ten poniedziałek. Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czesc Wszystkim , przede wszystkim duży buziak od Bajki . Przepraszamy , że się nie odzywałyśmy , ale brak czasu . Bajcia ma sie fajnie . W poniedzialek o 13:00 operacyjka druga i ostatnia . Niestety musimy już pójść , chociaż bardzo się martwię . Operacja na pewno się uda , ale Ona tak makabrycznie się czuje po tych wszystkich zabiegach . Teraz tak fajniutko sobie biega , wyciąga na posłanku , chętnie wychodzi na spacery . Podwójnie żałuję , ponieważ mam tydzień urlopu i mogłaby więcej przebywać na dworzu , a tak .......... nie ma ochoty się ruszać . Z drugiej strony fajnie , bo przypilnuję , żeby nie dotykała szwów . No cóż Bajeńka do końca roku dojdzie do Siebie i intensywnie szukamy domu . Prosze o pomoc w tej kwestii . Trzymajcie kciuki .....:mad: w poniedziałek . Quote
KrystynaS Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Oj będę trzymać, będę!!!! Akurat w poniedziałek mam wolne do odebrania za pracę w sobotę to pościskamy te paluchy na szczęście. Nic nie robię tylko trzymam kciuki. Agnieszko napiszesz jak tam operacja oczywiście i kiedy Bajeczka wróci do domu, czy w ten sam dzień czy zostanie w szpitaliku. Trzymajcie się obie Drogie Panie!!!! :calus: Quote
natija Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ja yez trzymam mocno kciuki i czekam na wiadomosci.... Quote
Asiaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ja tez (wirtualnie) myślami będę z Wami i będę mooooocno trzymać kciuki za powodzenie operacji. Pzdr. Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 KrystynaS napisał(a):Oj będę trzymać, będę!!!! Akurat w poniedziałek mam wolne do odebrania za pracę w sobotę to pościskamy te paluchy na szczęście. Nic nie robię tylko trzymam kciuki. Agnieszko napiszesz jak tam operacja oczywiście i kiedy Bajeczka wróci do domu, czy w ten sam dzień czy zostanie w szpitaliku. Trzymajcie się obie Drogie Panie!!!! :calus: Jasne , ze napisze . Bajeczka wróci do domu tego samego dnia . Pierwsze wieści będą , sądzę około 16:00 . Dziękujemy wszystkim za zainteresowanie i naturalnie wpłaty . Bardzo , ale to bardzo dziękujrmy . Bajeczka do góry .....:multi: Quote
Yona Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Agnieszka?... A nie mogłabyś zrobić nowych fotek?... Te, z którymi wystawiam suńkę już opatrzyły się chyba... Dobrze byłoby jakieś miziane jej cyknąć... Ona jest zupełnie wyjątkowa, NIKT o nią nie pyta. Ja wystawiam teraz 17 psów i choć byle jakie, ale zainteresowanie ma każdy pies, a Bajka ZERO... Dziwne to wszystko... Coś trzeba zrobić... Quote
Gosiapk Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Yona, może masz rację że ładne zdjęcia prezentujące pieska mogą pmóc, te stare są raczej nieprzyciągające :( Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Yona napisał(a):Agnieszka?... A nie mogłabyś zrobić nowych fotek?... Te, z którymi wystawiam suńkę już opatrzyły się chyba... Dobrze byłoby jakieś miziane jej cyknąć... Ona jest zupełnie wyjątkowa, NIKT o nią nie pyta. Ja wystawiam teraz 17 psów i choć byle jakie, ale zainteresowanie ma każdy pies, a Bajka ZERO... Dziwne to wszystko... Coś trzeba zrobić... Zrobię jak najbardziej . Teraz jak będę miala chwilkę czasu troszkę cynkę no i oczywiście w święta . Umówimy się z Tygrą na spacerek i też jej zrobimy kilka . Yona , przede wszystkim bardzo dziękuję za pomoc . Brakiem zainteresownaia nie ma co się martwić . Zobaczycie będzie jedno , ale konkretne . Jestem święcie przekonana , że Bajcia znajdzie wyśmienity dom w 2008 roku . Takie jest moje życzenie . Jutro dam znać jak operacja . Quote
tygra Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Trzymajmy z całych sił te kciuki, ja już cała w nerwach. Quote
KrystynaS Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :kiss_2: Bajeńko pewnie jesteś już w lecznicy. :thumbs: Może już nawet po operacji i jeszcze śpisz. Serduszko gdy się przebudzisz pojedziesz do domku do Agnieszki. Wszystko będzie dobrze bursztynko. :happy1: Bardzo myślimy o tobie, trzymamy kciuki za pomyślną operację :thumbs: i za twoje zdrowie :kciuki: . Maleńka teraz będzie już tylko dobrze. Tyle osób chce ci pomóc :kiss_2: Quote
natija Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 jestem ciekawa jak tam Bajeczka sie czuje po operacji...trzymam mocno za nia kciuki... Quote
Kanzaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::calus::iloveyou: Quote
Recommended Posts