Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Operacja dopiero będzie.

W najbliższy poniedziałek, za trzy dni, czy dobrze pamiętam?
Bajeńko wszystko będzie dobrze, będziesz zdrowiutka maleńka bursztynko.
Ale się będę denerwować w ten poniedziałek.

Posted

Czesc Wszystkim , przede wszystkim duży buziak od Bajki .
Przepraszamy , że się nie odzywałyśmy , ale brak czasu .
Bajcia ma sie fajnie . W poniedzialek o 13:00 operacyjka druga i ostatnia . Niestety musimy już pójść , chociaż bardzo się martwię . Operacja na pewno się uda , ale Ona tak makabrycznie się czuje po tych wszystkich zabiegach . Teraz tak fajniutko sobie biega , wyciąga na posłanku , chętnie wychodzi na spacery . Podwójnie żałuję , ponieważ mam tydzień urlopu i mogłaby więcej przebywać na dworzu , a tak .......... nie ma ochoty się ruszać . Z drugiej strony fajnie , bo przypilnuję , żeby nie dotykała szwów .
No cóż Bajeńka do końca roku dojdzie do Siebie i intensywnie szukamy domu . Prosze o pomoc w tej kwestii . Trzymajcie kciuki .....:mad: w poniedziałek .

Posted

Oj będę trzymać, będę!!!! Akurat w poniedziałek mam wolne do odebrania za pracę w sobotę to pościskamy te paluchy na szczęście. Nic nie robię tylko trzymam kciuki.
Agnieszko napiszesz jak tam operacja oczywiście i kiedy Bajeczka wróci do domu, czy w ten sam dzień czy zostanie w szpitaliku.
Trzymajcie się obie Drogie Panie!!!! :calus:

Posted

KrystynaS napisał(a):
Oj będę trzymać, będę!!!! Akurat w poniedziałek mam wolne do odebrania za pracę w sobotę to pościskamy te paluchy na szczęście. Nic nie robię tylko trzymam kciuki.
Agnieszko napiszesz jak tam operacja oczywiście i kiedy Bajeczka wróci do domu, czy w ten sam dzień czy zostanie w szpitaliku.
Trzymajcie się obie Drogie Panie!!!! :calus:

Jasne , ze napisze . Bajeczka wróci do domu tego samego dnia . Pierwsze wieści będą , sądzę około 16:00 . Dziękujemy wszystkim za zainteresowanie i naturalnie wpłaty . Bardzo , ale to bardzo dziękujrmy .
Bajeczka do góry .....:multi:

Posted

Agnieszka?...
A nie mogłabyś zrobić nowych fotek?...
Te, z którymi wystawiam suńkę już opatrzyły się chyba...
Dobrze byłoby jakieś miziane jej cyknąć...

Ona jest zupełnie wyjątkowa, NIKT o nią nie pyta.
Ja wystawiam teraz 17 psów i choć byle jakie, ale zainteresowanie ma każdy pies, a Bajka ZERO...
Dziwne to wszystko...
Coś trzeba zrobić...

Posted

Yona napisał(a):
Agnieszka?...
A nie mogłabyś zrobić nowych fotek?...
Te, z którymi wystawiam suńkę już opatrzyły się chyba...
Dobrze byłoby jakieś miziane jej cyknąć...

Ona jest zupełnie wyjątkowa, NIKT o nią nie pyta.
Ja wystawiam teraz 17 psów i choć byle jakie, ale zainteresowanie ma każdy pies, a Bajka ZERO...
Dziwne to wszystko...
Coś trzeba zrobić...

Zrobię jak najbardziej . Teraz jak będę miala chwilkę czasu troszkę cynkę no i oczywiście w święta . Umówimy się z Tygrą na spacerek i też jej zrobimy kilka . Yona , przede wszystkim bardzo dziękuję za pomoc . Brakiem zainteresownaia nie ma co się martwić . Zobaczycie będzie jedno , ale konkretne . Jestem święcie przekonana , że Bajcia znajdzie wyśmienity dom w 2008 roku . Takie jest moje życzenie . Jutro dam znać jak operacja .

Posted

:kiss_2: Bajeńko pewnie jesteś już w lecznicy. :thumbs: Może już nawet po operacji i jeszcze śpisz. Serduszko gdy się przebudzisz pojedziesz do domku do Agnieszki. Wszystko będzie dobrze bursztynko. :happy1: Bardzo myślimy o tobie, trzymamy kciuki za pomyślną operację :thumbs: i za twoje zdrowie :kciuki: . Maleńka teraz będzie już tylko dobrze. Tyle osób chce ci pomóc :kiss_2: