Marzena&Gusti Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Na początek zapraszam...może tam znajdzie się kochające serduszko... Quote
natija Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 mykaj na pierwsza po domek dla siebie... Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Przepraszamy , że tak sporadycznie się odzywamy , ale wynika to z braku czasu . Bajeczka ma się super ( Bidulka nie wie , że wkrótce kolejna operacja ) . Już się tak nie izoluje jak na początku . Coraz więcej czasu spędza ze swoim obecnym "stadem " . Uwielbia jeść i chodzić na spacerki . Bardzo przyjaźnie nastawiona do innych psiaczków , kotki też bardzo lubi . To naprawdę przesympatyczny psiaczek . Widzę , że chwilowo z domku nici .................. szkoda . Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Przepraszamy , że tak dlugo się nie odzywałyśmy , ale kompletny bark czasu . Tak szybciutko - Baja ma się super ( bidulka nie wie , że niedługo kolejna operacja ) Szaleje za dwie . Bawi się z pieskami na spacerkach Goni gołąbki . To jest naprawdę super piesio . Widzę , że domciu jak nie bylo tak nie ma .............................. . Czy są jakieś szanse , bo tracę nadzieję ...........................:placz: Quote
natija Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 szkoda jej,ja moge tylko podnosic i miec nadzieje,ze ktos ja zauwazy i da jej kochajacy domek.... Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Dobre i tyle , tym bardziej , że ja w ciągu tygodnia nie mam czasu , żeby tu zaglądać . Dziękuję . Pamiętajcie , że szukamy domciu - kochanego domciu . Ta psina nie sprawia żadnego kłopotu , potrzebuje tylko człowieka , a odda Mu serce ............................................................ Quote
quasimodo Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Bajeczka się przypomina!!! Śliczna i sympatyczna! Kto mógłby jej dać domek??? Quote
Marzena&Gusti Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 A ja mam nadzieję,że jak już będzie po operacji to domek się znajdzie... Quote
Marzena&Gusti Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Nikt nie zaglądał dziś do Bajki...:( Quote
Marzena&Gusti Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Czy jest jakaś nadzieja dla Bajki... Quote
tygra Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Do Agnieszki :) Aguś kochana trzeba nowych foteczek Bajeczki, bo już wszyscy o niej zapomnieli prawie. Może się jakoś umówimy i popstrykam, np w sobotę? Quote
natija Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 no prawe wszyscy;) chcetnie zobacze nowe foteczki Bajeczki,moze ktos akorat ja zauwazy i bedzie miala domek.... Quote
Marzena&Gusti Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Trzeba robić fotki,ogłaszać,ogłaszać... Quote
Yona Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Proszę bardzo, oto link do darmowych ogłoszeń : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 Ja robię suńce ogłoszenia na: allegro, ale.gratka, kupiepsa.pl, psy.pl, portal.animalia.pl, gumtree.pl Reszta wolna... Quote
Recommended Posts