natija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 mam nadziej,ze ktos ja dojrzy i zabierze do siebie i da cieply i kochajacy domek,ona jest taka slodka a tak wiele juz przeszla.... Quote
Wilejkaros Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Do góry, Bajeczko! Gdzie jest Twój domek? Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 TAK SZYBCIUTKO , PONIEWAŻ SKORO ŚWIT WYJEŻDŻAM . bAJECZKA CZUJE SIĘ JUŻ SUPER . DOSZŁA DO SIEBIE W 100 % PO PIERWSZEJ OPERACJI . JEST BARDZO ENERGICZNA , NAWET SZALEJE Z PEPSI NA SPACERACH . SZKODA , ŻE TYLKO NA SPACERACH MOGĄ SIĘ ZGODZIĆ . TERAZ JUŻ ŚPI I WSZYSTKIM ŻYCZY SPOKOJNEJ NOCY . ;) Quote
Marzena&Gusti Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dobrze,że Bajeczka super:)Domek teraz tylko potrzebny do szczęścia Quote
Marzena&Gusti Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Szuka i szuka...Gdzie jest domek? Quote
Wilejkaros Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bajeczko, rozglądasz się za domkiem? Tygra, może zrób maila przechodniego ze zdjęciami suni, jej historią, linkiem do wątku i numerem tel i wyślij na wszystkie posiadane adresy z prośbą o "podanie dalej." Czy dobrze widziałam dzisiaj ogłoszenie Bajki na stołecznych stronach GW? Quote
athene Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cholera, nik się o nią nie dopytuje. Szkoda bo to bardzo fajna psiunia, hop do góry. Quote
Recommended Posts