Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego co wiem na allegro była ale nie wiem czy jeszcze jest
cieszę się ze parę osób dołączyło do tego wątku, może jednak los Bajeczki wreszcie się odwróci i sunia już zdrowa znajdzie cudowny kochający domek...
oby..... to naprawdę super psinka

Posted

marzenka1985 napisał(a):
Allegro już się pewnie skończyło,ale jest ktoś kto powiedział,że zrobi jeszcze dziś:)Musimy działać szybko,bo czas nam ucieka!

Allegro zrobie ok 19 00, bo wtedy będzie konczyło sie o tej godzinie za 10 dni.Większe prawdopodobieństwo, że ktoś ją zauważy.

Potrzebne są pieniążki?

Pokazałam ją dzisiaj pewnej Pani, która mieszka za granicą.Będzie w Pl za 2 tygodnie, bardzo przejęła się,ale jednak boi sie podjąć tak ważną decyzje bez przemyślenia.Nie wiem czy to też dobry pomysł, by jechała za granicę.

Jest jeszcze gdzieś ogłoszona? allegratka, 4łapy ?

Posted

jusstyna85 napisał(a):

Pokazałam ją dzisiaj pewnej Pani, która mieszka za granicą.Będzie w Pl za 2 tygodnie, bardzo przejęła się,ale jednak boi sie podjąć tak ważną decyzje bez przemyślenia.Nie wiem czy to też dobry pomysł, by jechała za granicę.

Ja mojego Kamela wypatrzylam w polskiej gazecie i tak sie zakochalam,ze musial byc moj.Tez go nie znalam,jest z nami juz prawie rok.Za granica tez trafiaja sie dobre domki :oops:

Posted

[quote name='Yona']Ja robię Bajce allegro i będę robiła do skutku :)

jusstyna85, a komu Ty pokazałaś naszą Bajeczkę?...

Jeśli to ta osoba o której myślę.........hmm

Posted

[quote name='jusstyna85']Allegro zrobie ok 19 00, bo wtedy będzie konczyło sie o tej godzinie za 10 dni.Większe prawdopodobieństwo, że ktoś ją zauważy.

Potrzebne są pieniążki?

Jest jeszcze gdzieś ogłoszona? allegratka, 4łapy ?

Ja robię Bajce allegro i będę robiła do skutku :)

Posted

Super , widze , że sie sporo dzieje . Ja tez mam takie pytanko , a co to za osoba , która się Nią zainteresowała ? Napisz , proszę .
Ogłaszajcie , proszę , ogłaszajcie . Zaczynam pomyślnie patzreć na tę sytuację . Teraz kilka spraw :
[LIST=1]
[*]W piątek Bajenia idzie do lekarza ( relacja będzie zdana co dalej , kiedy kolejna operacja )
[*]Najpóźniej w czwartek nowe zdjęcia naszej Bajeni
[*]Od dzisiaj Bajeczka śpi na łóżku .
[*]Od wczoraj dobiera jedzenie , już nie wszystko Jej pasuje ( mam wrażenie , że jest przejedzona ) . I dobrze , że teraz troszkę się uspokoi z tym jedzeniem , bo przecież zjadłaby konia z kopytami . Troszkę to martwi mojego męża , bo już rano myślał co Jej da wieczorem .[/LIST]
To tyle , pozdrawiam w imieniu naszej pociechy . Jest fantastyczna , kochana , posłuszna , chodzi przy nodze , łagodna w stosunku do psów itd , itd . PRAWDZIWA REWELACJA . O TERAZ PRZECIĄGA SIĘ NA DYWANIE ..... :multi:

Posted

[quote name='Yona']Ja robię Bajce allegro i będę robiła do skutku :)

To nikt,kogo znacie.Znam ją od paru miesięcy i to dobra osoba.Ma już 1 psiaka z Polski.Allegro zmieniłam na innego psiaka.

Posted

Nie wiedziałam dlaczego tak naskoczyłyście na mnie,ale Marzenka wytłumaczyła mi...

Powiem Wam, że niesłusznie,bo osoba, której pokazywałam jest z Hiszpanii i to osoba fizyczna, nie żadna Fundacja.