anna0211 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bajeczko hop do góry po domek i dużo zdrówka życzę. Quote
natija Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 mykaj na gore szukaj domku dla siebie.... Quote
Eva Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dzięki Marzenko, co ślepemu po oczach...... Quote
Wilejkaros Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A allegro sunia ma? Nie umiem robić, ale ktoś na pewno pomoze. Quote
tygra Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 z tego co wiem na allegro była ale nie wiem czy jeszcze jest cieszę się ze parę osób dołączyło do tego wątku, może jednak los Bajeczki wreszcie się odwróci i sunia już zdrowa znajdzie cudowny kochający domek... oby..... to naprawdę super psinka Quote
tygra Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 dzięki za przelewy jeszcze nie dotarły ale będę kontrolować sytuację na koncie Quote
Marzena&Gusti Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Allegro już się pewnie skończyło,ale jest ktoś kto powiedział,że zrobi jeszcze dziś:)Musimy działać szybko,bo czas nam ucieka! Quote
tygra Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 więc dziewczyny 2 przelewy dotarły :) 1. Asiaczek -30zł 2. nie wiem od której z Was 50zł (podejrzewam że od Miśka79) dziękujemy Quote
jusstyna85 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 marzenka1985 napisał(a):Allegro już się pewnie skończyło,ale jest ktoś kto powiedział,że zrobi jeszcze dziś:)Musimy działać szybko,bo czas nam ucieka! Allegro zrobie ok 19 00, bo wtedy będzie konczyło sie o tej godzinie za 10 dni.Większe prawdopodobieństwo, że ktoś ją zauważy. Potrzebne są pieniążki? Pokazałam ją dzisiaj pewnej Pani, która mieszka za granicą.Będzie w Pl za 2 tygodnie, bardzo przejęła się,ale jednak boi sie podjąć tak ważną decyzje bez przemyślenia.Nie wiem czy to też dobry pomysł, by jechała za granicę. Jest jeszcze gdzieś ogłoszona? allegratka, 4łapy ? Quote
Marzena&Gusti Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Justynko dzięki,jak możesz ogłoś wszędzie:)Najwyżej coś się zdubluje... Quote
*zaba* Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 jusstyna85 napisał(a): Pokazałam ją dzisiaj pewnej Pani, która mieszka za granicą.Będzie w Pl za 2 tygodnie, bardzo przejęła się,ale jednak boi sie podjąć tak ważną decyzje bez przemyślenia.Nie wiem czy to też dobry pomysł, by jechała za granicę. Ja mojego Kamela wypatrzylam w polskiej gazecie i tak sie zakochalam,ze musial byc moj.Tez go nie znalam,jest z nami juz prawie rok.Za granica tez trafiaja sie dobre domki :oops: Quote
Neigh Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Yona']Ja robię Bajce allegro i będę robiła do skutku :) jusstyna85, a komu Ty pokazałaś naszą Bajeczkę?... Jeśli to ta osoba o której myślę.........hmm Quote
agaciaaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bajeczko do góry, domek pilnie potrzebny!!! Quote
Yona Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='jusstyna85']Allegro zrobie ok 19 00, bo wtedy będzie konczyło sie o tej godzinie za 10 dni.Większe prawdopodobieństwo, że ktoś ją zauważy. Potrzebne są pieniążki? Pokazałam ją dzisiaj pewnej Pani, która mieszka za granicą.Będzie w Pl za 2 tygodnie, bardzo przejęła się,ale jednak boi sie podjąć tak ważną decyzje bez przemyślenia.Nie wiem czy to też dobry pomysł, by jechała za granicę. Jest jeszcze gdzieś ogłoszona? allegratka, 4łapy ? Ja robię Bajce allegro i będę robiła do skutku :) jusstyna85, a komu Ty pokazałaś naszą Bajeczkę?... Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Super , widze , że sie sporo dzieje . Ja tez mam takie pytanko , a co to za osoba , która się Nią zainteresowała ? Napisz , proszę . Ogłaszajcie , proszę , ogłaszajcie . Zaczynam pomyślnie patzreć na tę sytuację . Teraz kilka spraw : [LIST=1] [*]W piątek Bajenia idzie do lekarza ( relacja będzie zdana co dalej , kiedy kolejna operacja ) [*]Najpóźniej w czwartek nowe zdjęcia naszej Bajeni [*]Od dzisiaj Bajeczka śpi na łóżku . [*]Od wczoraj dobiera jedzenie , już nie wszystko Jej pasuje ( mam wrażenie , że jest przejedzona ) . I dobrze , że teraz troszkę się uspokoi z tym jedzeniem , bo przecież zjadłaby konia z kopytami . Troszkę to martwi mojego męża , bo już rano myślał co Jej da wieczorem .[/LIST] To tyle , pozdrawiam w imieniu naszej pociechy . Jest fantastyczna , kochana , posłuszna , chodzi przy nodze , łagodna w stosunku do psów itd , itd . PRAWDZIWA REWELACJA . O TERAZ PRZECIĄGA SIĘ NA DYWANIE ..... :multi: Quote
jusstyna85 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Yona']Ja robię Bajce allegro i będę robiła do skutku :) jusstyna85, a komu Ty pokazałaś naszą Bajeczkę?... To nikt,kogo znacie.Znam ją od paru miesięcy i to dobra osoba.Ma już 1 psiaka z Polski.Allegro zmieniłam na innego psiaka. Quote
jusstyna85 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nie wiedziałam dlaczego tak naskoczyłyście na mnie,ale Marzenka wytłumaczyła mi... Powiem Wam, że niesłusznie,bo osoba, której pokazywałam jest z Hiszpanii i to osoba fizyczna, nie żadna Fundacja. Quote
quasimodo Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak, czy inaczej Bajeczka wskakuje na górę i wszystkim się pokazuje! Quote
tygra Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 no ładnie wreszcie sie ruszamy tu troszkę :) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 "Coś" drgnęło w temacie Bajeczki... Oby sie pomyslnie skonczyło... pzdr. Quote
quasimodo Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Asiaczek napisał(a):"Coś" drgnęło w temacie Bajeczki... Oby sie pomyslnie skonczyło... pzdr. ??????????? Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 quasimodo napisał(a):??????????? Odnosze sie do postu Jysstyna85. I mocno trzymam kciuki za pomyslną decyzje w/s Bajki. pzdr. Quote
Recommended Posts