Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cesc Wsystkim , Tutaj Ja . Ale Zainteresowanie- No , No , No .....
Mam Sie Dobze . Dochodze Do Siebie Po Operacji . Tzn Jest Duzo , Duzo Lepiej . Sporo Spie , Troskę Jem - A Mogę Zjeść , Chodze Na Spacerki - Regularnie . Hi Hi Hi , Ale Sobie Ich Wychowałam . Ogolnie Mam Sie Dobze . A Co Z Domkiem Dla Mnie ?

Posted

Teraz poważnie - Bajeczka jest niezwykle spokojnym psiaczkiem . Po operacji czuje się już coraz lepiej . Na wczorajszym spacerku próbowała się bawić z Pepsi tzn wskoczyła na Nią , co też moją Pepsi doprowadziło do furii .
A teraz co z operacją ? Nie byłyśmy jeszcze u lekarza , bo kompletnie nie mam na to czasu . Mało tego Bajka ma jeszce szwy . Kompletnie nie wiem kiedy uda nam się to załatwić . Przekładam to z tygodnia na tydzień . Mam nadzieję , że najpóźniej załatwimy to 5 listopada - tym bardziej , że 6 wyjeżdżam i sprawa przedłuży się o kolejny tydzień .
Od poprzedniej operacji mijają jutro dwa tygodnie , więc przypuszczam , że za dwa lub trzy tygodnie będzie kolejna . Bajka całkiem przyzwoicie już funkcjonuje , ale konkretnie musi wypowiedzieć się Pani , która Ją operowala . BŁAGAM SZUKAJCIE DOMKU . KOMPLETNIE NIE WIEM , CZY COŚ SIE W TEJ SPRAWIE DZIEJE ? CZY TE OGŁOSZENIA , KTÓRE SĄ JUŻ ZAMIESZCZONE SĄ JAKOŚ ODŚWIEZANE . BARDZO PROSZE O INFORMACJE . PO DRUGIEJ I OSTANIEJ OPERACJI SPRAWA BEDZIE BARDZO PILNA , A CHCIALABYM UNIKNĄC TAKIEJ SYTUACJI . JA BARDZO CZĘSTO WYJEŻDZAM , A BAJKĄ , PEPSI I NASZYM NIESPEŁNA DWULETNIM DZIECKIEM ZAJMUJE SIĘ MÓJ MĄŻ , KTÓREMU TA SYTUACJA CORAZ BARDZIEJ DOSKWIERA . NIE DZIWIĘ SIĘ . BARDZO PROSZE O SZUKANIE DOMKU - PILNE . :shake:

Posted

finanse zaś wyglądają tak:
zebrane w sumie 240zł - więc jeszcze nie udało pokryć sie 1 operacji.
Średnio to wygląda - narazie brak jakichkolwiek wpływów, brak też zainteresowania w związku z domkiem, tj nikt suni nie chce

Posted

Wobec tego pytanie - co dalej . Po kolejnej operacji będzie spory problem , bo Bajka zostać dłużej nie może .
A tak na marginesie w piątek rano idziemy do weterynarza i juz bedzie wiadomo co dalej . Bardzo prosze o jak najszybsze szukanie domku . Ja rowniez rozwiesze ogloszenie , popytam , ale mimo wszystko prosze o pomoc rowiez pozostale osoby . Mowie szczerze - Bajka moze zostac jeszcze tylko tydzień po kolejnej operacji . Później jest to niemożliwe , ponieważ ja mam mnóstwo wyjazdów i niestety nie ma kto się Nią zająć .

Posted

Witam, poumieszczałam na wszystkich wątkach, które regularnie odwiedzam - nie jest ich zbyt dużo - prośbę o pomoc dla Bajeczki. Może ktoś sie odezwie.

Śledzę jej losy od początku i chcę pomóc tak jak tylko mogę, jeśli będę w stanie to również troszeczkę finansowo ale to za parę dni będę wiedzieć.

Nie zaszkodzi chyba jeśli więcej ludzi będzie wiedziało o Bajce, prawda??
Przecież różne psy znajdują domy więc czemu ona nie miałaby znaleźć. Może ktoś pomoże w ogłaszaniu Bajki, bo ja niestety nie umiem tego robić.