Agnieszka Dębowska Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Bajeczka , dzisiaj miala bardzo fajny dzionek . Po pierwsze nie była sama , po drugie sporo spacerowala , po trzecie najadla się makabrycznie . Ledwo udało mi się ją wyciągnąć na wieczorny spacer . Leży na swoim poslanku i ledwo dycha . Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawia . Juterko postaram się jej zrobić kilka fotek , te z zeszłego tygodnia są takie sobie . Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jeszcze jedno : Bajka w przyszły poniedziałek idzie do lekarza - wizyta kontrolana i zdjęcie szwów . W przyszły poniedziałek poznamy również termin następnej operacji . Szukamy pieniędzy na kolejny zabieg . Naturalnie szukamy również domu . Obie te kwestie są bardzo ważne . Barzdo , ale to bardzo prosimy o wsparcie . Z góry serdecznie dziękujemy . Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bajeczce jest przykro , że zainteresowanie marne . Hoooppppppsaj do góry . Quote
Marzena&Gusti Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Hoop!Cisza w moim przypadku spowodowana rodzinnym dniem bez komputera;) Quote
tygra Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 oj mało nas mało ja jutro przekaże ogłoszenie Basi oby to pomogło Quote
Yona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja wystawiam Bajkę na: allegro, ale.gratka.pl, kupiepsa.pl, ogloszenia.24polska.pl, portal.animalia.pl Po drugiej operacji zmianię coś w tekstach. Chyba ludzie boją się chorych psów... :-( Quote
athene Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 miałam kiedyś jamniora (innego), na tymczasie, był po wypadku. Miał połamaną miednicę i wstrząs mózgu. Na nowego pana czekał dwa m-ce. W ogłoszeniach pisałyśmy z mamą, że jest po wypadku i wymaga opieki. To odstraszało ludzi, ale miało to też dobre strony. Zaadoptowła go rodzina która miała świadomość, że pies wymaga specjalnego traktowania. Wracając do Bajki, może informacja, że jest to pies potrzebujący pomocy będzie skutkowała dobrym wyborem przyszłego pana. Ogłoszenia o Psiuni rozkleję w sklepach Kakadu i kilku zaprzyjaźnionych lecznicach. Mam nadzieję że choć trochę mogła będę pomóc. Quote
agaciaaa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ciesze sie, że wszystko idzie w dobrym kierunku :) tylko domku ciągle brak... Quote
Marzena&Gusti Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 250zł było zebrane.Za pierwszą operację trzeba jeszcze zapłacić 50-60zł.Co do drugiej operacji cena jeszcze nie znana... Quote
quasimodo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Bajeczka wskakuje na górę i pięknie prosi o domek i troszkę pieniążków!!! My tez się postaramy znów troszkę pomóc, ale niestety po pierwszym... Quote
Witokret Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 I co tam nowego u sunieczki??? A zdjec nowych jak nie bylo, tak nie ma :mad: No i jak tego domu szukac?? Z samych opowiesci ludzie sie nie zakochaja ;) Quote
athene Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Hej co to za cisza? Nic się nie dzieje u Bajeczki, hop do góry panienkę. Quote
Recommended Posts