Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bajeczka , dzisiaj miala bardzo fajny dzionek . Po pierwsze nie była sama , po drugie sporo spacerowala , po trzecie najadla się makabrycznie . Ledwo udało mi się ją wyciągnąć na wieczorny spacer . Leży na swoim poslanku i ledwo dycha . Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawia . Juterko postaram się jej zrobić kilka fotek , te z zeszłego tygodnia są takie sobie .

Posted

Jeszcze jedno :
Bajka w przyszły poniedziałek idzie do lekarza - wizyta kontrolana i zdjęcie szwów . W przyszły poniedziałek poznamy również termin następnej operacji . Szukamy pieniędzy na kolejny zabieg . Naturalnie szukamy również domu . Obie te kwestie są bardzo ważne . Barzdo , ale to bardzo prosimy o wsparcie . Z góry serdecznie dziękujemy .

Posted

Ja wystawiam Bajkę na:

allegro,
ale.gratka.pl,
kupiepsa.pl,
ogloszenia.24polska.pl,
portal.animalia.pl

Po drugiej operacji zmianię coś w tekstach. Chyba ludzie boją się chorych psów... :-(

Posted

miałam kiedyś jamniora (innego), na tymczasie, był po wypadku. Miał połamaną miednicę i wstrząs mózgu. Na nowego pana czekał dwa m-ce. W ogłoszeniach pisałyśmy z mamą, że jest po wypadku i wymaga opieki. To odstraszało ludzi, ale miało to też dobre strony. Zaadoptowła go rodzina która miała świadomość, że pies wymaga specjalnego traktowania. Wracając do Bajki, może informacja, że jest to pies potrzebujący pomocy będzie skutkowała dobrym wyborem przyszłego pana. Ogłoszenia o Psiuni rozkleję w sklepach Kakadu i kilku zaprzyjaźnionych lecznicach. Mam nadzieję że choć trochę mogła będę pomóc.