quasimodo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pozdrawiamy dzielną Bajeczkę i jej Rodzinkę! Dużo zdrówka maluszko!!! Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja tylko na chwilkę . Otóż Bajeczka czuje się coraz lepiej . Dzisiaj rano , nawet poszła odprowadzić ze mną dziecko do babci . Czyl przeszła około 400 metrów . Myślę , że to kwestia już kilku dni , kiedy nabierze sił i będzie śmigać na spacerkach . Teraz wyleguje się na swoim posłanku i patrzy na jedzenie . Nie bardzo może się zdecydować - jeść czy nie jeść . Pozdrawiamy . Quote
tygra Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Dziś athene czyli Basia zrobiła zastrzyk Bajeczce i nie mogła wyjść z podziwu jaki to grzeczny i miły psiak. Jak każdego kto ją poznał zauroczyła :). W piątek moja kolej strzykania Bajulki. A teraz dobranoc a zrobiłam pare plakatów tak do pracy i wogóle - jak ktoś chce to prześlę dorogą mailową. I tak nieśmiało przypominam, że wpłaty są wciąż potrzebne więc jeśli ktoś może pomóc będziemy wdzięczne Quote
athene Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Tak, uwielbiam takie psiunie ale przy moich dwóch i pół sztuki nie dałabym rady następnej. Suczka bardzo grzeczna, dała mi obcej babie, się ukłuć, w dodatku bardzo nieprzyjemnym antybiorem. Zniosła to bohatersko, jak tylko Beata prześle mi aktualne ogłoszenie - plakat to wywieszę w swojej pracy i w zaprzyjaźnionych miejscach. To Pies naprawdę warty by mieć swojego wspaniałego człowieka i miejsce na świecie. I co najbardziej mnie zaskoczyło, to że nawet leżąc obolała troszkę pomachała ogonkiem i tymi swoimi oczami wpatrywała się czule. Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A widzicie , że to mega fajna psinka . Jest fenomenalna . Teraz smacznie śpi . Quote
Marzena&Gusti Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Właśnie dodałam ogłoszenie na stronę http://www.psy.elk.pl/ogloszenia -wczoraj przez przypadek ją znalazłam-podałam tam link na dogomanie:) Quote
tygra Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Basia prześle Ci ogłoszenie z domku wieczorem na maila. Ale czy masz gdzie wydrukować? Jak nie to przywiozę w poniedziałek do Twojej pracy :) Quote
quasimodo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Mamy nadzieję, że Bajeczka czuje się dobrze... Quote
KrystynaS Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bajeńko teraz będzie dobrze i coraz lepiej. Trafiłaś pod opiekę wspaniałej osoby. Zdrowie będzie wracać, domek też się znajdzie złotowłosa, bursztynooka, dzielna suniu. Quote
tygra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 hello melduję że Bajeczka otrzymała kolejną wpłatę, tym razem od życzliwego sąsiada z biura obok mojego. Dziękujemy Quote
Neigh Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 anna0211 napisał(a):Dzielna Bajusiu hopsaj na pierwszą. Otóż to, otóz to:-) Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Te dwa zdjęcia , które wstawiłam były robione w niedzielę przed operacją . Bajeńka ma się coraz lepiej . Stopniowo odzyskuje dawną formę . Już coraz częściej chce chodzić na coraz dłuższe spacerki , a apetycik ma niewąski . Oj mogłaby jeść bez końca . Teraz Sobie smacznie przysypia . Ranka leczy się barzdo ładnie . Bajeńka jest przegrzeczna nie dotyka się do szwów i całej reszty . Mam wrażenie , że się wyciszyła . Już nie tresuje Pepsi . Raczej sytuacja uległa zmianie . Teraz Pepsi ją ustawia . Coraz częściej spędzają czas w jednym pokoju i nic się nie dzieje . Przypuszczam , że Bajka nie odzyskała w 100 % dawnej formy , ale to już kwestia czasu . Jak tam szukanie domku ? Quote
tygra Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 śliczna i taka potulna. Szukamy domku!!!!! Quote
*zaba* Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Bajeczko,na gore domku szukac,szybciutko! Quote
Recommended Posts