Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko na chwilkę . Otóż Bajeczka czuje się coraz lepiej . Dzisiaj rano , nawet poszła odprowadzić ze mną dziecko do babci . Czyl przeszła około 400 metrów . Myślę , że to kwestia już kilku dni , kiedy nabierze sił i będzie śmigać na spacerkach . Teraz wyleguje się na swoim posłanku i patrzy na jedzenie . Nie bardzo może się zdecydować - jeść czy nie jeść . Pozdrawiamy .

Posted

Dziś athene czyli Basia zrobiła zastrzyk Bajeczce i nie mogła wyjść z podziwu jaki to grzeczny i miły psiak.
Jak każdego kto ją poznał zauroczyła :).
W piątek moja kolej strzykania Bajulki.

A teraz dobranoc

a zrobiłam pare plakatów tak do pracy i wogóle - jak ktoś chce to prześlę dorogą mailową.

I tak nieśmiało przypominam, że wpłaty są wciąż potrzebne więc jeśli ktoś może pomóc będziemy wdzięczne

Posted

Tak, uwielbiam takie psiunie ale przy moich dwóch i pół sztuki nie dałabym rady następnej. Suczka bardzo grzeczna, dała mi obcej babie, się ukłuć, w dodatku bardzo nieprzyjemnym antybiorem. Zniosła to bohatersko, jak tylko Beata prześle mi aktualne ogłoszenie - plakat to wywieszę w swojej pracy i w zaprzyjaźnionych miejscach. To Pies naprawdę warty by mieć swojego wspaniałego człowieka i miejsce na świecie. I co najbardziej mnie zaskoczyło, to że nawet leżąc obolała troszkę pomachała ogonkiem i tymi swoimi oczami wpatrywała się czule.

Posted

Te dwa zdjęcia , które wstawiłam były robione w niedzielę przed operacją .
Bajeńka ma się coraz lepiej . Stopniowo odzyskuje dawną formę . Już coraz częściej chce chodzić na coraz dłuższe spacerki , a apetycik ma niewąski . Oj mogłaby jeść bez końca . Teraz Sobie smacznie przysypia . Ranka leczy się barzdo ładnie . Bajeńka jest przegrzeczna nie dotyka się do szwów i całej reszty . Mam wrażenie , że się wyciszyła . Już nie tresuje Pepsi . Raczej sytuacja uległa zmianie . Teraz Pepsi ją ustawia . Coraz częściej spędzają czas w jednym pokoju i nic się nie dzieje . Przypuszczam , że Bajka nie odzyskała w 100 % dawnej formy , ale to już kwestia czasu .
Jak tam szukanie domku ?