Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dosłownie 10 minut temu wróciłam z Bajenią do domku . Operacja się udala , a suńka czuje się dobrze jak na taki zabieg .
Na pewno Ją boli , chce , żeby Ją wnosić i znosić ze schodów . Natomiast dzielnie wsiadła do samochodu - SAMA .
Na pewno wszystko będzie dobrze - trzy dni i wróci do poprzedniej formy .
To jest naprawdę dzielny pieseczek , a jaka grzeczna ( nawet Pani weterynarz nie mogla się nadziwić ) . Teraz leży na swoim posłanku , napila się troszkę wody , no i proszę - smacznie śpi Słoneczko . To tyle . Dobranoc..................................................

Posted

ja też jestem heppy.
Agnieszko jutro jedna z forumowiczek (athene) - nawiasem mówiąc moja Szwagierka przyjedzie do mnie i powiedziała, że poda Bajce zastrzyk :). Także problem się rozwiązał. Z resztą przyjedzie ze swoimi dwoma psami (trzeci zostaje w domku) na czipowanie

Posted

Przepraszamy , że sie wczoraj nie odezwzaliśmy . Niestety brak czasu .
Bajeńka czuje się jeszcze kiepściutko . Na pewno Ją troszkę boli . Wczoraj dostała proszek przeciwbólowy i spokojniutko przespała calą noc . Cały dzieeń leży na swoim posłanku . Kruszynka wychodzi na krótkie spacerki , a i troszkę już wczoraj zjadła . Mam nadzieję , że w sobotę wybierze się z nami na dłuższy spacer. Jest przekochana i taka dzielna . Mam już kilka zdjęć , ale to następnym razem . Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie .