natija Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 no to super,teraz tylko trzymac kciuki,zeby wyniki byly dobre.... Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dosłownie 10 minut temu wróciłam z Bajenią do domku . Operacja się udala , a suńka czuje się dobrze jak na taki zabieg . Na pewno Ją boli , chce , żeby Ją wnosić i znosić ze schodów . Natomiast dzielnie wsiadła do samochodu - SAMA . Na pewno wszystko będzie dobrze - trzy dni i wróci do poprzedniej formy . To jest naprawdę dzielny pieseczek , a jaka grzeczna ( nawet Pani weterynarz nie mogla się nadziwić ) . Teraz leży na swoim posłanku , napila się troszkę wody , no i proszę - smacznie śpi Słoneczko . To tyle . Dobranoc.................................................. Quote
Witokret Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pani doktor jest zachwycona suńką :loveu: - my zreszta też :razz: Aguś wyściskaj (tylko delikatnie :mad:) ją od nas :lol: Quote
quasimodo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dzielna maluszka! Trzymamy mocno kciuki za wyniki! Serdecznie pozdrawiamy! Quote
Neigh Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No, to teraz MUSI być wyłącznie lepiej i lepiej i lepiej........ Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 trzymam kciuki za wyniki...musi byc dobrze Quote
tygra Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 ja też jestem heppy. Agnieszko jutro jedna z forumowiczek (athene) - nawiasem mówiąc moja Szwagierka przyjedzie do mnie i powiedziała, że poda Bajce zastrzyk :). Także problem się rozwiązał. Z resztą przyjedzie ze swoimi dwoma psami (trzeci zostaje w domku) na czipowanie Quote
Marzena&Gusti Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jaki zastrzyk?Ale ciekawska jestem..... Quote
Marzena&Gusti Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 I znów hop...hop...hop:DSzukamy domku dla bursztynkowej Bajki........ Quote
Yona Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nikt nie zagląda, bo wszyscy w szkole, albo w pracy :cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Tylko mi tak dobrze,że jestem w domu:D Quote
athene Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jutro i ja zobaczę BAJECZKĘ i może będę mogła troszkę pomóc:roll:. Widzę że Marzenko się rozkręcasz na dogo, masz już neta w domu? Quote
Marzena&Gusti Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 tak mam necik w domu:) Właśnie dziś się dowiedziałam,że to Ty Basiu:) Quote
*zaba* Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pieseczka Bajeczka wieczorkiem sie przypomina. Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Przepraszamy , że sie wczoraj nie odezwzaliśmy . Niestety brak czasu . Bajeńka czuje się jeszcze kiepściutko . Na pewno Ją troszkę boli . Wczoraj dostała proszek przeciwbólowy i spokojniutko przespała calą noc . Cały dzieeń leży na swoim posłanku . Kruszynka wychodzi na krótkie spacerki , a i troszkę już wczoraj zjadła . Mam nadzieję , że w sobotę wybierze się z nami na dłuższy spacer. Jest przekochana i taka dzielna . Mam już kilka zdjęć , ale to następnym razem . Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie . Quote
Recommended Posts