tygra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Agnieszka Dębowska napisał(a):Co ja mam zrobić , żeby : mieć też zdjątko przy swoim imieniu mieć banerek zmienić profil jak się loguję - tak głupio się wpisałam ( to jest właśnie tak jak się nie ma doświadczenia w tych sprawach ) Dzięki z góry za informację . Aga ja mogę Ci zrobić baner i avatar, ale musisz przesłać mi fotki, odeśle Ci gotowe ale będziesz musiała sama je umieścic. Instrukcje tam gdzie Ci mówiłam :) Quote
Marzena&Gusti Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hihi tak myślałam że siostrunia zrobi:D Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 tygra napisał(a):Aga ja mogę Ci zrobić baner i avatar, ale musisz przesłać mi fotki, odeśle Ci gotowe ale będziesz musiała sama je umieścic. Instrukcje tam gdzie Ci mówiłam :) Ok Beti , prześlę Ci na prywatnego maila , ale nie wiem czy dzisiaj . Postaram się w ciągu kilku dni . Dzięki:multi: Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Halo , Halo Tu Bajeczka - Zaglądajcie Do Mnie , Częściej Proszę . Jeśtem Taka Biedniusia . Jutro Lekaz , Pojutrze Lekaz I Opracja - łoj Boję Się ............. . Jutro Mają Mi Zrobić Kilka Fotek To Zobacycie Jak Sobie Radzę . Musę Walcyć O Jedzenie Z Tym Małym Kundlem , Ale Jakoś Sobie Daję Radę . Ha , Dzisiaj Udało Mi Się Jej Gwizdnąć Smakołyka , Którego Tzymala W łapach . Pieldoła . Ale Wynagradzam Jej Swoje Zachowanie W Domu Na Spacerach . Ale Ona Się Boi Innych Cteronogów , No I Naturalnie Musę Ją Bronić . Idzie Bez Problemu . Pamiętajcie O Mnie , Interesujcie Się I Plosę Sukajcie Domku , Oj Sukajcie . Jeśtem Taka Fajniusia ........ Quote
tygra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Aga to dobre uchchałam się :) Przypominamy akcja domek oraz akcja zbierania funduszy na operacje trwa!!! Quote
tygra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 oj taka kochana a nikt jej nie chce :( komu cudownego, wiernego przyjaciela? Quote
Marzena&Gusti Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wiadomo o której operacja w poniedziałek?Trzeba zaciskać kciuki...oj mocno... Quote
Witokret Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Oj biedactwo - ktoś Twojej tymczasowej pańci zęby chyba powybijał :evil_lol: Agnieszka Dębowska napisał(a):Halo , Halo Tu Bajeczka - Zaglądajcie Do Mnie , Częściej Proszę . Jeśtem Taka Biedniusia . Jutro Lekaz , Pojutrze Lekaz I Opracja - łoj Boję Się ............. . Jutro Mają Mi Zrobić Kilka Fotek To Zobacycie Jak Sobie Radzę . Musę Walcyć O Jedzenie Z Tym Małym Kundlem , Ale Jakoś Sobie Daję Radę . Ha , Dzisiaj Udało Mi Się Jej Gwizdnąć Smakołyka , Którego Tzymala W łapach . Pieldoła . Ale Wynagradzam Jej Swoje Zachowanie W Domu Na Spacerach . Ale Ona Się Boi Innych Cteronogów , No I Naturalnie Musę Ją Bronić . Idzie Bez Problemu . Pamiętajcie O Mnie , Interesujcie Się I Plosę Sukajcie Domku , Oj Sukajcie . Jeśtem Taka Fajniusia ........ Quote
tygra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 marzenka1985 napisał(a):Wiadomo o której operacja w poniedziałek?Trzeba zaciskać kciuki...oj mocno... ok 13 godzinki Quote
*zaba* Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Witokret napisał(a):Oj biedactwo - ktoś Twojej tymczasowej pańci zęby chyba powybijał :evil_lol: Toz to Bajeczka pisala,we wlasnej osobie:evil_lol: Quote
tygra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 *zaba* napisał(a):Toz to Bajeczka pisala,we wlasnej osobie:evil_lol: ale Bajeczka ma komplet zabków :) Quote
Marzena&Gusti Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Oj wesoło,wesoło ale domku brak...Musi być dobrze!Domeczek będzie prawda? Quote
natija Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 biedna Bajeczka trzymam mocno kciuki,zeby operacje sie udaly i zeby znalazla jak najszybciej kochajacy domek i wlasciciela z wielkim serduchem.... Quote
natija Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Bajeczka szuka domku i potrzebuje pieniedzy na leczenie.... Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 natija napisał(a):Bajeczka szuka domku i potrzebuje pieniedzy na leczenie.... TU JESCE RAZ JA , NO NARESCIE TROSKĘ SIĘ RUSYŁO - ufff ..... . TAK PZY OKAZJI natija MA DUZO OJ DUZO RACJI Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Witokret napisał(a):Oj biedactwo - ktoś Twojej tymczasowej pańci zęby chyba powybijał :evil_lol: DZIEWCYNY , NIE DOWCIPKOWAĆ , NIE DOWCIPKOWAĆ . PANI MA ZĘBY W KOMPLECIE , A TYLKO KTOŚ SPRÓBUJE JE POWYBIJAĆ . OBLONIĘ HA ? A TAK PZY OKAZJI CO JEJ NAGADAŁYŚCIE PZEZ TELEFON , ZEBY MI JEŚĆ NIE DAWAŁA OD 18:00 . RANY , TAKI AFRONT . UMLĘ Z GŁODU ...... ( a tak poważnie , odsłuchałam wiadomość - nie dostanie jeść od 17:00 ) Buzia:lol: Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 marzenka1985 napisał(a):Wiadomo o której operacja w poniedziałek?Trzeba zaciskać kciuki...oj mocno... MAZENKO , DZIĘKUJĘ , ZE MNIE TAK DO GÓRY PODZUCAS CO JAKIŚ CAS . DOBZE , DOBZE . TZYMAJ RĘKĘ NA PULSIE JAK MOZES . IDĘ POD NÓZ O 13:00 . PS . POZDRÓW GUSTAWA . Quote
Agnieszka Dębowska Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Chyba Się Juz Dzisiaj Nie Odezwę . Jeśtem Zmęcona - Rano Usg , Potem Sesja Zdjęciowa , Musę Się Wysykować . Jesce Będą Mnie Za Chwilę Ciągnąć Na Spacer . No Coz Dobranoc ....... Quote
natija Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 bedziemy ciagle myslec i podnosic:)mocno trzymamy kciuki za powodzenie operacji i szybciutkie wyzdrowienie...no i oczywiscie za szybki domek.... Quote
Recommended Posts