Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka Dębowska napisał(a):
Co ja mam zrobić , żeby :

• mieć też zdjątko przy swoim imieniu
  • mieć banerek
  • zmienić profil jak się loguję - tak głupio się wpisałam ( to jest właśnie tak jak się nie ma doświadczenia w tych sprawach )

Dzięki z góry za informację .

Aga
ja mogę Ci zrobić baner i avatar, ale musisz przesłać mi fotki, odeśle Ci gotowe ale będziesz musiała sama je umieścic. Instrukcje tam gdzie Ci mówiłam :)

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tygra napisał(a):
Aga
ja mogę Ci zrobić baner i avatar, ale musisz przesłać mi fotki, odeśle Ci gotowe ale będziesz musiała sama je umieścic. Instrukcje tam gdzie Ci mówiłam :)

Ok Beti , prześlę Ci na prywatnego maila , ale nie wiem czy dzisiaj . Postaram się w ciągu kilku dni .
Dzięki:multi:

Posted

Halo , Halo Tu Bajeczka - Zaglądajcie Do Mnie , Częściej Proszę . Jeśtem Taka Biedniusia . Jutro Lekaz , Pojutrze Lekaz I Opracja - łoj Boję Się ............. . Jutro Mają Mi Zrobić Kilka Fotek To Zobacycie Jak Sobie Radzę . Musę Walcyć O Jedzenie Z Tym Małym Kundlem , Ale Jakoś Sobie Daję Radę . Ha , Dzisiaj Udało Mi Się Jej Gwizdnąć Smakołyka , Którego Tzymala W łapach . Pieldoła . Ale Wynagradzam Jej Swoje Zachowanie W Domu Na Spacerach . Ale Ona Się Boi Innych Cteronogów , No I Naturalnie Musę Ją Bronić . Idzie Bez Problemu .
Pamiętajcie O Mnie , Interesujcie Się I Plosę Sukajcie Domku , Oj Sukajcie . Jeśtem Taka Fajniusia ........

Posted

Oj biedactwo - ktoś Twojej tymczasowej pańci zęby chyba powybijał :evil_lol:

Agnieszka Dębowska napisał(a):
Halo , Halo Tu Bajeczka - Zaglądajcie Do Mnie , Częściej Proszę . Jeśtem Taka Biedniusia . Jutro Lekaz , Pojutrze Lekaz I Opracja - łoj Boję Się ............. . Jutro Mają Mi Zrobić Kilka Fotek To Zobacycie Jak Sobie Radzę . Musę Walcyć O Jedzenie Z Tym Małym Kundlem , Ale Jakoś Sobie Daję Radę . Ha , Dzisiaj Udało Mi Się Jej Gwizdnąć Smakołyka , Którego Tzymala W łapach . Pieldoła . Ale Wynagradzam Jej Swoje Zachowanie W Domu Na Spacerach . Ale Ona Się Boi Innych Cteronogów , No I Naturalnie Musę Ją Bronić . Idzie Bez Problemu .
Pamiętajcie O Mnie , Interesujcie Się I Plosę Sukajcie Domku , Oj Sukajcie . Jeśtem Taka Fajniusia ........

Posted

Witokret napisał(a):
Oj biedactwo - ktoś Twojej tymczasowej pańci zęby chyba powybijał :evil_lol:

DZIEWCYNY , NIE DOWCIPKOWAĆ , NIE DOWCIPKOWAĆ . PANI MA ZĘBY W KOMPLECIE , A TYLKO KTOŚ SPRÓBUJE JE POWYBIJAĆ . OBLONIĘ HA ? A TAK PZY OKAZJI CO JEJ NAGADAŁYŚCIE PZEZ TELEFON , ZEBY MI JEŚĆ NIE DAWAŁA OD 18:00 . RANY , TAKI AFRONT . UMLĘ Z GŁODU ......
( a tak poważnie , odsłuchałam wiadomość - nie dostanie jeść od 17:00 ) Buzia:lol:

Posted

marzenka1985 napisał(a):
Wiadomo o której operacja w poniedziałek?Trzeba zaciskać kciuki...oj mocno...

MAZENKO , DZIĘKUJĘ , ZE MNIE TAK DO GÓRY PODZUCAS CO JAKIŚ CAS . DOBZE , DOBZE . TZYMAJ RĘKĘ NA PULSIE JAK MOZES . IDĘ POD NÓZ O 13:00 .
PS . POZDRÓW GUSTAWA .