Agnieszka Dębowska Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Przepraszam , ze tak lakonicznie , ale troszke dzieje sie w sprawie domku dla Bajki . Mozna powiedzieć , że od soboty zainteresowanie ogromnie wzroslo . Dzisiaj bede dzwonila do kolejnej osoby zainteresowanej Bajeczka . Szczegoly w wolnej chwili . Quote
KrystynaS Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Och to świetnie, że wreszcie jest zainteresowanie tą śliczną sunią. :lol: :lol: Oczywiście przy wyborze domku zastosujesz Agnieszko gęste sito i ten przyszły domek to będzie super-domek. Bajeczka zasługuje na cudowny super-dom. Bursztynowa Bajeczko trzymam za ciebie kciuki i za ten przyszły dom. :thumbs: :thumbs: Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Tak jak już pisalam zainteresowanie jest i mam nadzieje , ze takie pozostanie . Wczoraj dzwoniłam do Pani z Warszawy . Widać , że kocha pieski . Blisko mieszka bo na Ochocie , malo tego mieszkanie jest na parterze . No rewelacja . Jest jeden feler - Pani chciała malego psiaczka , no a Bajka do malych nie należy . No zobaczymy . Jezeli sie zdecyduje to przyjedzie Bajcie zobaczyc w najbliższą sobote . Nie ukrywam , ze to byl bardzo sensowny domek . Ale nie ma tego zlego .......... . PS. Pani sie pytala , czy nie mam malego pieska , bo tak czy inaczej Ona bardzo psiaka chce . Zawsze miala i nie umie już żyć bez czworonożnego przyjaciela . Szukamy dalej , ale już jest coraz lepiej . Quote
Witokret Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Aguś - jakby co dysponujemy wzorem umowy adopcyjnej ;) - spisz ja koniecznie :lol: No i trzymamy kciuki !!! Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dziekuje , za oferowaną pomoc . Jak na razie jest ok . Jak bede czegos potrzebowala na pewno napisze . Pozdrawiamy z Bajcia . Quote
KrystynaS Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Bajeczko trzymam kciuki za bardzo dobry domek. Może już wkrótce. :thumbs: :thumbs: Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Chandler napisał(a):Co tam u Bajeczki...? Sprawa domku posunęła się...? Na wszelki wypadek podnoszę Bajeczkę w górę - niech inni zobaczą, jaka śliczna sunia szuka domku...:loveu: I dalej trzymam kciuki za ten domek, co może jest tuż, tuż... Cześć , nie posunęła się od środy . Nic dodatkowo się nie wydarzyło . Pani z Warszawy , która bardzo chce psiaczka jak na razie się nie odezwała . Jeżeli nie da znaku do niedzieli to niestety rozmyślila się . Ale nie ukrywała , że bardzo chce , ale malego psiaka . Na pewno domuś się znajdzie . Potrzeba czasu . Ja też podnoszę Bajkę do gory . Quote
KrystynaS Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No więc niecierpliwie wyglądamy tego domku. :lol: Quote
Yona Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Prawo serii... Nic, nic... trzy chętne i... nadal nic... :-( Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No niestety , Pani z Warszawy już nie zainteresowała się Bajcią . No cóż , szkoda . Mam nadzieję , że wkrótce pojawi się kolejne zainteresowanie . A teraz Bajeczka do góry . Serdeuszko . Quote
KrystynaS Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cudna!!!! :loveu: Na szczęście w tej chwili nie jest już bezdomna, ale szuka domu dla siebie na stałe. Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Hopsa Bajcia , a nóż widelec ktoś Cie zauważy . Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 To tylko kilka przypominających zdjęć . SZUKAM DOMU BAJKA Quote
KrystynaS Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bajeczko witam cię bursztynowa suniu!!! Szukasz domku, czekasz. Zjawi się Bajeczko, jeszcze trochę. :loveu: Bajeczka przypomina się i czeka!!! Domku znajdź się wreszcie!!!! Quote
Marzena&Gusti Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Domku gdzie jesteś?Już tak długo czeka... Quote
Cheritka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Domku gdzie jesteś?Już tak długo czeka... Podnosze , bo szkoda pieska ;( Quote
Marzena&Gusti Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dużo przeżyła... ale na szczęście nie odbiło się to na jej charakterze... Grzeczna jak anioł czeka na swojego człowieka:) Quote
Recommended Posts