Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Och to świetnie, że wreszcie jest zainteresowanie tą śliczną sunią. :lol: :lol:
Oczywiście przy wyborze domku zastosujesz Agnieszko gęste sito i ten przyszły domek to będzie super-domek. Bajeczka zasługuje na cudowny super-dom.
Bursztynowa Bajeczko trzymam za ciebie kciuki i za ten przyszły dom. :thumbs: :thumbs:

Posted

Tak jak już pisalam zainteresowanie jest i mam nadzieje , ze takie pozostanie . Wczoraj dzwoniłam do Pani z Warszawy . Widać , że kocha pieski . Blisko mieszka bo na Ochocie , malo tego mieszkanie jest na parterze . No rewelacja . Jest jeden feler - Pani chciała malego psiaczka , no a Bajka do malych nie należy . No zobaczymy . Jezeli sie zdecyduje to przyjedzie Bajcie zobaczyc w najbliższą sobote . Nie ukrywam , ze to byl bardzo sensowny domek . Ale nie ma tego zlego .......... .
PS. Pani sie pytala , czy nie mam malego pieska , bo tak czy inaczej Ona bardzo psiaka chce . Zawsze miala i nie umie już żyć bez czworonożnego przyjaciela . Szukamy dalej , ale już jest coraz lepiej .

Posted

Chandler napisał(a):
Co tam u Bajeczki...? Sprawa domku posunęła się...?

Na wszelki wypadek podnoszę Bajeczkę w górę - niech inni zobaczą, jaka śliczna sunia szuka domku...:loveu: I dalej trzymam kciuki za ten domek, co może jest tuż, tuż...

Cześć , nie posunęła się od środy . Nic dodatkowo się nie wydarzyło . Pani z Warszawy , która bardzo chce psiaczka jak na razie się nie odezwała . Jeżeli nie da znaku do niedzieli to niestety rozmyślila się . Ale nie ukrywała , że bardzo chce , ale malego psiaka .
Na pewno domuś się znajdzie . Potrzeba czasu .
Ja też podnoszę Bajkę do gory .