Agnieszka Dębowska Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Yona napisał(a):Jak tylko fotki pojawiły się na wątku, wstawiłam je do ogłoszenia i zmieniłam z lekka treść :) Super , czytałam . Naprawdę bardzo ładne ogłoszenie . Dziękujemy . Quote
KrystynaS Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 O tak Bajeczko bo wszystko ma swój kres, nawet niedola. Będziesz szczęśliwa ze Swoim Człowiekiem. Ach te jej cudne bursztynowe oczęta!!! :loveu: Quote
KrystynaS Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 " Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata " Wszystkim Przyjaciołom Bajeczki składam serdeczne Życzenia Noworoczne- niech dobro, które dajecie dobrem do Was wraca Bajeczko tobie z nowym rokiem życzę Domku, w którym będziesz kochana i szczęśliwa tak jak przez te ostatnie tygodnie. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='KrystynaS']" Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata " Wszystkim Przyjaciołom Bajeczki składam serdeczne Życzenia Noworoczne- niech dobro, które dajecie dobrem do Was wraca Bajeczko tobie z nowym rokiem życzę Domku, w którym będziesz kochana i szczęśliwa tak jak przez te ostatnie tygodnie. Nic dodać , nic ująć... po prostu piękne zyczenia!:lol: Pzdr. Quote
tygra Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Witajcie w Nowym Roku :) jak Bajeczka zniosła wystrzały? Quote
KrystynaS Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witajcie o nowym roku. No i przez jedną noc postarzeliśmy się o rok :evil_lol: Jak tam Bajeczka a "sprawa fajerwerków"??? Jak bidulka to zniosła??? Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku . Dobrze , że już po Sylwestrze . Oj ciężko było , ciężko . Bidulka tak bardzo boi się wszelkiego rodzaju strzałów , że wyjście na dwór graniczyło z cudem . Jak załatwiła się o godzinie 12:00 tak dopiero następnego dnia o 6:00 rano . Wychodziliśmy z Nią i to na silę . Tzn , była wynoszona na dwór , ale niestety nic z tego . Cala się trzęsła . No cóż , mam nadzieję , że uslyszymy już tylko nieliczne strzaly i będzie ok . Najgorzej jest wieczorem , ponieważ zapamiętala Sobie , że wtedy strzelają i czai się przy klatce . Mało tego dostawała ten lek na uspokojenie , ale to i tak niewiele dawało . Nowy Rok przywitała w toalecie . Dzisiaj Jej to wynagrodzę i zabieram Ją na długi spacerek . Pozdrawiam DOBRZE , ŻE SIĘ JUŻ TO SKOŃCZYŁO:multi: Quote
KrystynaS Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pisałam, że moja suczka też się panicznie boi w Sylwestra. O koszmarze z ubiegłego roku nie będę wspominać. Teraz wyprowadziłam ją na siłę o 18.00, wróciłyśmy do domu, dostała obiadek i 1 tabletkę Sedalinu. Po godzinie - może to okrutne z mojej strony - myślałam że pęknę ze śmiechu. Moja Sonia wyglądała tak jak dobrze spity pijak. Chodziła wężykiem, najgorzej było na płytkach w kuchni, wszystkie łapy (a ma naprawdę wysokie nogi i jest dużym psem, sięga mi do pół uda) rozjeżdżały jej się na cztery strony jak u szczeniaka który uczy się chodzić. Czuła, że coś nie tak i próbowała trzymać pion. Słuchajcie .... nie jeszcze się śmieję gdy o tym piszę. Ale za to gdy zaczęli strzelać ok północy psica leżała sobie spokojnie, żadnego strachu, uciekania czy chowania się. Patrzyła w okno na te fajerwerki z miną tak obojętną jakby mówiła "a nastrzelajcie mi....". Rano na słowa "idziemy na spacer" przybiegła wesoło machając ogonem. I z chodzeniem było wszystko w najlepszym porządku. Dla niej ten Sedalin jest skuteczny w Sylwestra. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No, proszę. Czyli masz juz opanowany sposób na "psi strach sylwestrowy". Super!:lol: Pzdr. Quote
KrystynaS Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witam cię Bajeczko i twoją kochaną Opiekunkę oczywiście. Co u Was drogie Panie słychać dobrego. Zdrowie dopisuje i humory też. :lol: Quote
athene Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Do góry suczko. Może mógł by ktoś wydrukować parę sztuk ogłoszeń - niestety nie mam drukarki, w pracy nie mogę drukować, podać dla mnie przez Tygrę to rozwieszę je w pracy. Może ktoś się zainteresuje psiną. Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Przepraszamy , że tak rzadko się odzywamy , ale niestety kompletnie nie mam czasu . Mam ogromną prośbę , jeżeli ktoś mógłby choć jakiś czas podnosić Bajeczkę do góry . Bardzo często nie zaglądam tutaj przez cały tydzień . Generalnie Bajeczka czuje się super - już chce się bawić , skacze ( naturalnie na mój widok jak wracam z pracy ) . Jest jeszcze w szoku po wystrzałach sylwestrowych , aczkolwiek coraz lepiej . Przejawia się to tym , że już po 16 nie chce wychodzić na spacery . I wtedy ganiamy się po klatce . Po 15 minutowych namowach Panienka raczy się pokazać na świeżym powietrzu . :shake: . Mniej więcej tak Bajka zachowuje się na spacerze w godzinach wieczornych . Quote
Marzena&Gusti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jaka ładna foteczka!a gdzie domek dla królewny??:( Quote
Ka$ka9141868 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Do góry maleńka. Jakie ona ma cudne oczka :loveu: Quote
KrystynaS Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Witam wszystkich i przypominam się. Szukam domu dla siebie na stałe. Ciocie mi pomagają. :lol: Bajeczka. Quote
tygra Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 ale ąłdne foteczki mojej ulubienicy :) Quote
Recommended Posts