KrystynaS Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Już 16.00. O tej porze jak pisała Agnieszka juz miało być po wszystkim. Drogie Panie ....... obgryzłam już paznokcie,wiem ...... cierpliwości. Bajeczko :calus: Agnieszko :buzi: Quote
KrystynaS Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ale mamy charaktery - co. :evil_lol: Dobre - tak uważam!!! Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Przepraszam , że dopiero teraz ale dosłownie 10 minut temu dzwonilam do lecznicy . Wszystko jest bardzo dobrze . Operacja się udala , a Bajeczka już się wybudza . Jeszcze przez dwie godziny będzie podłączona do kroplówki . Sądzę , że cokolwiek więcej będę w stanie napisać około 22:00 jak Bajeczka wróci do domu . Teraz takie suche informacje , które udało mi się zdobyć przez telefon . Dziękuję Wszystkim , w imieniu Bajeczki za tak duże zainteresowanie . Gdyby Ona tylko wiedziala ile osób się o Nią martwi ...... Zasłużyła Sobie na to , bo to naprawdę kochane "psisko " . Sądzę , że teraz będzie już z górki . Za dwa tygodnie będzie jak "nowa" . Najgorsze będą te pierwsze dni po operacji , no i oczywiście pierwsza noc , ale da radę . :scared: Quote
KrystynaS Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :-( :-( :-( ale to z radości. Niech się tylko do końca wybudzi. Będę tu zaglądać w sposób ciągły. Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Na pewno się wybudzi . Dam znać późnym wieczorem . Teraz szykuję pokoj na Jej powrót . Heja Quote
agaciaaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Trzymam kciuki za szybki powrót Bajeczki do zdrowia! Quote
Asiaczek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Agnieszka Dębowska napisał(a):Przepraszam , że dopiero teraz ale dosłownie 10 minut temu dzwonilam do lecznicy . Wszystko jest bardzo dobrze . Operacja się udala , a Bajeczka już się wybudza . Jeszcze przez dwie godziny będzie podłączona do kroplówki . Sądzę , że cokolwiek więcej będę w stanie napisać około 22:00 jak Bajeczka wróci do domu . Teraz takie suche informacje , które udało mi się zdobyć przez telefon . Dziękuję Wszystkim , w imieniu Bajeczki za tak duże zainteresowanie . Gdyby Ona tylko wiedziala ile osób się o Nią martwi ...... Zasłużyła Sobie na to , bo to naprawdę kochane "psisko " . Sądzę , że teraz będzie już z górki . Za dwa tygodnie będzie jak "nowa" . Najgorsze będą te pierwsze dni po operacji , no i oczywiście pierwsza noc , ale da radę . :scared: Uffff, odetchnełam. Teraz czekamy na relację z powrotu do domu. Jak stoicie z finansami? pzdr. Quote
Witokret Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No to teraz już będzie tylko lepiej :lol: Cały czas mocno trzymamy kciuki za sunieczkę :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Bajeczka czuje się dużo lepiej niż po poprzedniej operacji . Ale wiadomo krótsza operacja mniejsza dwaka narkozy . Naprawdę dobrze funkcjonuje . Jak pojawiłam się w lecznicy natychmiast podbiegła . Poprzednio nawet nie ruszyła ogonkiem . Jest naprawdę dobrze . No cóż , teraz przepraszamy , ale oczy nam się same zamykają . Dobranoc Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Uffff, odetchnełam. Teraz czekamy na relację z powrotu do domu. Jak stoicie z finansami? pzdr. Dziękujemy . Była cała suma na operację . Tygra duży ukłon .......... . Bardzo , ale to bardzo dziękuję w imieniu Bajki - wszystkim .... . Quote
KrystynaS Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Och jakie cudowne wieści :bigcool: Dobranoc Obu Paniom, :angel: Spijcie dobrze to tym stresującym dniu. Pa :sleep2: Quote
Eva Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Zdrowiej szybciutko, Bajeczko. Dobranoc Dziewczynki, odpoczywajcie po ciężkim dniu. Quote
tygra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 teraz mamy już Bajeczkę wyremontowaną, nareszcie... teraz tylko niech dziewczynka wydobrzeje i domku szukamy Quote
KrystynaS Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jak Bajeczka dziś się czuje? Na pewno dobrze ale chcę się upewnić że tak jest. Quote
natija Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Bajeczko zdrowiej teraz szybciutko.... Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Bajenia , dzisiaj czuje się umiarkowanie , ale tak jak już pisałam wcześniej w porównaniu z poprzednią operacją to prawdziwa rewelka . Dzisiaj wychodziła na krótkie spacerki w pobliżu bloku , ale jutro mam zamiar zabrać Ją na troszkę dłuższy spacer . Właśnie teraz zjada Swoją dietetyczną kolację . A to już dobry znak , bo jest głodna . Troszkę się zastanawiała nad jedzeniem , ale w końcu . Wszystko zmierza ku lepszemu . Życzymy wszystkim dobrej nocki . ;) Quote
Yona Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Agnieszko?... A można liczyć na jakieś fotki Bajki?... Takie zrobione teraz właśnie, kiedy jest po operacji?... Jak ludzi to nie weźmie, to już nie wiem, co da radę... Ewidentnie Bajka z roześmianą mordką nie jest "sprzedawalna"... Zmienię jej też tekst... Quote
Agnieszka Dębowska Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Yona - jasne jutro zrobię kilka zdjęć i wstawię . Dzisiaj Bajka była na długim spacerze . Jest zmęczona i teraz śpi , ale dała radę . Przebiegła naprawdę spory kawałek . Quote
Yona Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Przebiegła?...:crazyeye: To niezłą ma kondycję tuż po operacji :evil_lol: Za dwie godziny kończy się kolejne allegro. Ma 4 obserwatorów. Może by tak któryś łaskawie zadzwonił?... :mad: Quote
Recommended Posts