Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam , że dopiero teraz ale dosłownie 10 minut temu dzwonilam do lecznicy . Wszystko jest bardzo dobrze . Operacja się udala , a Bajeczka już się wybudza . Jeszcze przez dwie godziny będzie podłączona do kroplówki . Sądzę , że cokolwiek więcej będę w stanie napisać około 22:00 jak Bajeczka wróci do domu . Teraz takie suche informacje , które udało mi się zdobyć przez telefon . Dziękuję Wszystkim , w imieniu Bajeczki za tak duże zainteresowanie . Gdyby Ona tylko wiedziala ile osób się o Nią martwi ...... Zasłużyła Sobie na to , bo to naprawdę kochane "psisko " . Sądzę , że teraz będzie już z górki . Za dwa tygodnie będzie jak "nowa" . Najgorsze będą te pierwsze dni po operacji , no i oczywiście pierwsza noc , ale da radę . :scared:

Posted

Agnieszka Dębowska napisał(a):
Przepraszam , że dopiero teraz ale dosłownie 10 minut temu dzwonilam do lecznicy . Wszystko jest bardzo dobrze . Operacja się udala , a Bajeczka już się wybudza . Jeszcze przez dwie godziny będzie podłączona do kroplówki . Sądzę , że cokolwiek więcej będę w stanie napisać około 22:00 jak Bajeczka wróci do domu . Teraz takie suche informacje , które udało mi się zdobyć przez telefon . Dziękuję Wszystkim , w imieniu Bajeczki za tak duże zainteresowanie . Gdyby Ona tylko wiedziala ile osób się o Nią martwi ...... Zasłużyła Sobie na to , bo to naprawdę kochane "psisko " . Sądzę , że teraz będzie już z górki . Za dwa tygodnie będzie jak "nowa" . Najgorsze będą te pierwsze dni po operacji , no i oczywiście pierwsza noc , ale da radę . :scared:

Uffff, odetchnełam.
Teraz czekamy na relację z powrotu do domu.
Jak stoicie z finansami?
pzdr.

Posted

Bajeczka czuje się dużo lepiej niż po poprzedniej operacji . Ale wiadomo krótsza operacja mniejsza dwaka narkozy . Naprawdę dobrze funkcjonuje . Jak pojawiłam się w lecznicy natychmiast podbiegła . Poprzednio nawet nie ruszyła ogonkiem . Jest naprawdę dobrze . No cóż , teraz przepraszamy , ale oczy nam się same zamykają . Dobranoc

Posted

Bajenia , dzisiaj czuje się umiarkowanie , ale tak jak już pisałam wcześniej w porównaniu z poprzednią operacją to prawdziwa rewelka . Dzisiaj wychodziła na krótkie spacerki w pobliżu bloku , ale jutro mam zamiar zabrać Ją na troszkę dłuższy spacer . Właśnie teraz zjada Swoją dietetyczną kolację . A to już dobry znak , bo jest głodna . Troszkę się zastanawiała nad jedzeniem , ale w końcu . Wszystko zmierza ku lepszemu . Życzymy wszystkim dobrej nocki . ;)

Posted

Agnieszko?...
A można liczyć na jakieś fotki Bajki?... Takie zrobione teraz właśnie, kiedy jest po operacji?... Jak ludzi to nie weźmie, to już nie wiem, co da radę... Ewidentnie Bajka z roześmianą mordką nie jest "sprzedawalna"...
Zmienię jej też tekst...

Posted

Przebiegła?...:crazyeye: To niezłą ma kondycję tuż po operacji :evil_lol:

Za dwie godziny kończy się kolejne allegro. Ma 4 obserwatorów. Może by tak któryś łaskawie zadzwonił?... :mad: