tygra Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 I ja się witam w niedzielę z Bajeczką Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witam Wszystkich bardzo serdecznie w imieniu Bajeczki . Już jest 51 stron , a domku jak nie było tak nie ma . Szkoda , bo psina nieprawdopodobnie przyzwyczaila się do mnie . Nie było mnie teraz przez trzy dni , a Bajka nic nie jadła . Jak mnie zobaczyla cieszyła się jak szczeniaczek . Jak dzisiaj zostawilam Ją u swojej mamy ( dosłownie na chwilkę ) leżała pod drzwiami i popiskiwała . Myślę , że im szybciej znajdzie się dobry domek tym lepiej - dla Bajki . Jak już pisalam nie może u mnie zostać a im dłużej to trwa tym gorzej . Jak nic mi nie wypadnie w następny piątek Bajeczka idzie na operację . Blagam - szukajmy domu.............................. :crazyeye: Quote
KrystynaS Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witajcie - domyślam się, że nikt nie interesuje się BAJECZKĄ. Co z nią będzie za kilka/kilkanaście dni???? Gdzie szukać, kogo pytać, kto przyjmie pod swój dach tę bursztynową cudną sunię. Quote
natija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Biedna Bajeczka mam nadzieje,ze znajdzie domek... Quote
Marzena&Gusti Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Może jeszcze trzeba porozwieszać ogłoszenia... Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Okolo dwoch tygodni temu jedna z osob napisala o Pani z zagranicy . Mam pytanie i co ? ......................................... . No coz robmy cos . Domek sam sie nie znajdzie . Quote
Wilejkaros Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Pisała Jusstyna, ale jej propozycja została chyba trochę "zaatakowana" (ostatnio dogo żyje w pewnym stopniu oskarżaniami o nielegalny wywóz i handel psami w Niemczech) i zaproponowała Pani (chyba z Hiszpanii) innego psa. Ale może Jusstyna tutaj napisze coś wiecej. Quote
tygra Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Szkoda że Pani z hiszpanii nie aktualna, Bajeczka miała by napewno fajnie- a my miałybyśmy światową sunię. Nic trzeba szukać dalej... Pomóżmy Bajeczce Quote
quasimodo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Bajeczka wdrapuje sie na górę, żeby wszyscy mogli ją zobaczyć! Quote
natija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Bojeczko mykaj na gore nowy dzionek,moze ktos Cie zobaczy.... Quote
quasimodo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Śliczna sunieczka bardzo potrzebuje domu i opieki!!! Quote
Recommended Posts