Asiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 W przyszłym tygodniu zrobie przelew na te nową operację. pzdr. Quote
tygra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Smutaśna ta nasza Bajeczka, ale taka słodziutka. Ona wogóle taka jest subtelna prawdziwa dama. Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bajeczka do góry Skarbie , a nóż ktoś Ciebie zobaczy . Dzisiaj Bajeńka pokazała jakim jest cudownym psem . Wyszliśmy na spacer : mój dwuletni synuś , Pepsi oraz Bajka i naturalnie ja . Ponieważ zrobiło się małe zamieszanie ze względu na piłkę, którą zabrał Igorek na spacer , nie wiedząc skąd wokół nas znalazły się dwa psy . Dobiegły do mojego dziecka , które narobiło pisku ( asekuracyjnie , gdyż nic mu nie robiły ) i wtedy Bajka przystąpila do akcji . W obronie mojego syna rzuciła się jak lwica do ataku . To było naprawdę piękne . Widzę , że czuje się bardzo odpowiedzialna . Nie ukrywam , że wzruszyło mnie Jej zachowanie . To tak przy okazji ......... . Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hopsaj do góry Bajeczko , a nóż ktoś Ciebie zauważy . :shake: Quote
Marzena&Gusti Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Widziałam Bajke!!:)Słodka ślicznotka:) Quote
tygra Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Bajeczko nasz rysunkowy bazarek rusza pełną parą!!! Quote
Wilejkaros Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ciotki, a czy pomoc w znalezieniu domku, którą oferowała jusstynka została przyjęta? Quote
tygra Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 ja uważam że każda pomoc jest cenna - zależy nam na dobrym domku. Jak dla mnie może być zagraniczny, tylko żeby potem pojawiały się wieści od naszej Bajeczki czasem. No i trzeba wziąść pod uwagę, że Bajkę w połowie grudnia czeka 2 operacja Quote
Agnieszka Dębowska Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Tygra nie w połowie grudnia , tylko za dwa maksymalnie trzy tygodnie . Oczywiście gdyby wcześniej pojawił się właściciel wówczas i tak zajmiemy się kosztami operacji . A gdyby to było w Warszawie również zawieziemy i przywieziemy z operacji . Pilnie szukamy domku . Niestety One nie mogą się zgodzić z moją Pepsi co też wczoraj zaprezentowały :diabloti: . Bajka potrzebuje dużo zainteresowania , milości i pieszczot . W stosunku do ludzi fenomenalna . Jest niezwykle grzecznym pieskiem . Quote
natija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Bajeczkamyslimy o Tobie szukaj domku dla siebie.... Quote
tygra Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 sama niestety nie znadzie :( dziękujemy anonimowemu darczyńcy za wpłatę na operacje Bajki -50zł Quote
Recommended Posts