tygra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 W Popowie koło Warszawy, na terenie Ośrodka Wypoczynkowego błąka się samotnie śliczna suńka. Ma piękne bursztynowe oczy (dosłownie), sierść szorstka półdluga w kolorze jasnorudym/biszkoptowym. Chudziuteńka wielkości pod kolano. Sunia jest bardzo ufna, przymilna,chodziła za moimi rodzicami krok w krok. Bardzo grzeczna, nie konfliktowa, taka przylepka do głaskania i pieszczenia. Nie potrafię określić jej wieku ale jest raczej starsza (tak przypuszczam). Moi rodzice przyjeżdzali tam na weekendy (3 razy) na grzyby, sunia natychmiast do nich przylgnęłą. Niestety nie mogli jej zabrać mimo że pchała się do samochodu, a potem biegła obok. Mieszkam z rodzicami, mężem, dzieckiem i 2 suniami (niemałymi) w 50 m mieszkaniu i nie mogę jej wziąść nawet na tymczas. Teraz gdy zrobiło sie zimno nie ma wczasowiczów i nikt suni nie dokarmia, jest coraz chudsza. Podejrzewam że ktos ją wywiózł samochodem i zostawił na pastwę losu, gdyż bardzo chętnie biegnie do samochodu i wsiada. Jest łagodna, taka zapatrzona w człowieka. Jest zimno... będzie jeszcze zimniej - nie wiem czy sobie poradzi sama, czy przeżyje zimę. Jeśli ktoś może przygarnąć delikatną i nie sprawiająca problemu sunię o niesamowitych oczach i brązowym nosku proszę o pomoc. PILNE!!!! ew dom tymczasowy. Odkąd ją zobaczyłąm, pogłaskałam nie mogę przestac o niej myslec :( TO NAPRAWDĘ SŁODKA I GRZECZNA SUNIA BAJKA MA NOWOTWÓR SUTKÓW!!! POTRZEBNA POMOC FINANSOWA I STAŁY DOMEK - W PONIEDZIAŁEK PIERWSZA OPERACJA OSOBY CHCĄCE POMÓC W RATOWANIU ŻYCIA BAJKI PROSZĘ O WPŁATY NA KONTO: Beata Sowa 32 1060 0076 0000 3040 0259 5035 Z DOPISKIEM DLA BAJKI I SWÓJ NICK Quote
tygra Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='eria']bez zdjęcia trudno domu szukać....:roll:[/QUOTE] Wiem - może uda mi się odzyskać je jakoś, a jak nie niewykluczone że pojadę tam i jej zrobie, ale dobrze byłoby choć tymczas mieć to bym ją od razu zabrała Quote
tygra Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 ja mogę tam jechać w sobotę, porobić fotki, ew. ją zabrać... tyle, że mój wóz na chwilę obecną tam nie dojedzie, wiec jeśli ktoś z Wawy lub okolic może wybrać się tam ze mną to proszę o kontakt na PW ależ ja się wściekłam na ten komuter - wczoraj się poryczałam, bo z aparatu fotki mama skasowała od razu po w graniu do kompa. :( - a komp pewnie zawirusował się Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]no to hopasm Cię w górę ;)[/FONT] Quote
natija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no to hopasm Cię w górę ;)[/FONT] jej chyba chodzilo o ta stronke http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86151 ;) Quote
tygra Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 nie mogę skupić się na pracy przez tą bidulkę :( Quote
Kiłi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Hopamy!!!! Szkoda, że mieszkam tak daleko:shake: Quote
natija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Kiłi']Hopamy!!!! Szkoda, że mieszkam tak daleko:shake:[/QUOTE] no ja tez zaluje:( ale mamnadzieje,ze znajdzie domek... Quote
Paula Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 A gdzie jest to Popowo? Poszukaj na mapie dogo dziewczyn z okolic, może ktoś z Tobą pojedzie. Quote
tygra Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Popowo jest 50km od Warszawy, niedaleko Serocka. Ale transport to nie największy problem, jak tam pojadę to szkoda by mi było ją znów zostawić - choć tymczas by się przydał. ps. Jutro bedzie specjalista czarował kompa - może foty odzyskam :) Quote
Bzikowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Podnoszę suni temat ! Może znajdzie swojego człowieka... Quote
athene Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cześć Wszystkim, ja też się popytam, a na razie do góry. Quote
Recommended Posts