Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka ty mnie nie przezywaj bo ja już zestresowana jestem wyglądem na tej fotce , a to dlatego że Tuffi chciał się rzucić na Ozzyego i drżałam o życie mojego pupila i przy okazji moje. :lol:
A pani to na mnie mogą wołać dzieci w przedszkolu i koleżanki syna / kiedyś go ujawnię/ :wink:
Co do imion to znam bokserkę Lunę i malamutkę /qrcze chyba już pisałam/
Ala & OZZY

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
tufi napisał(a):
No cos Ty - jakis pies tufi jest?? :cry: :cry: :cry: nie przezyje chyba...

Witam! :D Potwierdzam to co napisała Alicja.Mam 2,5rocznego yorka Tuffiego. :wink:

A moge sie dowiedziec, co bylo inspiracja w nadaniu akurat takiego imienia?

Posted

charakterek :), wiadomo jaki...Do tej pory Etna ma nieoczekiwane przypływy energii, ale jak była malutka to dała mi najwiecej "popalić". Wszędzie jej było pełno, nie nadążałam z pilnowaniem małego urwisa. Teraz się odrobinę ustatkowała, jednak to dalej żywioł :)

Posted

Tufi , inspiracją do nadania yoreczkowi tego imienia był piesek ,też york z jakiegoś włoskiego filmu. I pomyśleć że mamy tu ,o mało co, międzynarodową obsadę. :D
Tuficzek żyje z Ozzym w świetnej komitywie ,mały siedzi na biurku a Ozzy na fotelu i próbuje dosięgnąć ciastek ,panie piją kawę i przeglądają forum. :D

Posted

[quote name='Cząsteczka']Kati
chodzi o CIRKLE C'S BLUEPRINT ?
:D
dokładnie o tego psa, niestety już nie żyje. :(
Zreszta z Milwokee (nie wiem jak się to pisze), też chyba ma jekichś wspólnych krewnych, ale to już w bardzo dalekim pokrewieństwie.

Posted

kasiain napisał(a):
A spotkaliście może kiedyś psa o imieniu Goro?
Ja znam tylko Gorana ale to nie to samo

Znam ASTa o imieniu Goro a i również mój kolega ma taką ksywe więc mnie to śmieszy troszke :p

Posted

no nie żartuj, ja podobnie jak tufi myślałam że mam na to imię wyłączność :roll:
No to że twój kolega ma taką ksywkę to pewnie dlatego że jest fanem "Mortal combat" :wink:

• 2 weeks later...
Posted

A byście się zdziwili...

świnie sa wyuczalne jak psy- tylko zamiast obroży szelki, a potem już można na spacerek!

Do kuwety też można przyuczyć, tylko większej niż kocia (mini swinka jest nieco większa od staffika- coś kolo 20 kilo do 35). I żwirek trzeba specjalny, coby swinia go nie żarla, albo się w nim nie tarzala.

zamknąć świni na 48m2 nie mogę, a problem z trzymaniem świni na 15tym piętrze w centrum Wwy jest jeden- a mianowicie inne psy.
Tak jak psy tolerują obecność innych psów na podwórku, tak świnię mogą chcieć na bekon przerobić, a prosiak ma ograniczone możliwości odgryzania się.

Mamo!!!! Ja chcę prosiaka!

Posted

Dag , świnkę w szeleczkach juz widziałam /bosko wyglądała/, ale z tą kuweta to naprawdę mnie zaskoczyłaś , po prostu ta świnka mieszkała w domku jednorodzinnym więc robiła ..w ogródku.Ładnie też się dogadywała z psiakiem.
Dag ,a może na razie świnkę morską? :wink: