Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to dobrze, ze sunia juz dobrze sie czuje! Oby juz nie chorowała!

Wiemy, ze o nią dbasz i bardzo sie cieszymy, ze do Ciebie trafiła!
Duze buziaki dla suni oraz dla całej Twojej rodzinki!

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Hej-witam w imieniu swoim i Melki:),duże i mam nadzieję że już wiosenne buziaki dla wszystkich.Może dzisiaj dam troszkę nowych fotek po spacerze -bo ostatnio cierpię na notoryczny brak czasu :p. Pa pa:bye:

Posted

Dodałam zdjęcia, na moje oko nie widać różnicy pomiędzy robionymi późną jesienią a tymi z dzisiaj-chyba powinnam pomalować trawę na zielono :eviltong:

Posted

Hej. Wczoraj minęło dokładnie 365 dni, odkąd Melka z nami mieszka -to jak pierwsze urodziny -wszystkim tym którzy doprowadzili do tego że Mela ma dom -BAAAAAAAAARDZO DZIĘKUJE- a szczególnie LAZY .Inez,justine .mysza 1 oraz wszystkim innym których nie wymieniłam. Mela odkąd jest z nami trochę się zmieniła -jest bardziej radosna i ufna,nie kuli się na każde podniesienie ręki ani przejechanie smyczy po grzbiecie gdy idziemy na spacer. Zrobił się z niej pies zaczepno -obronny,szczeka na każdą osobę wychodząca z domu aż zobaczy kto idzie :evil_lol:- o osobach wchodzących nie wspomnę -powoli sąsiedzi przestaną mnie odwiedzać .Poza tym jest arystokratką- w zimie na spacerach chodziła tylko po wydeptanej ścieżce -w śniegu musiałam iść ja. Ogólnie jest bardzo spokojna -na spacerach po pięciu minutach jest już wybiegana i trzyma się blisko nas. Bardzo pilnuje swojego terytoriom wokoło domu ale na spacerach jest łagodna i nie rzuca się na ludzi- dlatego biega luzem -raz tylko miałam sytuację że musiałam ją mocno trzymać bo jakiś facet jej się bardzo nie spodobał- zresztą mi też nie .Pozdrawiamy wszystkich pa pa.

• 2 weeks later...
Posted

Ogromnie cieszy mnie fakt, że udało nam się znaleźć dla Melci tak dobry dom! Dziękuję za to!
Jak dziś pamietam dzień kiedy wiozłam ja samochodem do Poznania, była wtedy taka spokojna, rozkojarzona, niepewna jutra. A teraz? Całkiem inny pies!
Buziak w ten jej wielki, rudy nochal!

Posted

Jak ten czas szybko leci :)

Największe podziękowania należą się Tobie i Twojej rodzinie, za to że stworzyliście Melci taki wspaniały domek. :Rose:

Powodzenia i kolejnych szcześliwych latek życze. :)

• 2 months later...
Posted

hehe moja suczka jak widzi, ze biorę cążki do obcinania pazurków to zwiewa, wiec chyba Melka tez ma prawo nie lubić obcinania pazurów ;-) Co prawda moja stawia tylko bierny opór ale zawsze ;-)

Posted

Post pod tytułem Mela u weterynarza :evil_lol:-czyli bilans zysków i strat :mad:
Melka została zaszczepiona na wściekliznę + zakaźne,pozbyła się po zimowych pazurów-chyba była do nich przywiązana bo koniecznie chciała odgryź wetowi rękę.Zbadana, wymacana i odrobaczona-jeszcze tylko kąpiel za pięć dni,bo dostała preparat na kleszcze :) Ma się dobrze i całuski dla wszystkich :)

Posted

agazajda napisał(a):
Post pod tytułem Mela u weterynarza :evil_lol:-czyli bilans zysków i strat :mad:
Melka została zaszczepiona na wściekliznę + zakaźne,pozbyła się po zimowych pazurów-chyba była do nich przywiązana bo koniecznie chciała odgryź wetowi rękę.Zbadana, wymacana i odrobaczona-jeszcze tylko kąpiel za pięć dni,bo dostała preparat na kleszcze :) Ma się dobrze i całuski dla wszystkich :)

Każde info o Melci ogromnie mnie cieszy! Super, ze macie z niej tyle radości i zero trosk! I oby tak pozostało już na zawsze:multi:

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...