mysza 1 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Bardzo proszę zajrzyjcie- mordują psy pilnie potrzeba je zabierać, chociaż kawałeczek miejsca tymczasowo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9397704#post9397704 Quote
agazajda Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nowe zdjęcia ;) a najlepsze jest to z uszami-jak zobaczycie będziecie wiedzieli o które mi chodzi :eviltong: Dostałam książeczkę Melki od Met,szkoda że dopiero teraz a nie od razu :p Quote
mysza 1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ale macie tam zielono dookoła, tyle przestrzeni, marzenie. Tu taki ścisk, że chyab się uduszę niedługo. Quote
justine. Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 tak to jest w duzych miastach :( tylko sie nie udus w tej warszawie :) nie ma to jak wies... Quote
Izis Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='agazajda']Nowe zdjęcia ;) a najlepsze jest to z uszami-jak zobaczycie będziecie wiedzieli o które mi chodzi :eviltong: Dostałam książeczkę Melki od Met,szkoda że dopiero teraz a nie od razu :p te jest super :-) Jaka ona szczęśliwa :-) Quote
Inez Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 haha! świetna jest ta fotka! :lol: Az mi się buzia sama uśmiecha jak oglądam takie zdjęcia. :):loveu: Quote
agazajda Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dzisiaj pierwsze rozstanie z melką -jedziemy na kilka dni w góry a ona zostaje w domu.Trochę się boję że będzie tęsknić-jak miałam Dinga to potrafił nic nie jeść przez tydzień jak wyjechaliśmy.Ale zostanie pod dobrą opieką więc myślę że jest ok Quote
justine. Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 napewno tesknic bedzie, ale jaka radosc bedzie po powrocie :) Quote
LAZY Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Wrzuć jakieś fotki po powrocie i napisz jak się dziewczynka sprawowała! Udanego wypoczynku! Quote
agazajda Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Już jesteśmy,niestety urlop był za krótki jak dla mnie :shake: ale co zrobić.Melka sprawowała się dobrze ale prawie przeskoczyła ogrodzenie z radości jak wróciliśmy :loveu: Dodałam troszkę fotek do galerii z dzisiejszego spaceru. Quote
LAZY Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Niestety każdy urlop jest za krótki. Wspaniale, ze dziewczynka była grzeczna pod Waszą nieobecność. I ta radość świadczy o tym, że bardzo się z Wami zżyła! Cieszy mnie to bardzo! Quote
Inez Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A więc rodzina w komplecie :) . ciesze się że Melcia się dobrze sprawowała, dzielna dziewczynka :) Quote
agazajda Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Witam po dłuuugiej przerwie ;).Dodałam nowe zdjęcia-są w nowym folderze. Melka jak widać w świetnej formie-przed zimą nabrała ciałka,mam nadzieję że nie będę jej wiosną odchudzać :eviltong: Pozdrawiam Aga Quote
LAZY Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Zdjęcie na którym Melcia biegnie a jej uszy unoszą się w górze pierwsza klasa!!! Dziękuję Wam Agnieszko za dobry domek dla naszej dziewczynki! Pychol uśmiechnięty, to juz nie ta sama zrezygnowana schroniskowa dziewczynka:) Quote
Inez Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Super fotki!! Ilekoć tu zaglądam to mam uśmiech na twarzy. Ciesze się szczęściem Melci :) Quote
justine. Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 nasza przekochana Melcia :) Quote
agazajda Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Melka troszkę chorowała :( ale już powoli przechodzi -lekarstwa działają :multi: Z nowości to dostała piękny kraciasty kocyk jako zasłonkę na budę-wprawdzie odniosła się do niego z pewną nieufnością :crazyeye: na początku ale już jest dobrze-jak się ją woła wystawia tylko kawałek nosa sprawdzając kto i po co, i czy opłaca się wychodzić z ciepełka;) Quote
Izis Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A co Meluni było? Mądra, że z zasłonki korzysta ;-) w końcu coraz chłodniej jest. Czy budę ma ocieploną? Quote
Recommended Posts