Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nowe zdjęcia ;) a najlepsze jest to z uszami-jak zobaczycie będziecie wiedzieli o które mi chodzi :eviltong: Dostałam książeczkę Melki od Met,szkoda że dopiero teraz a nie od razu :p

Posted

[quote name='agazajda']Nowe zdjęcia ;) a najlepsze jest to z uszami-jak zobaczycie będziecie wiedzieli o które mi chodzi :eviltong: Dostałam książeczkę Melki od Met,szkoda że dopiero teraz a nie od razu :p

te jest super :-) Jaka ona szczęśliwa :-)

• 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj pierwsze rozstanie z melką -jedziemy na kilka dni w góry a ona zostaje w domu.Trochę się boję że będzie tęsknić-jak miałam Dinga to potrafił nic nie jeść przez tydzień jak wyjechaliśmy.Ale zostanie pod dobrą opieką więc myślę że jest ok

• 2 weeks later...
Posted

Już jesteśmy,niestety urlop był za krótki jak dla mnie :shake: ale co zrobić.Melka sprawowała się dobrze ale prawie przeskoczyła ogrodzenie z radości jak wróciliśmy :loveu: Dodałam troszkę fotek do galerii z dzisiejszego spaceru.

Posted

Niestety każdy urlop jest za krótki. Wspaniale, ze dziewczynka była grzeczna pod Waszą nieobecność. I ta radość świadczy o tym, że bardzo się z Wami zżyła! Cieszy mnie to bardzo!

• 1 month later...
Posted

Witam po dłuuugiej przerwie ;).Dodałam nowe zdjęcia-są w nowym folderze.
Melka jak widać w świetnej formie-przed zimą nabrała ciałka,mam nadzieję że nie będę jej wiosną odchudzać :eviltong:
Pozdrawiam Aga

Posted

Zdjęcie na którym Melcia biegnie a jej uszy unoszą się w górze pierwsza klasa!!!
Dziękuję Wam Agnieszko za dobry domek dla naszej dziewczynki! Pychol uśmiechnięty, to juz nie ta sama zrezygnowana schroniskowa dziewczynka:)

• 4 weeks later...
Posted

Melka troszkę chorowała :( ale już powoli przechodzi -lekarstwa działają :multi:
Z nowości to dostała piękny kraciasty kocyk jako zasłonkę na budę-wprawdzie odniosła się do niego z pewną nieufnością :crazyeye: na początku ale już jest dobrze-jak się ją woła wystawia tylko kawałek nosa sprawdzając kto i po co, i czy opłaca się wychodzić z ciepełka;)