agazajda Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='justine.']:lol:a moja to nie? ja mam trochę za daleko ale tez bym chętnie melke odwiedziła :)[/quote] [quote name='met']aj tam, Mela jest moja ;][/quote] no dobra to zrobimy tak-wpadnijcie do mnie i zobaczymy do kogo Melka najpierw podbiegnie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Tylko bez przekupstwa :mad:bardzo proszę :diabloti: Quote
Izis Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hehe tylko się o Melkę nie pobijcie :-) Wiem, że wszystkie ją kochamy bardzo i chyba jest każego po trochu tak w sercach naszych :-) ale teraz ma swoją własną Pańcię i nie "kłócić" mi się tu kobiety ;-) Quote
agazajda Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Melka nie jest tą psinką spokojną sunią którą wzięłam od Met,akceptuje wszystkich domowników i jest łagodna dla dzieciaków ale jak przyjedzie ktoś obcy to mocno się awanturuje :diabloti: Ma silny instynkt swojego terytorium-zresztą Met o tym wspominała.Moja Mama która przyjechała po jak Melka była u nas tydzień musiała długo ją przekonywać przysmakami że tu mieszka;) -teraz jest dobrze o tyle że nie rzuca się w jej stronę z paszczą ale pogłaskać sie jeszcze nie da gdy Mama jest sama na ogrodzie-tylko przy mnie. Quote
agazajda Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='justine.'] i co z ta koza?[/quote] Już dobrze ;) przestała na nią zwracać uwagę.Nowe fotki w galerii tym razem nie tylko Melki ;) Quote
Izis Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Widać, że Melka szczęśliwa :-) A rudasek pasuje do Melki :-) Quote
agazajda Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Izis napisał(a):A rudasek pasuje do Melki :-) Teraz razem chodzimy na spacery :) tzn ja z Krzysiem,Melka i ruda która trzyma się jeszcze trochę z tyłu ale dzielnie trzyma się grupy :lol: Dzisiaj Mela wytarzała sie w jakimś świństwie-na moje oko padlina z zająca i strasznie cuchnie a my razem z nią :angryy: bo oczywiście zaraz potem przyszła się poprzytulać :angryy::angryy::angryy:-jak nic nadajemy się pod węża ogrodowego :p Quote
Izis Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ujej współczuje :-( Pamiętam jak mój Lobuś biały wytarzał się kiedyś w czymś trudnym do zidentyfikowania i nie mniej trudnym do doprania. Kapiac go mialam po prostu mdlosci brrr Duzo pogody ducha zycze ;-) Quote
justine. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 taaak, moj lobuziak z kolei bardzo lubi miec na sobie odpadki z ryb...:) Quote
agazajda Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A mogę Melkę kąpać spokojnie na podwórku ? chyba nie jest za zimno-zawsze się boje że zmarznie. Kąpiel wygląda następująco: przypinam ja smyczą do trzepaka ,polewam letnią wodą-szampon-spłukanie-potem spacer.:Dog_run: Quote
Inez Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 taaak, moj lobuziak z kolei bardzo lubi miec na sobie odpadki z ryb... moja to samo, wczoraj ją zreszta kąpalam to tarzanku w rybach :mad:( ktore przechodziły ktoraś tam faze rozkładu :cool3: ) Eh... :eviltong: Zdjęcia super, na niektorych Melcia jest taaaaka usmiechnięta, miło sie ogląda :) Quote
justine. Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 agazajda napisał(a):A mogę Melkę kąpać spokojnie na podwórku ? chyba nie jest za zimno-zawsze się boje że zmarznie. Kąpiel wygląda następująco: przypinam ja smyczą do trzepaka ,polewam letnią wodą-szampon-spłukanie-potem spacer.:Dog_run: Aga nie wiem jak tam u was ale u nas jest tylko 9 stopni i moim zdaniem to za zimno jak na kapiel. p.s bedzie ciezko wykapac melke :) Quote
agazajda Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 justine. napisał(a):Aga nie wiem jak tam u was ale u nas jest tylko 9 stopni i moim zdaniem to za zimno jak na kąpiel. p.s będzie ciężko wykapać melke :) No i dlatego do dzisiaj jest Melka śmierdziało :evil_lol:.Poczekamy aż będzie ciepło-a na razie wietrzenie już pomogło,najgorzej było pierwszego dnia. Quote
agazajda Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kupiłam Melce zabaweczkę -kółko coś jak kierownica z jakimiś dzwoneczkami w środku i na spacerkach trenujemy aport :lol: Na pierwszym spacerku Krzysio wygrał walkę o "kierownicę" -on ciągną z jednej strony a Melka złapała z drugiej ;) -walkę wygrał Krzyś ,może dlatego że głośniej krzyczał :eviltong: MOJE TO :diabloti:. A sunia jest bardzo delikatna -jak mały się zbliża to grzecznie siada i pozwala się głaskać.Cyrk jet wtedy jak chcę zawiązać mu czapkę pod brodą -wtedy koniecznie chce go polizać po buźce.Zresztą jak widzi Krzysia to szaleje bo wie że zaraz będzie spacer :) Quote
agazajda Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Nowe zdjęcia w galerii.Na dzisiejszym spacerze Melka była tak zmęczona że pila wodę na leżąco :D.No a teraz odpoczywamy :) ona i ja :P Quote
justine. Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 ale na tym ostatnim zdjeciu jest szczesliwa :) pozdrawiam serdecznie i mizianko prosze przekazac :) Quote
agazajda Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Izis napisał(a):No piłka to na długo nie starczy :-) Piłka jest czarodziejska ;) Jak Melka sie ja gryzie to ucieka powietrze a po chwili znowu jest okrągła:)- a guma jest gruba więc na trochę starczy. Zwykłą piłką się nie bawi, chociaż to i tak postęp bo na początku się jej bała :grins: Quote
agazajda Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Nowe zdjęcia -tym razem wreszcie zabrałam aparat ;) tylko nie wszystkie są ostre :roll: muszę sie podszkolić w fotografowaniu szybko przemieszczających się obiektów :D Quote
LAZY Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Aga nawet nie wiesz jak cieszę się, ze Melcia tak super wygląda! Quote
agazajda Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='LAZY']Aga nawet nie wiesz jak cieszę się, ze Melcia tak super wygląda! no to jeszcze coś ;) http://agazajda.wrzuta.pl/film/hsHMiv1ovs/ :multi::multi::multi::multi: Quote
Izis Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Cudne fotki Aga. I ta roześmiana mordka Melki - po prostu super :-) Ojej i filmik SUPER :-) Ale Melcia chyba linieje bo takie kępy sierści na bokach jej sterczą ;-) Quote
agazajda Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Izis napisał(a):Ale Melcia chyba linieje bo takie kępy sierści na bokach jej sterczą ;-) Na podwórku mam kłęby sierści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba poduszeczkę sobie zrobię :lol: Quote
Recommended Posts