met Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 tak, poprosze o wyciag z karty Melkowej. mi nie mozna zostawiac ksiazeczek... zawsze padna czyims lupem... albo zostana zasikane... zanim trafia do segregatorow :oops: Quote
Izis Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Z tego co pamiętam to Mela była szczepiona jeszcze w schronisku i chyba miała jakąś książeczkę tyle, że z mało czytelnymi wpisami. Dziewczyny na pewno wiedzą więcej. Quote
justine. Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 tak Mela miala ksiazeczke, wszystko przekazalam dalej wiec powinno byc u met. wlasnie robie allegro,nr podaje do ciebie met Quote
Izis Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Justine kochana jak zrobisz podrzuc link ok. chocby na PW porozsylam ludziom Quote
agazajda Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 nowe zdjęcia ;) Mela trochę sie obraziła bo po zimie przyprowadziliśmy kozę która mieszkała u sąsiadki i :diabloti: -chyba jej sie nie spodobała:crazyeye:. Quote
Kacedy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Izis napisał(a):Ale Melka ma szykowną budę ;-) Wyjęłaś mi to z ust :) Quote
ATUmona Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 agazajda napisał(a):Met czy mogla byś załatwić jakieś zaświadczenie od weta że melka była szczepiona? mogla byś przysłać mailem skan -bo inaczej muszę ją zaszczepić.I kiedy była odrobaczana,czy były jakieś szczepienia na choroby zakaźne bo jeśli nie to tez muszę to załatwić. Melka byla odrobaczana w ok. 17 litopada, zaraz po tym jak zawitala u Metki. A ksiazeczka byla, ale nikt nie byl w stanie rozczytac co poprzedni wet zapisal, tak bazgrolil. Pamietam, ze Metka kontaktowala sie ze schroniskiem w sprawie szczepien, ale chyba nie odpowiedzieli. Quote
agazajda Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Melka na spacerach zaczęła biegać ;)-do tej pory odbiegała jakieś 15 kroków i wracała do mnie. A dzisiaj wreszcie zaczęła szaleć-cudowny to widok jak ona taka szczęśliwa:loveu:. Chciałam jej zrobić trochę zdjęć ale zanim aparat zrobił zdjęcie jej już nie było w obiektywie :diabloti: więc musicie uwierzyć w słowo pisane ;) Quote
justine. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 cudnie na nia patrzec :) i co z ta koza?:) Quote
justine. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Izis napisał(a):Justine kochana jak zrobisz podrzuc link ok. chocby na PW porozsylam ludziom zrobilam allegro, ale dlugo nie mialam intenetu i dopiero dzisiaj odebralam wiadomosc z allegro ze usuneli mi aukcje bo nie mozna sprzedawac bez pieniedzy, tak jakos w skrocie brzmiala ich dluga wypowiedz ;/ Quote
Koperek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Tylko gdzie ocieplenie do tej budy, hmmm???:mad: ;) Quote
agazajda Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Koperek napisał(a):Tylko gdzie ocieplenie do tej budy, hmmm???:mad: ;) eee jakie ocieplenie:crazyeye: filcem mam jej wyłożyć;) Quote
agazajda Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Mam nieśmiałe pytanie :oops:, miała być wizyta po adopcyjna -kto i kiedy się do mnie wybiera, bo muszę się przygotować :mdrmed: Quote
Koperek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No tak- trza psa nakarmić, wyczesać i z łańcucha spuścić, co?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jak przestaniesz nam ją pokazywać to ja z samego Szczecina przyjadę, żeby sprawdzić co się z moja Melusią dzieje:mad::cool3: Quote
agazajda Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 LAZY napisał(a):Jak przestaniesz nam ją pokazywać to ja z samego Szczecina przyjadę, żeby sprawdzić co się z moja Melusią dzieje:mad::cool3: dobra,to przestaję pisać i czekam na Ciebie :mdrmed: a poza tym to MOJA :-xMelusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justine. Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 :lol:a moja to nie? ja mam troche za daleko ale tez bym chetnie melke odwiedzila :) Quote
Recommended Posts