Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, poprosze o wyciag z karty Melkowej.
mi nie mozna zostawiac ksiazeczek... zawsze padna czyims lupem... albo zostana zasikane... zanim trafia do segregatorow :oops:

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co pamiętam to Mela była szczepiona jeszcze w schronisku i chyba miała jakąś książeczkę tyle, że z mało czytelnymi wpisami. Dziewczyny na pewno wiedzą więcej.

Posted

nowe zdjęcia ;) Mela trochę sie obraziła bo po zimie przyprowadziliśmy kozę która mieszkała u sąsiadki i :diabloti: -chyba jej sie nie spodobała:crazyeye:.

Posted

agazajda napisał(a):
Met czy mogla byś załatwić jakieś zaświadczenie od weta że melka była szczepiona? mogla byś przysłać mailem skan -bo inaczej muszę ją zaszczepić.I kiedy była odrobaczana,czy były jakieś szczepienia na choroby zakaźne bo jeśli nie to tez muszę to załatwić.

Melka byla odrobaczana w ok. 17 litopada, zaraz po tym jak zawitala u Metki. A ksiazeczka byla, ale nikt nie byl w stanie rozczytac co poprzedni wet zapisal, tak bazgrolil. Pamietam, ze Metka kontaktowala sie ze schroniskiem w sprawie szczepien, ale chyba nie odpowiedzieli.

Posted

Melka na spacerach zaczęła biegać ;)-do tej pory odbiegała jakieś 15 kroków i wracała do mnie. A dzisiaj wreszcie zaczęła szaleć-cudowny to widok jak ona taka szczęśliwa:loveu:. Chciałam jej zrobić trochę zdjęć ale zanim aparat zrobił zdjęcie jej już nie było w obiektywie :diabloti: więc musicie uwierzyć w słowo pisane ;)

Posted

Izis napisał(a):
Justine kochana jak zrobisz podrzuc link ok. chocby na PW
porozsylam ludziom

zrobilam allegro, ale dlugo nie mialam intenetu i dopiero dzisiaj odebralam wiadomosc z allegro ze usuneli mi aukcje bo nie mozna sprzedawac bez pieniedzy, tak jakos w skrocie brzmiala ich dluga wypowiedz ;/

Posted

LAZY napisał(a):
Jak przestaniesz nam ją pokazywać to ja z samego Szczecina przyjadę, żeby sprawdzić co się z moja Melusią dzieje:mad::cool3:

dobra,to przestaję pisać i czekam na Ciebie :mdrmed: a poza tym to MOJA :-xMelusia
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: