agazajda Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Po przeczytaniu wszystkich postów już przepadłam :loveu: Mam nadzieję że będzie moja:) Quote
papudraczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 agazajda napisał(a):Po przeczytaniu wszystkich postów już przepadłam :loveu: Mam nadzieję że będzie moja:) czy mi się zdaje czy Melka znalazł dome:multi::lol: Quote
met Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 łłłłłłłłlliiiiiiiiiiiiii :D ide jej powiedziec ;] Quote
Kacedy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 agazajda napisał(a):Po przeczytaniu wszystkich postów już przepadłam :loveu: Mam nadzieję że będzie moja:) aaaaaaaaaaaaaaaa:multi: Melka - czas na Święta do domku :) Quote
Izis Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ojej super! :-) Potwierdźcie mi tylko czy to na 100%. OK? A gdzie ten domek i kto zrobi kontrole przedadopcyjną? Quote
agazajda Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Izis napisał(a):Ojej super! :-) Potwierdźcie mi tylko czy to na 100%. OK? A gdzie ten domek i kto zrobi kontrole przed adopcyjną? Domek będzie 20 km od Krakowa w stronę Zakopanego, a czy na 100%....to zależy czy mi zaufacie i czy psiak zostanie u mnie :) Na razie czekam na kontakt z waszej strony i czytam wszystko co mi wpadnie w ręce o adopcji psów.;) Quote
emilia2280 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Przelalam 70 zl na Melé jak deklarowalam, przepraszam ze dopiero teraz. Jesli sunia wczesniej znajdzie dom u agazajdy- pieniádze na pewno przydadzá sié na sterylké. Dogomaniacy, kto na tym wátku jest z Krakowa czy okolic? Quote
justine. Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 emilia Melka jest wysterylizowana :) ale nawet gdyby Melka poszla wczesniej do domku niz przed koncem marca to mysle ze milo by bylo gdyby te pieniazki zostaly w fundacji, bo tam wiele takich sierotek, ale jak uwazacie dziewczyny :) Lazy tak brakuje 30zl oprocz karmy :) Aga moze sie skontaktujesz z met z fundacji, numer Ci przekazalam, jest na aukcji allegro, umowicie sie i zobaczysz sunie przed zabraniem, zeby bylo napewno wiadomo ze to ONA :) Melka jest w okolicy krakowa, gdzies kolo kaziemierzy wielkiej jak dobrze pamietam :) ale by bylo milo jakby Melka na zajaczka domek fajny dostala :) Quote
agazajda Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 justine. napisał(a): Aga może sie skontaktujesz z met z fundacji, numer Ci przekazałam, jest na aukcji allegro, umówicie sie i zobaczysz sunie przed zabraniem, żeby było na pewno wiadomo ze to ONA :) już się skontaktowałam ale dostałam info że: tu cytat "z powodu dużej liczby napływających do nas listów, nie jestem w stanie w tej chwili odpowiedzieć. bardzo przepraszam za utrudnienia i proszę o cierpliwość." Więc czekam ale się niecierpliwię:razz: Quote
justine. Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 hmm no tak, cierpliwosc to tez nie moja dobra strona :)) a dzwonilas? byloby szybciej :) a Twoj maz widzial Mele? a dzieciaki? Quote
agazajda Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Oczywiście że widzieli :lol:, najpierw omówiłam adopcje z rodzinką a dopiero potem pisałam o Mele ;) Asia już pytała czy jak wróci z przedszkola to piesek będzie i "zaklepała" sobie pierwszy spacer Quote
justine. Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 no to swietnie :)nic tylko uzgadniac szczegoly :) Quote
emilia2280 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106176 dziewczyny ze szczecina potrzebujé Waszej pomocy dzisiaj!!!! Quote
agazajda Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 aaa:mad:........ dzwonie i dzwonie do fundacji ale ciągle mi się poczta włącza:angryy: Quote
Izis Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tam często ginie zasięg, więc się nie denerwuj. Po prostu trzeba troszkę poczekać. Pamietaj, ze Mela nie jest "testowana" pod kątem malych dzieci a to duza psina, wiec trzeba ostroznie zapoznawac z dziecmi, zeby chociazby nie wywalila malucha probujac sie przywitac czy polizac po buzi. Dziewczyny poszukajcie czy ktos na dogo jest z okolicy Agazajda i moze przeprowadzic wizyte przedadopcyjna. I kto spisze umowe adopcyjna itd. Quote
agazajda Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 no to pierwsze koty za płoty :grins: jak sie uda to może w niedziela pojadę w odwiedziny :D num tel do mnie 501 960 *** gg 48258*** Telefon domowy i adres na PW Quote
Inez Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jejku, byloby super gdyby Mela wkońcu znalazła stały domek! Trzymam kciuki żeby sie wszystko udało! :kciuki: Quote
GameBoy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 czyli to jeszcze nic pewnego? nadal trzymac kciuki ? Quote
zdrojka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To ja trzymam na wszelki wypadek :p Ale z tego, co czytam, to już chyba na 99% Melcia ma dom :multi: Dzieciaki do niej i ona do dzieci się przyzwyczają... Quote
Izis Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Pewnie tak ale trzeba do tego podejść odpowiedzialnie i ostrożnie, żeby nic nie zaniedbać. Quote
justine. Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 no w koncu dogo chodzi :) dziewczyny z tego co powiedziala wczoraj agnieszka to chce ja odwiedzic i zabrac juz w ta niedziele, pozniej bedzie z tym maly klopot, problem w tym ze to juz za dwa dni a nikt nie przeprowadzil wizyty przedadopcyjnej. ja jestem 600km za daleko, a nie wiem jak to sie szuka kogos z tamtych okolic, teraz szybciutko tu zajrzalam bo mam okienko miedzy zajeciami a praca, bede dopiero wieczorem musimy wspolnie podjac decyzje bo wszystkie jestesmy w los Melki zaangazowane. CZY Mela pojedzie do Agnieszki w niedziele jesli sie nie uda przeprowadzic wizyty przedadopcyjnej, wiec wtedy mozna przeprowadzic poadopcyjna, CZY czekamy az ktos taka wizyte przeprowadzi. Co myslicie? Met z fundacji powiedziala ze to wszystko od nas zalezy, a papier (umowe adopcyjna) moge podeslac mailem do met, bo mam taka fajna to moze wtedy podpiszecie jestem za daleko :) Quote
agazajda Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Już tłumaczę czemu tak bardzo mi zależy na niedzieli 1 W tygodniu mąż nie da rady bo jest zawalony pracą-zostaje tylko niedziela. 2 W sobotę 15 przylatuje ze stanów moja mama,rodzinka się zjedzie w niedzielę i nie dam rady jechać. 3 Następna niedziela to już św Wielkanocne 4 Do fundacji jest ode mnie 70 km-dość daleko,wiec wycieczka jest na cały dzień,tego sie nie da zrobić w 2 godz Dlatego jeżeli nikt do mnie nie dojedzie przed niedzielą to będzie kłopot Na wizytę po adopcyjną możecie przyjechać kiedykolwiek i nawet zostać tydzień;) Agnieszka Quote
Kacedy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Uważam, że należy zaufać Agnieszce i wydać Melę. Fajnie byłoby móc liczyć na fotki z nowego domku i relacje na bieżąco tu na wątku.....A później (np. po Świętach) wpaść do szczęśliwej Rodzinki z wizytą i na kawusię :) Quote
Izis Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To może zrobimy wirtualną wizytę przedadopcyjną ;-) Agnieszka przedstawi nam siebie i swoja rodzinke oraz miejsce gdzie Melka ma zamieszkac...? Bo chyba jakieś fotki posiada ;-) Quote
Recommended Posts