Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agazajda napisał(a):
Po przeczytaniu wszystkich postów już przepadłam :loveu:
Mam nadzieję że będzie moja:)

aaaaaaaaaaaaaaaa:multi:
Melka - czas na Święta do domku :)

Posted

Izis napisał(a):
Ojej super! :-)
Potwierdźcie mi tylko czy to na 100%. OK?

A gdzie ten domek i kto zrobi kontrole przed adopcyjną?

Domek będzie 20 km od Krakowa w stronę Zakopanego,
a czy na 100%....to zależy czy mi zaufacie i czy psiak zostanie u mnie :)
Na razie czekam na kontakt z waszej strony i czytam wszystko co mi wpadnie w ręce o adopcji psów.;)

Posted

Przelalam 70 zl na Melé jak deklarowalam, przepraszam ze dopiero teraz. Jesli sunia wczesniej znajdzie dom u agazajdy- pieniádze na pewno przydadzá sié na sterylké.

Dogomaniacy, kto na tym wátku jest z Krakowa czy okolic?

Posted

emilia Melka jest wysterylizowana :) ale nawet gdyby Melka poszla wczesniej do domku niz przed koncem marca to mysle ze milo by bylo gdyby te pieniazki zostaly w fundacji, bo tam wiele takich sierotek, ale jak uwazacie dziewczyny :)

Lazy tak brakuje 30zl oprocz karmy :)

Aga moze sie skontaktujesz z met z fundacji, numer Ci przekazalam, jest na aukcji allegro, umowicie sie i zobaczysz sunie przed zabraniem, zeby bylo napewno wiadomo ze to ONA :)
Melka jest w okolicy krakowa, gdzies kolo kaziemierzy wielkiej jak dobrze pamietam :)

ale by bylo milo jakby Melka na zajaczka domek fajny dostala :)

Posted

justine. napisał(a):

Aga może sie skontaktujesz z met z fundacji, numer Ci przekazałam, jest na aukcji allegro, umówicie sie i zobaczysz sunie przed zabraniem, żeby było na pewno wiadomo ze to ONA :)

już się skontaktowałam ale dostałam info że: tu cytat

"z powodu dużej liczby napływających do nas listów, nie jestem w stanie w tej chwili odpowiedzieć. bardzo przepraszam za utrudnienia i proszę o cierpliwość."

Więc czekam ale się niecierpliwię:razz:

Posted

Oczywiście że widzieli :lol:,
najpierw omówiłam adopcje z rodzinką a dopiero potem pisałam o Mele ;)
Asia już pytała czy jak wróci z przedszkola to piesek będzie i "zaklepała" sobie pierwszy spacer

Posted

Tam często ginie zasięg, więc się nie denerwuj. Po prostu trzeba troszkę poczekać.
Pamietaj, ze Mela nie jest "testowana" pod kątem malych dzieci a to duza psina, wiec trzeba ostroznie zapoznawac z dziecmi, zeby chociazby nie wywalila malucha probujac sie przywitac czy polizac po buzi.

Dziewczyny poszukajcie czy ktos na dogo jest z okolicy Agazajda i moze przeprowadzic wizyte przedadopcyjna. I kto spisze umowe adopcyjna itd.

Posted

no to pierwsze koty za płoty :grins:
jak sie uda to może w niedziela pojadę w odwiedziny :D

num tel do mnie 501 960 *** gg 48258***
Telefon domowy i adres na PW

Posted

no w koncu dogo chodzi :) dziewczyny z tego co powiedziala wczoraj agnieszka to chce ja odwiedzic i zabrac juz w ta niedziele, pozniej bedzie z tym maly klopot, problem w tym ze to juz za dwa dni a nikt nie przeprowadzil wizyty przedadopcyjnej. ja jestem 600km za daleko, a nie wiem jak to sie szuka kogos z tamtych okolic, teraz szybciutko tu zajrzalam bo mam okienko miedzy zajeciami a praca, bede dopiero wieczorem

musimy wspolnie podjac decyzje bo wszystkie jestesmy w los Melki zaangazowane. CZY Mela pojedzie do Agnieszki w niedziele jesli sie nie uda przeprowadzic wizyty przedadopcyjnej, wiec wtedy mozna przeprowadzic poadopcyjna, CZY czekamy az ktos taka wizyte przeprowadzi. Co myslicie?

Met z fundacji powiedziala ze to wszystko od nas zalezy, a papier (umowe adopcyjna) moge podeslac mailem do met, bo mam taka fajna to moze wtedy podpiszecie

jestem za daleko :)

Posted

Już tłumaczę czemu tak bardzo mi zależy na niedzieli
1 W tygodniu mąż nie da rady bo jest zawalony pracą-zostaje tylko niedziela.
2 W sobotę 15 przylatuje ze stanów moja mama,rodzinka się zjedzie w niedzielę i nie dam rady jechać.
3 Następna niedziela to już św Wielkanocne
4 Do fundacji jest ode mnie 70 km-dość daleko,wiec wycieczka jest na cały dzień,tego sie nie da zrobić w 2 godz

Dlatego jeżeli nikt do mnie nie dojedzie przed niedzielą to będzie kłopot
Na wizytę po adopcyjną możecie przyjechać kiedykolwiek i nawet zostać tydzień;)
Agnieszka

Posted

Uważam, że należy zaufać Agnieszce i wydać Melę. Fajnie byłoby móc liczyć na fotki z nowego domku i relacje na bieżąco tu na wątku.....A później (np. po Świętach) wpaść do szczęśliwej Rodzinki z wizytą i na kawusię :)

Posted

To może zrobimy wirtualną wizytę przedadopcyjną ;-) Agnieszka przedstawi nam siebie i swoja rodzinke oraz miejsce gdzie Melka ma zamieszkac...?
Bo chyba jakieś fotki posiada ;-)