met Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 uuu, Lazy wychodzi przed szereg :) buziak przekazany lapka zagojona :D Quote
met Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 aaaaaaaa... proooooooosze, zmiencie jej banerki - na tych starych wyglada jak ostatnia ciapa... Quote
justine. Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 trzeba sciagnac puchatka zeby nowy banerek zrobil :) met poprosze na pw o nr konta jutro wysle pieniazki przelewem, lazy to super ze 50zl wplacilas, wystarczy nam pieniazkow na dluzej :) Quote
met Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 dane szkapy nie sa tajne ;) Fundacja "Nasza Szkapa" ul. morcinka 1/3 44-330 jastrzębie zdrój numer konta: 52 1020 2472 0000 6602 0184 8472 pko bp sa oddział 1 rybnik dla wplat zza granicy nr IBAN: PL52 102024720000660201848472 kod SWIFT (BIC Code): BPKOPLPW Quote
Donvitow Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Pozdrowienia dla Meli. Kot Charlie dojechał. Już prawie oswojony:lol: Quote
LAZY Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witaj donvitow! Miło CIę czytac:) W razie czego polecamy sie z transportem na przyszłość. Świetnie, ze łapka zagojona! Dopóki dam radę będę dziewczynce jedzonko sponsorować. Będę wpłacać zawsze wtedy jak robię przelewy za wszystkie rachunki, więc na poczatku miesiaca. Jak nie dam rady wpłacić to poinformuję Was wczesniej. Liczę jednak na to, ze sunia znajdzie domek szybko i te wpłąty nie będą zbyt długo potrzebne. Buziaki! Quote
justine. Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 met pieniazki wplacone na konto- 150zl dla meli za grudzien Quote
papudraczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 jak ma się nasz bohatreka Mela;)? teraz taki sam problem ma Kajtek!! też kochany psiak z totalną depresją!! zupełnie przypadkiem trafiłam na jego wątek!! wiem że betinka rozmawiała z tobą met o tym żebyś też jego przygarneła!! ale narazie brakuje nam troszkę pieniążków!! choć wierzę w to że damy radę mu pomóc tak ja było w przypadku Meli:lol:!! moi znajomi mnie zabiją za ten terror i rozkazu wpłacania pieniędzi:evil_lol: Quote
Kacedy Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 justine. napisał(a):trzeba sciagnac puchatka zeby nowy banerek zrobil :) co prawda ja nie puchatek, ale postanowiłam spróbować rozweselić naszą Melę. Jeśli się komuś spodoba to proszę się częstować :) Quote
papudraczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kacedy napisał(a):co prawda ja nie puchatek, ale postanowiłam spróbować rozweselić naszą Melę. Jeśli się komuś spodoba to proszę się częstować :) śliczny banerek! Quote
met Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 bo to nie jest Mela... to jest Mela-Robiaca-Wiatraczek ;] nie wiem, co jest, ale psy mi sie do stajni masowo przeprowadzaja Quote
papudraczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 sianko ładne zapachy towarzystwo to i się przeprowadzają :cool3: Mela jak z ciebie łobuziara się zrobiła!!! Quote
Puchatek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 justine. napisał(a):trzeba sciagnac puchatka zeby nowy banerek zrobil :) Puchatek sam się ściągnął :oops: Co prawda zauważyłem że już jest nowy banerek ale skoro zrobiłem to zamieszczam bo szkoda żeby się zmarnował. :cool3: Nowy banerek dla Meli: Quote
Izis Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Śliczne oba banerki ale po starej znajomosci wybieram banerek Edytki bo ma takie wesole M jak McDonald ;-) Quote
papudraczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 właśnie wróciłam od met!! ale tam dużo zwierzątek;) a melka jest radosna i ładniutka!! mam nadzieję że Kajtek też się szybko zaklimatyzuje!!! Quote
Izis Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 O udalo się :-) Mam Melkę w podpisie :-) Wesoła dziewuszka... zaraz się zrobi popularna :diabloti: Quote
justine. Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 papudraczku masz jakies zdjecia?:) ciesze sie ze Mela sie cieszy :) tez mam wiec wesola mele w podpisie Quote
Kacedy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Izis napisał(a):Wesoła dziewuszka... zaraz się zrobi popularna :diabloti: No i końca kolejki chętnych do adopcji widać nie będzie :) Quote
Izis Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kacedy napisał(a):No i końca kolejki chętnych do adopcji widać nie będzie :) Edytko zrob Yetiemu moze taki banerek weselszy - skoro ten smutny nie dziala. Moze taki by byl skuteczniejszy. Kurcze... Quote
Kacedy Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Co u naszej Meli? interesował się może ktoś jej adopcją? Quote
met Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mela zainteresowania jakiegokolwiek brak :( jak bede miala znowu aparat, to musze ja pofocic jest strasznie niefotogeniczna to naprawde bardzo ladny pies! Quote
Izis Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mela jest sliczna sunia :-) Koniecznie zrób jej zdjątka fajne prosze :loveu: Quote
Recommended Posts