Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakby bylo troszke wiecej pieniazkow to mysle ze wplacajace ciotki sie zgodza by przeszlo to na splate DT, co wy na to? choc bedzie chyba na styk kasy...
co do jeszcze salonu pieknosci i zakladanych tipsow dla meli :) mysle ze to niekonieczne, tipsy sa takie niewygodne :) po prostu my z doris bedziemy fryzjerkami :)kazy na profesjonaliste nie wystarczylo ale mysle ze jakos we dwie damy rade :)

Lazy Dorota prosi o twoj nr tel, jak mozesz to podaj prosze na PW

Posted

tez mam na imie dorota i w pierwszej chiwli zglupialam o co biega;)
fajnie ze uda sie mala uratowac
ja woze psiaki srednio pare razy w tygodniu i to rozne z doswiadczenia w samochodzie woze...:
stos zsmyczy i obrozy nakazdy rozmiar na wrazie co;)
kocyk ktory i tak zwykle zrolowany lezy nizej a psiaki moszcza tyleczki na tapicerce ktorej potem juz zadna myjnia samochodowa nie chce czysciic;)
miske i wode
karmy bron boze bo padniemy ze smrodku jak nam pusci pawika ;)
ja nigdy nie uzywam wpinacza do pasow tego wzgledu ze w 99% przpadkow pies spi podczas tranposrtu i pas go zazwyczjajakos tam ogranicza a w tym 1 % to przypinam czy raczej przywiozuje po prostu smycza do np zaglowkow;)
i generalnie nie chodze na spacery za czesto bo pies spi i tez nie ma ochoty na zalatwianei sie w obcych miejscach jak jest przerazony srednio co 3 h robie przystanki a jak pies chrapie to nawet dluzej jedziemy.

Posted

Myślę, że jak bedzie więcej troche kasy to nawet dobrze, bo bedzie na tzw czarna godzine jakby sie karma konczyla czy kasy na DT nie bylo prawda?
Melka musi miec troche oszczednosci jakby co?

Czy ona jest sterylizowana?
Bo jesli nie to i na sterylke trzebaby pozbierac

Ej fryzjerki prosze na Melce nie eksperymentowac aby zeby z niej pudlica nie wyszla nagle ;-)
Ma byc po prostu czystsza i szcześliwsza wersja naszej znanej Melki hehe
no dobra po namysle tips mozemy sobie darowac ale pazurki dobrze byloby ladnie przyciac ;-) hehe

Posted

To się pewnie dziewczyna zestresowała! nie dość że kąpią to jeszcze pazurki i całą na bostwo robią!!!! No no!!
mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie!! a jak bedzie nadwyzka pieniązków to tylko lepiej!!
dziś pewnie nie dostanę potwierdzeń bo ludziska w korkach stoja:shake: ale piniądze na bank poszly:razz: baliby się skłamać:eviltong:
a z tego co pamiętam (co przeczytałam na wątku) Melka jest wysterylizowana!!
Miłej nocki wszystkim!!
Snij sliczności

Posted

Jutro DOKŁADNIE podliczę ile mamy kasy, wpisze z imienia, albo nicka kazda wpąłtę i jakby ktos został pominiety to proszę dać znać!

Nadwyżkę przekaże na rece Inez, albo bezpośrednio na konkretne konto, to już będziecie musiały ustalić.

Lece spać! Do jutra Meluniu!!!

Posted

Póki co nie mam fizycznie reszty pieniędzy. Mam nadzieje, ze dzisiaj wszystko spłynie i wtedy powiem ile tego jest. Na razie jest 200 złotych, a na reszte czekam.

Posted

Wlaśnie dzwonił do mnie Don_Vito (Kajetan) z Krakowa. Ma do zabrania z Krakowa kota. Mrówa już podobno dla niego jeździła. Don_Vito dorzuca 200 zł. do transportu już na miejscu. Jeśli mrówa zgodzi sie zabrać kota to te 200 złotych będziemy miały na Meli DT!!!

Mrówa pisz co Ty na to?

Posted

Hehe to Mela juz bogate suczydło jest ;-) uważajcie, żeby jej kto dla okupu nie porwal ;-)

Mrowa zgodź się :-)
Meli na nowej drodze życia przyda się każdy grosz ;-)

Posted

Mrówa sie zgodziła!!! W drodze powrotnej zabiera kota;) A my z Poznania będziemy chyba wracać z amstafką:) Ale sie porobiło...

Mam już na koncie całą kasę. Wyliczam teraz z imienia kazdego wpłacajacego. Jak kogoś pominęłam to krzyczeć!
Edyta K.-100.
Anna Z.-100,
Szleszyńska-50,
Izyda B.-50,
Justyna Ch,-50,
Wacha-50,
Marek R.-40 (hihi...mam nadzieje,ze nadal spi:)),
Marta T.-100,
Fagas-40,
Sylwia Z.-20,
Kamila M.-100.

Razem mamy 700. Do tego 200 za transport kota, czyli razem 900. W wyniku tego mamy nadwyżki 300 złotych, czyli na 2 miesiace na DT Meli!!!

Mrówa czy możemy umówić się tak, że ja dam Tobie 400 a Danvito pozostałe 200 już w Krakowie?

Posted

:Cool!::bigcool:ekstra!! jejku dogomaniacy dzialacie cuda!! :)
bylam dzisiaj u Meli ale niestety nie pozwolii mi zeby ja wyciagnac i zabrac na spacer bo nie ma wolnej klatki do ktorej by wrocila... na stale dopiero jutro ja zabieramy. Mela dalej lezy zrezygnowana ale z daleka machalam jej dzisiaj i przekazalam radosna nowine wiec mam nadzieje ze do jutrzejszego wyjscia choc rzesy podmaluje :)
co do eksperymentowania z fryzura to spokojnie, ja urodzonym talentem nie jestem i po prostu jak wykapiemy i przekazemy troche milosci.

Posted

cropka, justine, to fakt, akcja finansowo wyszła super, mam nadzieję, że transportowo wyszystko też zagra. Melciu, Ty nawet nie wiesz, co Cię już niedługo czeka, tylko bądź spokojna i czekaj na szczęśliwe zakończenie.