Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Właśnie :-) Ale czas też jakby się kurczy, więc do góry Melka do góry ... Quote
Donvitow Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czy wiecie kiedy mrówa 23 jedzie? w niedzielę rano ? a kiedy wraca? Quote
mrowa23 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 mrowa bedzie jechala w niedziele jak tylko dostarcza mele do poznania :) (nie obraze sie jak to bedzie bardzo wczesnie rano w poznaniu....wiecie kupa km a ja ostatnio jechalam od 6 do 5 nad ranem jak jechalam elblag-nysa-miedzylesie-poznan i spanie 1,5 h powiedzmy ze mnei wykonczylo;) takze kto mi przywozi mele do poznania? bo ja bym sie nie orbazila jakby to bylo nawet kolo 6 rano... Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 O jest i mrowa :-) Widzisz jak niewiele nam brakuje? Mnie tu jutro wcale nie bedzie bo mam mase spraw do pozałatwiania ale prosze postarajcie się jeszcze kogoś namówić... Nie pozwólcie, żeby ta szansa przeszła Meli koło nosa - nastepna pewnie bylaby za trzy kolejne lata albo i wcale :-( Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bo wszyscy tu kochają Melę... chociaż ona bidulka pewnie jeszcze nawet się nie domyśla :-) Trzebaby zaktualizowac na pierwszej stronie kwote ze nie 240 a 140 już tylko brakuje. Może ktoś się skusi choćby z niewielkimi kwotami da się chyba tą sumę już uzbierać. Quote
Donvitow Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 mrowa23 napisał(a):widze widze i jestem pod wrazeniem A kiedy wracasz ? z Krakowa.? Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 monikusf napisał(a):doplace 100 prosze o konto WOW. Super :-) Juz poszlo na priv. mrowa grzej silnik :-) Quote
Inez Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Donvitow napisał(a):A kiedy wracasz ? z Krakowa.? NIE WIADOMO O KTÓREJ Nie sadze byśmy byli w stanie stawić sie w Poznaniu juz o 5-6. Strasznie wcześnie bysmy msieli wyjechac.... Lazy? Tobie pasuje tak wcześnie? Quote
cropka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 :multi: hop do góry, jesli się dobrze orientuję to brakuje 40 zł :p, ja już więcej wyskrobać nie dam rady, ale jeśli kilka osób rzuci groszem, to Mela zacznie nowe życie :sweetCyb: Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Właśnie :-) HOP HOP kto da ostatnie brakujace grosze??? Ostatnia szansa... Quote
justine. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 wooooow!!!! chwile mnie nie bylo a tu tak blisko.... :Cool!: juz aktualizuje tytul a jutro bedzie sesja z melka w roli glownej :) jak Lazy wroci to trzeba dogadac kwestie godziny wyruszenia (trzeba bedzie odebrac Mele z noclegu w dabiu) i nie wolno zapomniec o numerze do tej fundacji ktora odbiera mala w krakowie Quote
LAZY Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jestem. Matko...mrówa...6 rano w Poznaniu to mało wykonalne..., ale może na 9-10 rano? Ile Ty mrówa będziesz jechac do Kraka? Quote
justine. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Mela bedzie nocowala w dabiu, wiec to chyba po drodze prawda? Jeszcze Lazy jakos trzeba z Inez umowic... Quote
justine. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 chyba nie zasne, ani dzis ani jutro... poki mala nie bedzie w krakowie :) Quote
LAZY Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 justine. napisał(a):Mela bedzie nocowala w dabiu, wiec to chyba po drodze prawda? Jeszcze Lazy jakos trzeba z Inez umowic... Tak to po drodze. Inez o której jesteś w stanie wstać rano??? Mój mąż twierdzi, ze może sie wcale nie kłaść:) Ale tak poważnie to musimy pójść na jakis kompromis z mrówą:) Agnieszka my Ciebie rano zabierzemy spod domu, wiec o to się nie martw. Zreszta potem też Ciebie odstawimy na miejsce:cool3: Quote
Inez Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jeśli po mnie podjedziecie to godzina w sumie nie gra roli :eviltong:. Jestem w stanie sie poświęcić. ;) Quote
papudraczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 dziewczyny moja siostra wpłaciła dziś 30 zł tylko jeszcze nie przesłąła potwierdzenia i jeszcze moja kumpela przesłała coś więc już pewnie bedzie wszystko!!postaram się dziś przesłać potwierdzenia na pw!! Quote
niteczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No Melka szykuj się! Pakuj plecaczek!:lol: Quote
mrowa23 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 no to poezja ja jutro pogadam z krakowem co i jak a ty donvitow przyznaj sie co potrzebujesz z kraka? co ci przywiezc? :cool3: Quote
LAZY Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja jutro z rana sprawdzam konto i melduję ile dokładnie mamy! Pewno jest już całość!:multi: My z mrówą umówione jesteśmy na 9 na rondzie obornickim. Po Inez będziemy przed 6, wiec po Melkę w Dąbiu będziemy na 6. Prosze o namiary na miejsce, gdzie nocuje Mela. Czy my potrzebujemy coś szczególnego do auta dla dziewczynki??? Ja pierwszy raz jadę (mam nadzieje, ze nie ostatni), wiec nie wiem. Mam szelki specjalne i matę...pewno miska i woda...ale czy cos jeszcze? Quote
justine. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Lazy numer do Doroty u ktorej nocuje Mela juz ci wysylam na PW. co do tego co trzeba miec w aucie to tez zbytnio doswiadczenia nie mam ale jak wiezlismy dalmatynke to tez mialam maty, pas do wpiecia i zapas wody, to wystarczylo, jesc dostanie dzien wczesniej wieczorem zeby w dzien podrozy nie bylo atrakcji :) dziewczyny ale wspaniale!! udalo sie uzbierac pieniazki w tak szybkim tempie, uda sie i znalezc domek :) Quote
Recommended Posts