Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowa bedzie jechala w niedziele jak tylko dostarcza mele do poznania :) (nie obraze sie jak to bedzie bardzo wczesnie rano w poznaniu....wiecie kupa km a ja ostatnio jechalam od 6 do 5 nad ranem jak jechalam elblag-nysa-miedzylesie-poznan i spanie 1,5 h powiedzmy ze mnei wykonczylo;) takze kto mi przywozi mele do poznania? bo ja bym sie nie orbazila jakby to bylo nawet kolo 6 rano...

Posted

O jest i mrowa :-) Widzisz jak niewiele nam brakuje?

Mnie tu jutro wcale nie bedzie bo mam mase spraw do pozałatwiania ale prosze postarajcie się jeszcze kogoś namówić...
Nie pozwólcie, żeby ta szansa przeszła Meli koło nosa - nastepna pewnie bylaby za trzy kolejne lata albo i wcale :-(

Posted

Bo wszyscy tu kochają Melę... chociaż ona bidulka pewnie jeszcze nawet się nie domyśla :-)
Trzebaby zaktualizowac na pierwszej stronie kwote ze nie 240 a 140 już tylko brakuje. Może ktoś się skusi choćby z niewielkimi kwotami da się chyba tą sumę już uzbierać.

Posted

Donvitow napisał(a):
A kiedy wracasz ? z Krakowa.?

NIE WIADOMO O KTÓREJ

Nie sadze byśmy byli w stanie stawić sie w Poznaniu juz o 5-6. Strasznie wcześnie bysmy msieli wyjechac....
Lazy? Tobie pasuje tak wcześnie?

Posted

:multi: hop do góry, jesli się dobrze orientuję to brakuje 40 zł :p, ja już więcej wyskrobać nie dam rady, ale jeśli kilka osób rzuci groszem, to Mela zacznie nowe życie :sweetCyb:

Posted

wooooow!!!! chwile mnie nie bylo a tu tak blisko.... :Cool!:
juz aktualizuje tytul
a jutro bedzie sesja z melka w roli glownej :)

jak Lazy wroci to trzeba dogadac kwestie godziny wyruszenia (trzeba bedzie odebrac Mele z noclegu w dabiu) i nie wolno zapomniec o numerze do tej fundacji ktora odbiera mala w krakowie

Posted

justine. napisał(a):
Mela bedzie nocowala w dabiu, wiec to chyba po drodze prawda?
Jeszcze Lazy jakos trzeba z Inez umowic...

Tak to po drodze. Inez o której jesteś w stanie wstać rano??? Mój mąż twierdzi, ze może sie wcale nie kłaść:) Ale tak poważnie to musimy pójść na jakis kompromis z mrówą:)

Agnieszka my Ciebie rano zabierzemy spod domu, wiec o to się nie martw. Zreszta potem też Ciebie odstawimy na miejsce:cool3:

Posted

dziewczyny moja siostra wpłaciła dziś 30 zł tylko jeszcze nie przesłąła potwierdzenia i jeszcze moja kumpela przesłała coś więc już pewnie bedzie wszystko!!postaram się dziś przesłać potwierdzenia na pw!!

Posted

Ja jutro z rana sprawdzam konto i melduję ile dokładnie mamy! Pewno jest już całość!:multi:

My z mrówą umówione jesteśmy na 9 na rondzie obornickim.
Po Inez będziemy przed 6, wiec po Melkę w Dąbiu będziemy na 6. Prosze o namiary na miejsce, gdzie nocuje Mela.

Czy my potrzebujemy coś szczególnego do auta dla dziewczynki??? Ja pierwszy raz jadę (mam nadzieje, ze nie ostatni), wiec nie wiem. Mam szelki specjalne i matę...pewno miska i woda...ale czy cos jeszcze?

Posted

Lazy numer do Doroty u ktorej nocuje Mela juz ci wysylam na PW.
co do tego co trzeba miec w aucie to tez zbytnio doswiadczenia nie mam ale jak wiezlismy dalmatynke to tez mialam maty, pas do wpiecia i zapas wody, to wystarczylo, jesc dostanie dzien wczesniej wieczorem zeby w dzien podrozy nie bylo atrakcji :)
dziewczyny ale wspaniale!! udalo sie uzbierac pieniazki w tak szybkim tempie, uda sie i znalezc domek :)