LAZY Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Uwzględniając wpłatę Zdrójki (potwierdzę jak dostanę potwierdzenie na pw) to mamy razem 320 zł. Nadal potrzeba 280 zł...Jest coraz lepiej. Halooo!!! Mrówa...!!! Odezwij się do nas! Quote
zdrojka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Poszło, a że konto mamy w tym samym banku, to powinno się u Ciebie pojawić bardzo szybko. A tak swoją drogą, to skąd wiesz, że mój nick to zdrÓjka, przez "o" z kreską? :p A mamy już więcej niż połowę, więc nie jest źle, oby się małej udało... Quote
justine. Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 trzymam mocno kciuki za dalsze zbieranie kaski, dogomaniacy zostalo tak malo pomozcie!!! w piatek jedziemy z Inez przyzwyczajac Mele do patrzenia na swiat poza kratami... obroze i smycz juz ma, kasa na wykup przygotowana, kapiel i nocleg zamowiony :) wystarczy dograc sprawy transportu, mam nadzieje ze sie uda, takiej szybkiej akcji jeszcze nie bylo :) Quote
LAZY Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja dzisiaj powoli mykam, ale jutro rano tutaj zajrzę! Mam nadzieje, ze mrówa się odnajdzie... Quote
justine. Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 dobranoc Melciu, po 3 latach te 3 dni to tak niewiele, oby sie udalo!! Quote
niteczka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nie pisałam w tym wątku, ale mam Melę w swoim podpisie. Dołożę 30 zł. Proszę o nr konta. Quote
zdrojka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Lazy, mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe, ale podałam niteczce nr Twojego konta, bo już Cię nie było na wątku... Quote
niteczka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nic nie pamietam! Wpłaciłam 40 zł z konta takiego jednego Marka. Nic o tym nie wie, bo smacznie śpi:evil_lol:. Trzymajcie się. Pozdrowienia także od mojego stada. Quote
LAZY Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 W takim razie mamy już 360 zł. Brakuje 240. Na koncie mam "fizycznie" 200 zł. 100-kacedy 100-Zdrojka. Reszta, czyli: 50-Izis, 50-papudraczek 20-Sylwia Zięba 40-niteczka, wpłyną na pewno jutro. Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 To moze poszukac kto jeszcze ma Mele w banerku (tak jak Niteczka) i napisac na priva? Skoro ja tam umiescili to pewnie nie jest im obojetny jej los Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Napisalam z apelem do wszystkich z tego wątku. Sorki jesli ktos juz wplacil albo nie moze a ja apelowalam. Ale nie mam czasu wczytywac sie. Prosze pomozcie mi szukac czy ktos jeszcze ma Mele w banerku moze??? Quote
LAZY Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Mnie teraz bardzo martwi brak odzewu ze strony mrówy...Czy ktoś ma z nia kontakt? Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Moze pojechala na groby bliskich? Nie wszyscy mają je w miejscu zamieszkania. A nie ma nikt jej telefonu? Quote
justine. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 mrowa jest i jedzie :) nie pisala bo jechala z innymi psiakami, zlota kobieta :loveu: wciaz zbieramy pieniazki!! zostalo 240zl to tak niewiele a od tego wszystko zalezy... Quote
justine. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 ktos do mnie chyba z dogo pisal smska, niestety nie podpisal sie ani imieniem ani numerem wiec nie wiem gdzie mam odpisac :) do suni jedziemy z Inez jutro. mam nadzieje ze te 240zl sie znajdzie, przeciez zycie nie moze zalezec od pieniedzy :shake: Quote
justine. Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 no Melka pokazuj sie na gorze, nie ma czasu na zastanawianie sie! ;) Quote
LAZY Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No to super, ze mrówa nie zaginęła! Ja myśle, ze te 240 się znajdzie:) Teraz mykam, ale wieczorkiem się odezwe! Hopaj Melka! Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Boże w życiu jeszcze nie hopałam żadnego psa ;-) ale OK. Może ktoś ją zauważy i dołoży trochę. Quote
cropka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hop do góry :multi: , niech jakaś dobra dusza dostrzeże Melę Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Słuchajcie a jak sie robi bazarki? Może bym coś wystawiła dla Meli. Tylko czasu mało :-( Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 hehe Cropka nam pomoze bedzie bazarek express ;-) którego nawet nie zdazylam założyć :-) i w dodatku nie będzie kosztów przesyłki. Kamilka jest kochana i kocha nie tylko akitki ale i wszystkie biedne psiaki :-) UWAGA!. Kalendarz z akitami na 2008 rok (odbiór osobisty) ;-) dla Cropki hehe i dodam tylko, że gdyby wydawnictwo sprzedawało go w takiej cenie to by już baardzo bogaci byli :-) :-) Quote
cropka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Właśnie przelałam 100 zł, więc brakuje jeszcze 140, cioteczki już tak mało dzieli Mele od szczęścia, ona naprawde na to zasługuje, teraz już musi się udać!!! Quote
Izis Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 YES! Cropka :bluepaw: to piątka przybita od Melki, która już jak to napisała Kacedy (Edytka) maluje rzęsy i paznokcie, czy jakoś tak ;-) Reszte pewnie za nia zrobia w salonie :-) :multi: Kamilka :loveu: i Melka bardzo dziekuje :-) Quote
Recommended Posts