Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justine. napisał(a):
dziekujemy papudraczek to lazy na twoje konto tak?

POtrzebny mi jest numer konta!! jest środa popołudniu!! jutro wolne!! jak nie prześlę info w przeciągu pół godziny to wszyscy się porozjezdzają na święta i nie będzie pieniążków:shake:!!
a tak mogę ich jeszcze do 18 przypilnować:evil_lol:

Posted

Dziewczyny ja na bieżąco będę informować o stanie konta!

Mój numer kontaktowy to 696085848 nazywam się Paulina Piktel (numer buta 37 w porywach do 38;))

Posted

LAZY napisał(a):
(numer buta 37 w porywach do 38;))
hehe........

MELA-nia, kręć loki i maluj rzęsy- dzięki wspaniałym Dziewczynom czeka Cię podróż do lepszego życia :)

Posted

Właśnie weszłam na wątek Lazy, fotobolg i historię walki z chorobą. Ależ się zryczałam, w pracy mnie za wariatkę mają. Sorry za offa, ale smutno mi. Świat nie jest sprawiedliwy.:placz:

Posted

Mam propozycję. Pomimo dostępu do mojego konta przez internet nie widze jeszcze żadnej wplaty (przelewy między bankami trochę idą), dlatego mam propozycję: czy moglibyście wysyłać do mnie (moze być na pw, albo wklejać tutaj) potwierdzenia wyslanych przelewów? Jeśli nawet ktoś wpłaci np. w sobotę, a pieniedzy na koncie nie będę jeszcze miała to i tak uznam, że kasa "już jest". Będzie nam latwiej teraz zliczyć na bieżąco ile mamy a ile będzie potrzebne. Boję się, że czekając az banki wyślą to między sobą to nieco się pogubimy.

Posted

Izis napisał(a):
Zaraz dorzuce 50 zl. na jaki mail wyslac przelew. Sorki wiecej nie mam. Teraz to mam same koszty akurat :-(

Wysłałam Ci pw z numerem kont. Jak pójdzie przelew to prosze o wysłanie potwierdzenia.

Fizycznie na koncie mam juz pieniażki od Kacedy.

Posted

Cholerka

PrzepraszamySystem chwilowo niedostępny - Prosimy spróbować później

Niestety na razie nie mam jak przeslac. Chyba konserwacja serwera w banku albo co ... ale o tej porze ???

Ale mysle, ze mozesz mnie spokojnie zapisac na deklarowaną kwote jak tylko serwer ruszy to zaraz przesle (przeciez nie moze byc nieczynny caly dzien!)

Posted

Justyna niestety nie będzie mogła pojechać więc jesli już to pojade za nią, Lazy.

Plan wygląda nastepująco: w sobote Mela byłaby wykupiona ze schroniska i przewieziona do doris_day, tam przenocuje i zostanie wykapana. A rano w drogę! Jesli oczwyiście wszystko wypali...

Posted

Musi się udać!
Ciężki czas bo to przed pierwszym ale co tam dogomaniacy mają wielkie serca jakby tak kazdy chociaz 10 zl przelal z tych co tu pisali to pewnie juz by było ;-)
Czy ktos napisal do osob udzielających się na tym watku moze?