Agnieszka(Visenna) Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Czy ktos orientuje sie moze,gdzie dostac duplikat wlepek czipowych ?? :placz:nasze przypadkiem ulegly zniszczeniu :placz:chcialabym wyslac psa za granice, mam swiadectwo zaczipowania.. czy to wystarczy ?? czy do paszportu konieczna jest wlepka, czy wystarczy przepisac nr, a potem, na granicy ewentualnie sprawdzic go czytnikiem jako dowod autentycznosci(tzn czip) ?? prosze o pomoc !! ale poplatalam.. Quote
Shanara Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 nie wiem czy można otrzymać duplikat..ale można zeskanować wlepkę z zaświadczenia i wkleić gdzie indziej..powinno podziałać :p Quote
Korenia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja np. nie dostałam dodatkowy wlepek... mam tylko w ksiazecce i na zaswiadczeniu. Quote
Ca Eivissenc Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 nie mam pojecia, ale ja w takie sytuacji zapytalabym weterynarza, ktory chipowal psa - moze ma mozliwosc zamowienia duplikatow? Quote
eve66 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Te naklejki z numerkiem to żaden dokument - spokojnie można ręcznie wpisywać tam gdzie potrzebny jest nr chipa ;) Quote
Recommended Posts