Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agniecha82x napisał(a):
a czy ten kochany psiaczek ma moze jakis filmik? :razz: chetnie wrzuce na utube chociazby :oops: zawsze to filmik inaczej sie oglada niz foty :roll:
Ewuniu musisz sie pokazywac psinko

Ja nie widzialam zadnego filmiku, ale jesli by istnial, to z checia wkleilabym linka z youtube do ogloszen...

Czy ktos wie czy Ewka ma filmik? Zonia?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja nie widzialam zadnego filmiku, ale jesli by istnial, to z checia wkleilabym linka z youtube do ogloszen...

Czy ktos wie czy Ewka ma filmik? Zonia?

jezeli nie ma to moznaby choc komorka troszke ja nakrecic, niech sie pokaze w calej okazalosci jaka jest sliczna i kochana :) i ja chetnie na utuba ja wrzuce :) tam duzo pieskow jest, a Ewuni ja tez nigdzie nie zauwazylam :shake: ostatnio obejrzalam filmik pt. metamorfozy poschroniskowe - fantastyczne uryczalam sie jak glupia!!! :placz:pieski, ktore znajduja domek sa wrecz nie do poznania taka diametralna zmiana w nich zachodzi! Ewus Ty tez musisz znalezc domeczek, niech ktos zauwazy Ewke i da jej cieply kacik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Zrobię jej filmik. Tylko w tą sobotę mnie nie będzie...a w następną jest święto zmarłych...może w niedzielę...ale zrobię;) nawet mogę jak niunia jest przy budzie;)

Posted

zonia napisał(a):
Zrobię jej filmik. Tylko w tą sobotę mnie nie będzie...a w następną jest święto zmarłych...może w niedzielę...ale zrobię;) nawet mogę jak niunia jest przy budzie;)

fajnie by bylo :) ja chetnie filmik w siec wrzuce, poki co moge zrobic jej krociutki filmik z fotek - jezeli sie zgodzicie :oops:

Posted

zonia napisał(a):
Dzięki za filmmik;) bardzo fajny:lol: a mam pytanko jak ty robisz te filmiki...?( w jakim programie...?)

wlasnie nie mam zadnego programu do robienia filmikow i ogolnie zielona jestem w tym temacie :oops:
wiec robie w windows movie maker - bo jego akurat pod reka mam :roll: musialabym jakas melodie dolozyc i jakies napisy moze na fotkach, ale poki co brak czasu nie pozwala mi sie bardziej w to zaglebic :shake: