Sabina02 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 agniecha82x napisał(a):a czy ten kochany psiaczek ma moze jakis filmik? :razz: chetnie wrzuce na utube chociazby :oops: zawsze to filmik inaczej sie oglada niz foty :roll: Ewuniu musisz sie pokazywac psinko Ja nie widzialam zadnego filmiku, ale jesli by istnial, to z checia wkleilabym linka z youtube do ogloszen... Czy ktos wie czy Ewka ma filmik? Zonia? Quote
agniecha82x Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Sabina02 napisał(a):Ja nie widzialam zadnego filmiku, ale jesli by istnial, to z checia wkleilabym linka z youtube do ogloszen... Czy ktos wie czy Ewka ma filmik? Zonia? jezeli nie ma to moznaby choc komorka troszke ja nakrecic, niech sie pokaze w calej okazalosci jaka jest sliczna i kochana :) i ja chetnie na utuba ja wrzuce :) tam duzo pieskow jest, a Ewuni ja tez nigdzie nie zauwazylam :shake: ostatnio obejrzalam filmik pt. metamorfozy poschroniskowe - fantastyczne uryczalam sie jak glupia!!! :placz:pieski, ktore znajduja domek sa wrecz nie do poznania taka diametralna zmiana w nich zachodzi! Ewus Ty tez musisz znalezc domeczek, niech ktos zauwazy Ewke i da jej cieply kacik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ewuniu znow tak cichutko u Ciebie :shake: i domku nie widac :-( Quote
zonia Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Zrobię jej filmik. Tylko w tą sobotę mnie nie będzie...a w następną jest święto zmarłych...może w niedzielę...ale zrobię;) nawet mogę jak niunia jest przy budzie;) Quote
agniecha82x Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 zonia napisał(a):Zrobię jej filmik. Tylko w tą sobotę mnie nie będzie...a w następną jest święto zmarłych...może w niedzielę...ale zrobię;) nawet mogę jak niunia jest przy budzie;) fajnie by bylo :) ja chetnie filmik w siec wrzuce, poki co moge zrobic jej krociutki filmik z fotek - jezeli sie zgodzicie :oops: Quote
agniecha82x Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wiem, ze ten filmik arcydzielem nie jest, ale innego nie umiem :oops: Oto Ewka :loveu: YouTube - 10 lat w schronisku! Ewa szuka domku! Quote
magda z. Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 filmik fajny, zawsze to większa nośność:loveu: Quote
Lionees Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Olena84 napisał(a):Kruszynka w gore!!! Ładna z niej "kruszynka":evil_lol:.Ewcia kto da Ci domek? Quote
zonia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Dzięki za filmmik;) bardzo fajny:lol: a mam pytanko jak ty robisz te filmiki...?( w jakim programie...?) Quote
agniecha82x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 zonia napisał(a):Dzięki za filmmik;) bardzo fajny:lol: a mam pytanko jak ty robisz te filmiki...?( w jakim programie...?) wlasnie nie mam zadnego programu do robienia filmikow i ogolnie zielona jestem w tym temacie :oops: wiec robie w windows movie maker - bo jego akurat pod reka mam :roll: musialabym jakas melodie dolozyc i jakies napisy moze na fotkach, ale poki co brak czasu nie pozwala mi sie bardziej w to zaglebic :shake: Quote
Lionees Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No to Ewciu tak z wieczora pokazemy się cioteczkom,niech pamiętają,że domek dla ciebie potrzebny! Quote
Lionees Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ewcia,już południe-pokazujemy się światu!!! Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 no to sie Ewka pokazuje :loveu: i domku pilnie poszukuje :cool3: YouTube - 10 lat w schronisku! Ewa szuka domku! Quote
zonia Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Niuniu pokazuje sie na pierwszej!!!!! Quote
Lionees Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A może byś tak Ewciu w domku poszalała?Tylko gdzie ten domek,no gdzie:shake:? Quote
Recommended Posts