Lionees Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Biegnij po domek kochana:loveu:!!!!!!! Quote
magda z. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Olena84 napisał(a):A witamy Ciotke;) Cześć Ola:) Quote
Lionees Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Chodź Ewcia na wieczorny spacerek.Może znajdziesz domek:loveu:? Quote
Lionees Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ewcia pokaż się z rana,może dzisiaj znajdziesz domek? Quote
Lionees Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Widzę Madziu,że dbamy o "naszą" Ewcię z podpisu.Szkoda,że nikt przez tyle lat jej nie chce:shake::-( Quote
Olena84 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Niestety, kto by chciał starego psa oprócz nas dogomaniakow... Quote
magda z. Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 niom, a ja chciałam starszego psa, bo nie wiem jak się moje losy potoczą, a żeby nie obciążac rodziny, no i mam starszego pana, w okolicach lat 10, i wydaje mi się, ze jego utrzymanie, plus weterynarz to nie sa astronomiczne sumy, bo nei choruje wcale często, bardziej bym się bała wziąść szczeniora z giełdy jak ludzie robią. Starszy pies to spokój wzgledny ze spacerami, można się z nim ułozyc, w domu śpi, nie wariuje za bardzo:evil_lol:ja juz nigdy bym młodzienca nie wzięła;) a kocha bardzo i posłuszny bardziej niż bym sama go wychowywała;) Quote
Olena84 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Absolutnie sie zgadzam, dlatego też mam staruszke;) Quote
magda z. Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 tylko, że ludzie mają w głowie jakąś koncepcje że musi być szczeniak:shake: Quote
Olena84 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Też dobrze, bo są tacy co wolą młode i tacy co starsze;). Lepiej to niz żeby każdy chciał szczeniaki;). Quote
_Aga_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 magda z. napisał(a):niom, a ja chciałam starszego psa, bo nie wiem jak się moje losy potoczą, a żeby nie obciążac rodziny, no i mam starszego pana, w okolicach lat 10, i wydaje mi się, ze jego utrzymanie, plus weterynarz to nie sa astronomiczne sumy, bo nei choruje wcale często, bardziej bym się bała wziąść szczeniora z giełdy jak ludzie robią. Starszy pies to spokój wzgledny ze spacerami, można się z nim ułozyc, w domu śpi, nie wariuje za bardzo:evil_lol:ja juz nigdy bym młodzienca nie wzięła;) a kocha bardzo i posłuszny bardziej niż bym sama go wychowywała;) Też chciałam starszego i wzięłam - dwa ;) Trzymam kciuki za Ewkę :) Quote
magda z. Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 To mamy niezły klub ulubienic starszych psiaków tutaj:) Quote
Lionees Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No to witajcie w klubie.Mam 2 psy(jednego od szczeniaka,ale przygarniętego na wakacjach-ma teraz prawie 5 lat) i drugiego adoptowanego miesiac temu,13-latka z chorym serduszkiem,który 8 lat był w schronie.Ewcia może i Tobie uda sie w końcu iść do domu? Quote
Sabina02 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Renata5 napisał(a):No to witajcie w klubie.Mam 2 psy(jednego od szczeniaka,ale przygarniętego na wakacjach-ma teraz prawie 5 lat) i drugiego adoptowanego miesiac temu,13-latka z chorym serduszkiem,który 8 lat był w schronie.Ewcia może i Tobie uda sie w końcu iść do domu? Bardzo Ci dziekujemy za przygarniecie psiaczkow, a w szczegolnosci tego staruszka ze schroniska... Takie adopcje tak bardzo ciesza.... :multi: Quote
magda z. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 niom, żeby tak więcej osób zdobywało sie na takie gesty. Może jak ktoś sobie tak poczyta ostarszych psach to się w ewci zakocha:razz: Quote
Recommended Posts