Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Ewa nadal w schronisku czy moze w koncu ktos ja wzial na tymczas lub do hotelu?
My w krakowie wycigamy non stop jekies bidy ze schroniska do hotelu , a tym sposobem mamy wiecej mozliwosci z szukaniem domku,bardziej znamy psa i mozemy go wszedzie reklamowac i w razie czego mozemy sprawdzic dom.ostatnio wycagnelismy do hotelu psa z 8 letnim stazem i po misiacu zalazl dom.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Czy Ewa nadal w schronisku czy moze w koncu ktos ja wzial na tymczas lub do hotelu?
My w krakowie wycigamy non stop jekies bidy ze schroniska do hotelu , a tym sposobem mamy wiecej mozliwosci z szukaniem domku,bardziej znamy psa i mozemy go wszedzie reklamowac i w razie czego mozemy sprawdzic dom.ostatnio wycagnelismy do hotelu psa z 8 letnim stazem i po misiacu zalazl dom.

Ja juz to probowalam. Ewka miala jechac do Murki, ale cos sie stalo z Ewy lapa i schronisko nie chcialo jej wydac, bo "byla w trakcie leczenia" :roll:, tak jakby Murka ja miala zostawic na pastwe losu i nie leczyc :roll:. Wiec Murka wziela inna bide na miejsce Ewy i tym sposobem Ewka stracila kolejke. Nawet nie jest juz na liscie :roll:.

A czy u Was byloby jakies miejsce dla Ewki?

Chyba z calego dogo to mi jest najbardziej jej zal... :-( Nie jest w jakiejs drastycznej sytuacji wiec pewnie tak bedzie siedziec w tym schronisku do smierci... :-( Oglaszam ja caly czas, ale nikt jej nie chce. :-( A ona przeciez jest taka sliczna!