Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

długo sie ten domek zastanawia, a Ewci nawet pewnie mieszkanie w przydomowym ogródku by wystarczyło i ciepła budka; u ZuziaM tak dziewczyny mają fajnie, i nawet w 4 się dogadują:)

Posted

[quote name='magda z.'] u ZuziaM tak dziewczyny mają fajnie, i nawet w 4 się dogadują:)[/quote]
U mnie 8 się dogaduje(5 dziewczynek i 3 chłopaczków)+kocurek.Dlaczego Ewcia nie ma takiego szczęścia?:-(

Posted

[quote name='Renata5']U mnie 8 się dogaduje(5 dziewczynek i 3 chłopaczków)+kocurek.Dlaczego Ewcia nie ma takiego szczęścia?:-([/quote]
to fajna gromadka, jakbym miała możliwości lokacyjne to tez bym więcej miała, a tak pozostaje rozpieszczony psi jedynak

Posted

[quote name='magda z.']to fajna gromadka, jakbym miała możliwości lokacyjne to tez bym więcej miała, a tak pozostaje rozpieszczony psi jedynak[/quote]

no to tak jak u mnie - tez mam rozpieszczonego jedynaka, ktory nie toleruje w dodatku innych zwierzat :shake: i zamiast domku z ogrodkiem tylko male mieszkanko w bloku... :roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ewuniu...:-( tak długo czekasz...
Dziewczynki,a Ewcia ma jakieś ogłoszenia aktualne?

kto pisal wczesniej, ze ma caly czas allegro i allegratke - wyrozniona.
czy jeszcze cos ma to ja nie wiem :shake: