zonia Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Ja bym ją chętnie wzięła....nawet były takie plany, z mama cchciałyśmy ją zaadoptować ale zdażył się nagły wypadek....i teraz mama już psa na DT....jest wystraszony więc dużo może zająć znalezienie jej dumu...ale jak pójdzie to może weźmiemy Ewkę(na zawsze...;)) Należy jej się po tylu latach...:razz: Tylko teraz to byłoby5psów w mieszkaniu.....:-o:crazyeye: i tak jesteśmy jak wariaci....:eviltong: Quote
_Aga_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Olena84 napisał(a):Zonia bierze, bierz, bierz! To ja się dołączam :loveu: Bierz, bierz :lol: Quote
zonia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może wy ciotki chętne....:evil_lol: Quote
magda z. Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 mi wypada się tylko podpisać pod Oleną:) Quote
zonia Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Olena84 napisał(a):Nie będziemy robić konkurencji;). Mogę odstąpić;):diabloti: Quote
magda z. Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 zonia napisał(a):Mogę odstąpić;):diabloti: chyba nie skorzystamy:roll:niestety... Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Biedactwo :-( Ewciu wolaj o domek!!! Quote
Charly Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sluchajcie ciotki czy Ewa jest chora? czy potrzebuje wsparcia finansowego? Quote
magda z. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 jakiś czas temu miała małe problemy z łapą, ale tak to nie brakuje jej niczego oprócz domu...... Quote
magda z. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ona wciąż w schronie, jakiś czas temu miała szansę na hotel u murki, ale schron jej nie wydał własnie z powodu tej łapy, zonia na bieżąco ją odwiedza, więc jakby sie cos działo to by nam tutaj napisała:) Quote
agniecha82x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 czesc Ewciu, cos cichutko tu u Ciebie :shake: pokaz swoj sliczny pyszczek, kto da domek tej kochanej psince? :-( czy Ewunia ma jakies ogloszenia juz oprocz tego watku tu? Quote
zonia Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Tak niuni robimy ciągle jakieś ogłoszenia ale pomoc bardzo mile widziana:p W sobotę suńka była aż 3razy:lol: bo były jakieś osoby co chciały pieska na spacer to umiliłam trochę Ewci sobotę:cool3::eviltong: Bardzo się cieszę bo została przeniesiona do budy;) ma ciepło, nie wilgotno, wychodzi sobie kiedy chce, jest pod okiem biura i widzą ją goście więc może się jej poszczęści:lol: Od razu wleciała do budy jakby od dawna tam leżała....dostała od nas co najmniej 7parówek i kanapki....:lol: Tam jej będzie o wiele lepiej niż w boksie;) Quote
magda z. Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 świetne wieści zoniu, na tyle ile to możliwe:roll: moze jak będzie bardziej na widoku ktoś zapragnie ją zabrać Quote
agniecha82x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 oj to i choc troszeczke los sie usmiechnal do Ewuni, we wlasnej budzie to juz nie to co boks, moze teraz ktos zauwazy w koncu ta slicznuchna mordeczke :loveu: Quote
Betbet Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Witajcie. Jestem tu, bo Olena ma Ewkęw podpisie...mam nadzieję, że znajdzie dom. Olenka obiecuję, że tak jak Ty podnosiłaś Hektora (ma dom! ten staruszek ma dooooooooooooooooom!). Byłaś jego duchowym wsparciem każdego dnia, tak i ja postaram się wstawić gdzieś ewkę i zaglądać tu takczęsto jak będę mogła. Ją sobie wybrałam jedną spoza Trójmiejskich psiaków:) Quote
Olena84 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Wow:-o, a ja właśnie patrzyłam na moje podpisy i zastanawiałam się że chyba nic nie dają, bo te paluchowskie pskaki, to wogole nie mają powodzenia:-(, nie wiem czemu. No proszę!!! Quote
Lionees Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ewcia psinko,może Twój domek właśnie nie śpi i Cię gdzieś wypatrzył? Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dzien dobry Ewuniu :loveu: no to pokazujemy pycholka od rana :cool3: Quote
Betbet Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 nie płacz Ewka bo tu miejsca brak, na Twe psiowe łzy... Quote
zonia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Dziękuję wszystkim cioteczkom co tu zaglądają i mają Ewkę w podpisie:lol: Myślałam jak zakładałam wątek że będą pustki tak jak na większości moich psiaków:shake: Quote
Recommended Posts