Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym ją chętnie wzięła....nawet były takie plany, z mama cchciałyśmy ją zaadoptować ale zdażył się nagły wypadek....i teraz mama już psa na DT....jest wystraszony więc dużo może zająć znalezienie jej dumu...ale jak pójdzie to może weźmiemy Ewkę(na zawsze...;)) Należy jej się po tylu latach...:razz: Tylko teraz to byłoby5psów w mieszkaniu.....:-o:crazyeye: i tak jesteśmy jak wariaci....:eviltong:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona wciąż w schronie, jakiś czas temu miała szansę na hotel u murki, ale schron jej nie wydał własnie z powodu tej łapy, zonia na bieżąco ją odwiedza, więc jakby sie cos działo to by nam tutaj napisała:)

Posted

Tak niuni robimy ciągle jakieś ogłoszenia ale pomoc bardzo mile widziana:p
W sobotę suńka była aż 3razy:lol: bo były jakieś osoby co chciały pieska na spacer to umiliłam trochę Ewci sobotę:cool3::eviltong: Bardzo się cieszę bo została przeniesiona do budy;) ma ciepło, nie wilgotno, wychodzi sobie kiedy chce, jest pod okiem biura i widzą ją goście więc może się jej poszczęści:lol: Od razu wleciała do budy jakby od dawna tam leżała....dostała od nas co najmniej 7parówek i kanapki....:lol: Tam jej będzie o wiele lepiej niż w boksie;)

Posted

Witajcie. Jestem tu, bo Olena ma Ewkęw podpisie...mam nadzieję, że znajdzie dom. Olenka obiecuję, że tak jak Ty podnosiłaś Hektora (ma dom! ten staruszek ma dooooooooooooooooom!). Byłaś jego duchowym wsparciem każdego dnia, tak i ja postaram się wstawić gdzieś ewkę i zaglądać tu takczęsto jak będę mogła. Ją sobie wybrałam jedną spoza Trójmiejskich psiaków:)

Posted

Wow:-o, a ja właśnie patrzyłam na moje podpisy i zastanawiałam się że chyba nic nie dają, bo te paluchowskie pskaki, to wogole nie mają powodzenia:-(, nie wiem czemu. No proszę!!!

Posted

Dziękuję wszystkim cioteczkom co tu zaglądają i mają Ewkę w podpisie:lol: Myślałam jak zakładałam wątek że będą pustki tak jak na większości moich psiaków:shake: